Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Fotós, videós
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Fotós, videós

Szakértőre van szüksége a Fotós, videós kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran Ismételt Kérdések
Miért érdemes a Wilión keresztül fotósokat keresni?
Helyi fotósok felvétele a Wilio segítségével kényelmesebb és rugalmasabb, illetve a költségkeretének is megfelelő. Pénzt takaríthat meg, ha olyan professzionális fotósra talál, aki a legjobb eredményt nyújtja. Néhány helyi kereskedelmi fotósunk széles portfólióval, készségekkel és tapasztalattal rendelkezik, valamint kiváló hírnévnek örvend. Még minősítések és vélemények is vannak, amelyek ezt bizonyítják. Amellett, hogy szinte biztosítja a szakemberek minőségét és megfelelő árát, megtakarítja a hosszas keresgélést a különböző weboldalakon. Nem kell elérhetetlen fotósokat hivogatnia, vagy különféle irodákat és ügynökségeket felkeresnie. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy megbízást platformunkon. Ez áttekintést nyújt a potenciális vállalkozóknak a termékeiről, az időkeretről és a költségvetésről, a szükséges képek számáról, a méretről, a minőségről és a felbontásról, a helyről és minden egyéb fontos részletről. A fotósok ingyenes árajánlatot adhatnak szolgáltatásaikra. Amint megegyeznek az árban, megkezdhetik az együttműködést. Foglaljon fotósát még ma, és készüljön fel minden akcióra!
Milyen előnyökkel jár egy kereskedelmi fotós felvétele a Wilio révén?
Fotósainak felvétele sok előnnyel jár. Új ügyfelek számára kényelmesebb, időt és pénzt takaríthat meg. Nem kell körbejárnia a várost, vagy weboldalakat böngésznie a megfelelő fotós megtalálásához. Hozzon létre megbízást, és a helyi profi fotósok felveszik Önnel a kapcsolatot. Tapasztalt fotósok közül választhat.
Saját eszközöket vagy felszereléseket kell biztosítanom?
Nem, nem kell felszerelést vagy eszközöket biztosítania. A bérelt fotósok rendelkeznek saját digitális DSLR fényképezőgéppel, objektívvel, lámpával és egyéb, jól ismert és használatra kész dolgokkal. Szükségük lehet elektromos aljzatra az akkumulátorok, a laptop és a fényképezőgép feltöltéséhez. Előzetesen azonban nyilatkoznia kell arról, hogy beleegyezik abba, hogy a felvenni vagy fényképezni kívánt termékeket, kellékeket, ruhásszekrényeket és modelleket kizárólag fényképezés vagy forgatás céljából használják fel.
Mennyi ideig tart egy kereskedelmi fotó elkészítése?
Egy ilyen fotózás szokásosan egy teljes napot vesz igénybe. Több napba telik, ha szabadban készülnek a képek, vagy bizonyos fényviszonyokat szeretne alkalmazni. Még a legpontosabb kereskedelmi fotózás is egy napot vesz igénybe, és ha retusálást vagy szerkesztést kér a fotográfustól, a munka egy nappal meghosszabbodik. Fontolja meg, milyen szolgáltatásokra van szüksége, és hány felvételt szeretne, mivel ez befolyásolja a fotózás vagy a forgatás napjainak számát is
Segíthet egy Wilio fotós a saját kereskedelmi képeim elkészítésében?
Néhány professzionális fotós beleegyezik, hogy segédként dolgozik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az Ön által felszámított díj miatt nem biztos, hogy nyereséges az Ön számára. A sokéves tapasztalattal rendelkező fotósok számára, akik keményen dolgoztak a kereskedelmi fotózás portfóliójának kialakításán, nehéz lehet ezt a fajta munkát is figyelembe venni.
Segíthet egy Wilio fotós a fényképek szerkesztésében és retusálásában?
A szerkesztő segíthet a fotózáson készült fényképek retusálásában, a családi fotók megszépítésében a Photoshop segítségével, vagy a megfelelő fénybeállításokkal remekművé teheti az átlagos fényképet. A professzionális fotósok olyan programokat használnak, mint a Photoshop és a Lightroom, hogy még jobbá tegyék fényképeit.
Szolgáltatások
Mit jelent a professzionális fényképezés?
Akár egy különleges alkalom előtt áll, vagy csak meg kívánja örökíteni az együtt töltött pillanatokat, egy fotós alkalmazása azt jelenti, hogy nyugodtan pihenhet, tudván, hogy mindenről gondoskodnak Ön helyett. Az eredmények és a fényképezés folyamata a kívánt szolgáltatás típusától függenek:
Fotózás különleges alkalmakkor
Ma a professzionális fotózás szerves része a különleges alkalmaknak, mint például esküvőknek, partiknak és más társasági eseményeknek. A kiválasztott fotós előre megbeszéli Önnel az esemény menetét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő időben lesz a megfelelő helyen. A vendégek megérkezése előtt elfoglalja a helyét, és minden fontos pillanatot rögzít, így Ön teljes mértékben élvezheti a napot.
