Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Főzés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, főzéshez, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Főzés

Szakértőre van szüksége a Főzés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Megbízható szakácsot keres? Megtalálja a Wilio-n!
A főzés egy olyan készség, amelyet mindenki valamilyen módon elsajátít. Ennek a konyhaművészetnek Ön a mestere lehet egy életre. Felfedezheti velünk a tehetségét, és lehetőséget kaphat fantáziája szárnyalásához. Vendéglátóipari céget vagy szakácsot keres egy nagy eseményre? Ön egy étterem tulajdonosa, akinek segítségre van szüksége a megbízható alkalmazott megtalálásában? Reménytelen romantikus, aki egy személyes szakács szolgáltatását venné igénybe az évforduló megünneplésére? Most számtalan tehetséghez férhet hozzá, csak egyetlen gombra kell kattintania. Mire van szükségünk Öntől, hogy kapcsolatba léphessünk az ideális jelöltjével? Ossza meg velünk, hogy mit vár el egy szakácstól, és mennyi a pénzügyi költségvetése. Ezen információk alapján kiválasztjuk a legmegfelelőbb jelölteket, és Ön közvetlenül a rendelkezésre álló szakácsoktól kap ajánlatokat. Határozottan nem lesz zsákbamacska! Minden szakember profilja tartalmazza a korábbi munkái részletes értékelését, így biztos lehet benne, hogy a választott személy megfelel a követelményeinek. Utólag Ön is értékelheti a teljesítményét. Mire vár még? Kapjon még ma ingyenes, kötelezettség nélküli ajánlatot!
Mit csinál egy profi szakács?
A hivatásos szakácsok általában hosszú távú tapasztalattal, vagy az előírt képesítéssel rendelkeznek az adott területen. Az étel elkészítéséért és a konyha megfelelő üzemeltetéséért felelnek, akár kereskedelmi környezetben, akár magánszakácsként az Ön otthonában, akár otthon a saját konyhájukban dolgoznak.
A szakácsok szakosodnak különféle ételekre?
Igen, a legtöbb szakácsnak van saját szakterülete. Vannak, akik a sütés nagymesterei, vagy nem ijednek meg a tenger gyümölcseitől, mások pedig a gluténmentes konyha, a vegán ételek, illetve a különleges világkonyhák szakértői.
Szüksége van egy szakácsnak szakképzettségre?
Bár nem feltétlenül kell szakmai képesítéssel rendelkezniük, a szakácsoknak gyakran van bizonyítványuk, illetve sokéves szakmai tapasztalatatra tettek szert egy professzionális konyhán.
Miért célszerű személyes szakácsot felvenni?
Egy profi séf ugyanolyan minőségi fogást készít az Ön otthonában, mint egy étteremben. A baráti vacsorának már nem kell pokolinak lennie, ha szakemberre bízza, valamint arra is lehetőség nyílik, hogy több időt töltsön a vendégekkel, és minimalizálja a későbbi takarítást.
El kell látnom a személyes szakácsomat bármilyen összetevővel, felszereléssel vagy eszközzel?
Általában a szakácsok hozzák az összes hozzávalót és minden szükséges eszközt, azonban használhatják az Önnél található alapvető élelmiszereket és a tányérokat.
Mennyibe kerül egy szakács alkalmazása?
Egy profi vagy személyes szakács ára általában 20 000 - 30 000 Ft között mozog, ha a Wilio-n keresztül béreli fel. Ez az összeg változhat olyan speciális követelmények esetén, mint például a személyzet létszámának növelése, az összetevők magasabb költségei vagy a hosszabb főzési idő.
Mit tartalmaz a főzési szolgáltatás?
Felbérelhet egy szakácsot arra, hogy különféle ételeket biztosítson Önnek különféle alkalmakra. Választhatja azt, hogy az ételeket a saját konyhájában készítsék el, vagy azt is, hogy a szakember már kész alkotásokat hozzon. A szakács mindenről gondoskodni fog, az alapanyagok megvásárlásától a takarításig.
Szolgáltatások

Otthoni főzés
Szeretne olyan ételeket enni otthon, mint a nagymamájánál? Fogadjon fel egy személyes szakácsot, aki hetente többször főz Önnek! Természetesen az sem probléma, ha csak egyszeri vagy alkalmankénti segítségre lenne szüksége. Szakácsa az Ön érdekeit részesíti előnyben. Tudassa vele, ha étkezési intoleranciában szenved. Megbeszélik, melyek a kedvence ételei és melyeket nem szereti. Azt is ellenőrzi, hogy milyen eszközöket és berendezéseket tud használni Önnél. Általában előre megtervezi a menüt, alapanyagokat vásárol, főz és ki is takarítja a konyhát. Röviden: éttermi színvonal otthon!
Személyes cukrász
Szeretné lenyűgözni legjobb barátnőjét a születésnapi partiján egy csodálatos tortával? Valami édeset enne a reggeli kávé mellé? Fogadjon szakácsot vagy hivatásos cukrászt sütemény, keksz, kalács vagy bármi más elkészítéséhez! A szakember felméri az ízlési preferenciáit, azt, hogy milyen díszítést szeretne, és hogy hány személy számára kell sütni. Cukrásza elkészíti és a megbeszélt időpontban házhoz vagy az irodába szállítja a kész terméket.
Személyes szakács vacsorára
Miért ne bérelne szakácsot egy, a barátokkal tervezett vacsorára? Ezzel megszabadulhat a stressztől! Szakácsa felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék a vendégek számát, a szükséges ételeket és az esemény típusát. Az fogások nagy részét általában a rendezvény helyszínén készíti el, és utána ki is takarítja a konyhát.
Konyha különleges igényekkel
Paleo, vegetáriánus, vegán vagy gluténmentes ételekre van szüksége? Ezek a speciális diéták kihívást jelenthetnek a táplálék elkészítésekor. Szerencsére sok szakács tapasztalattal rendelkezik a legkülönbözőbb igényekkel kapcsolatban, beleértve az ételintoleranciát és ételallergiát, valamint a speciális diétákat is. A felbérelt szakáccsal kiválaszthatja az Önnek megfelelő recepteket és összetevőket. A szakember a munka elkezdése előtt felméri minden étrendi igényét, és nagyon ügyelni fog arra, hogy elkerülje a keresztszennyeződést, amikor alternatív ételeket készít családtagjainak vagy a parti résztvevőinek.
Ételkészítés és tervezés
Szeretne változatosan étkezni, de végül mindig öt ételt készít el, amelyet egész hónapban "váltogat"? Miért ne bérelne fel egy szakácsot, aki elkészíti ételeit? Személyes szakácsa felméri, hogy hány ételt szeretne, az emberek számát és az Ön preferenciáit. Kiválasztja azokat a fogásokat, amelyek könnyen tárolhatók és kiváló ízűek frissen vagy melegítve. Elkészíti az ételt az Ön konyhájában, vagy a saját konyhájában, amely esetben a kész ételeket becsomagolva, a hűtőszekrényben vagy fagyasztóban történő tárolásra készen kapja meg.
Főzési idő
Meg akarja tanulni, hogyan kell valami fantasztikusat főzni, hogy új étellel bővítse repertoárját? Rendelhet személyes szakácsot otthoni főzőtanfolyamokra - nem csak valami újat tanul meg, hanem szórakozni is fog! Szakácsa elkészíti a főzési tervet, hozza a recepteket és az összes szükséges összetevőt. Előkészít mindent, ami a főzéshez létfontosságú, majd az esemény után mindent összecsomagol, így nem marad sok takarítanivaló.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.