Portré fotózás
Szeretne találni egy családi fotóst vagy gyerekfotóst a környékén? A portrék értékes emlékekké válhatnak, amelyek megmutatják, hogyan változtak és nőttek az emberek az idők során - és ötletes családi ajándékok is lehetnek. Még egy tapasztalt állatfotóst is találhat, aki megörökíti kedvencei portréit, vagy bevonja őket egy családi fotóba. Portréfotósod számos különböző felvételt készítve biztosítja, hogy mindenki jól látható legyen, aki szerepel a képen.
Mit tartalmaz a professzionális videószolgáltatás?
A videószolgáltatások általában magukban foglalják a kezdeti tervezési megbeszélést, a különféle eszközök használatával történő helyszíni beállítást, az esemény vagy promóció filmezését, majd a nyers vagy szerkesztett fájlok kézbesítését. A konkrét folyamat és eredmények azonban a szükséges felvétel típusától függenek:
Esküvői videófelvétel
Ragadjon meg minden pillanatot élete legboldogabb (és legmozgalmasabb) napján! Az operatőrök minimum néhány héttel a nagy nap előtt találkoznak Önnel, hogy tisztázzák a megörökíteni kívánt pillanatokat - olyan részleteket, mint a felkészülés, a helyszín részletei, a beérkező vendégek vagy a vőlegény arckifejezése, amikor menyasszonya az oltár felé halad. Néhány esküvői operatőr munkatársakkal érkezik, hogy több helyen vagy különböző szögekben rögzítsék az eseményt. Igényt tarthat az esemény összes nyers felvételére, vagy megkérheti a videográfust, hogy szerkesszen és hozzon létre egy rövid videót, amely rögzíti az összes legfontosabb pillanatot és részletet. Az ilyen videók ideálisak a Facebookon és az Instagramon való megosztásra olyan barátok vagy családtagok számára, akik nem tudtak részt venni az eseményen.
Videófelvétel ingatlanról
Az ingatlan videográfia egyre népszerűbb szolgáltatás, amelyet nemcsak az ingatlanügynökségek használnak. Ennek köszönhetően az ingatlanügynökség online megmutathatja az ingatlanjai legnagyobb előnyeit, és ezáltal növelheti eladásait. Az operatőr különféle technikákkal és felszereléssel virtuális túrát készít a házban - kívül és belül. A felvétel tartalmazhat egy rövid bevezetőt az ingatlanközvetítőtől, egy sima videófilmet az egyes helyiségekben, és drónról készült fotókat, amely megörökíti a környék jellemzőit és szépségét.
Marketing videó
A marketing videók elengedhetetlenek azon márkák számára, amelyek be akarnak lépni az online piacra. Alkalmazzon profi operatőrt interjúk, prezentációk, oktató videók, termékbemutatók és egyéb marketing kampányok rögzítésére. Az operatőrök olyan felszereléseket hoznak magukkal, mint a professzionális kamerák, gomblyukmikrofonok, díszletek, kellékek és világítás, amelyek bárhol segítenek a megfelelő környezet megteremtésében. Készítessen fontos képeket és szerkessze meg őket, hogy használatra készek legyenek a közösségi hálózatokon, webhelyén, YouTube-csatornáján, sőt a hirdetésekben is.
Események videófelvétele
A filmkészítő segít rögzíteni és közvetíteni az eseményt a közösségi hálózatokon, vagy szakszerűen rögzíteni a legfontosabb pillanatokat, hogy később felhasználhassa vagy lejátszhassa őket. A filmkészítők a szükséges felszereléssel készülnek fel az eseményre, például kamerákkal, állványokkal, világítással és mikrofonokkal, amelyek biztosítják a kiváló minőségű felvételt. Kérheti a nyers felvételek újrafelhasználását különböző platformokhoz, vagy megkérheti operatőrét, hogy úgy szerkessze meg a tartalmat, hogy az készen álljon a marketing vagy oktatási célokra történő megosztáshoz.
Videószerkesztés és utómunka
A legtöbb videográfia szolgáltatás magában foglalja a szerkesztést és az utómunkálatokat, de kiválaszthat olyan operatőrt is, aki már létező nyers képekkel dolgozik szerkesztett videók létrehozásához. Ha ez egy nagy fájl, akkor lehet, hogy a nyers tartalmat fel kell töltenie egy USB-eszközre. Ha operatőrt alkalmaz a környékéről, akkor személyesen is eljuttathatja neki az anyagokat, különben sokkal lassabb levelezési kapcsolatot vagy futárt kell használnia erre a célra. A felbérelt operatőr fejlett videószerkesztő szoftvereket, például Adobe Premiere Pro-t használ a videók elkészítéséhez és szerkesztéséhez. A hosszabb videókat kisebb részekre oszthatja, amelyek alkalmasak a közösségi médiában való megjelenésre, vagy különböző rövid felvételeket kombinálva vonzóbb történeteket hozhat létre. Videóját többféle formátumban állítja elő attól függően, hogy hogyan kívánja használni.
Fotózás drónnal
A drón és a légi fényképezés forradalmasította a fotózást és a videózást - csodálatos csoportképeket és ingatlanfelvételeket készíthet a levegőből, de szinte minden alkalmat megörökíthet fentről. Akár ingatlanügyekben, építőiparban vagy idegenforgalomban dolgozik, vagy épp esküvőt tervez, egy profi fotós kiváló minőségű drónkamerával pompás légi felvételeket garantál.