Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Függönyök
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 275 szakember
4 442 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Függönyök

Szakértőre van szüksége a Függönyök kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

Mi teszi egyedivé függöny-telepítési szolgáltatásunkat, és miért alkalmas minden helyre?

Zökkenőmentes együttműködés, amellyel időt takarít meg!

Miután kiválasztotta az otthonába a tökéletes függönyt, vegye fel a kapcsolatot a Wilio Services céggel, amely segítséget nyújt Önnek a függönyrudak és más alkatrészek felszereléséhez. Nem kell aggódnia a tökéletes elhelyezés miatt! Csak foglaljon egy időpontot, és mi kiküldünk egy függönyszerelőt, aki egyszerűen és biztonságosan felszereli a rudakat és tartókat.

Használja ki a tapasztalt szerelők előnyét!

A függönytartók szerelői, akikkel együtt dolgozunk, tapasztalt és magasan képzett szakemberek. Magukkal hoznak minden szükséges felszerelést és szerszámot, amelyek a csuklópánt szerelvényeinek felszereléséhez szükségesek. Szakértőink már számtalan ilyen telepítést hajtottak végre, így biztos lehet benne, hogy a megrendelt szolgáltatásokat hatékonyan és a legnagyobb gondossággal fogják teljesíteni.

Garantált minőség

Célunk, hogy a szolgáltatásainkkal a lehető leghatékonyabban jutassuk el Önhöz a kívánt eredményt!

Rugalmas foglalási lehetőségek

Egy függönysín felszerelése egyike azoknak a munkáknak, amelyben készen állunk segíteni Önnek egész héten, akár hivatalos ünnepek alatt is, külön díjszabás nélkül! Csak annyit kell tennie, hogy megnyitja az online foglalási űrlapunkat, és bejelöli az Önnek legmegfelelőbb időpontot. Vagy töltse le a Wilio alkalmazását Android- vagy iOS-rendszerre, és állítsa be rajta a kívánt dátumot.

Mindenféle függöny felszerelésével foglalkozunk!

Amikor eljön az ideje a megrendelt szolgáltatásnak, egy tapasztalt technikust küldünk az Ön címére, hogy ott elvégezze a munkát. Ne feledje, hogy a munkatársaink már számtalan függönyszerelést elvégeztek, és mindent tudnak, amit tudni kell erről a feladatról! A helyszínen hasznos tanácsokkal és javaslatokkal is szolgálnak.

A pántok típusai, amelyeket felszerelhetünk: Egy- és kettős függönyrudak; Függönypályák; Karnisok a rögzítés típusától függetlenül; Panelfüggöny karnisok, Ajtófüggöny karnisok. Más szavakkal, képesek leszünk teljes megoldással előállni a helyzetre, függetlenül attól, hogy milyen függönyről van szó!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időbe telik a szolgáltatás teljesítése?

A szakembernek általában körülbelül 1 órára van szüksége 2 függönysín felszereléséhez, és további 15 percre a függönyök felakasztásához. Minden attól függ, hogy hány tartót kell felszerelni, és azok hosszától is. Megjegyzés: Vegye figyelembe, hogy az idő a sín típusától és méretétől függően változhat.

Függönyszerelvényeket is szállítanak?

A függönyök és kiegészítők beszerzése nem a mi feladatunk. Készítse elő a vásárolt berendezési tárgyat, mire a technikus megérkezik.

Tudnak segíteni redőnyök felszerelésében?

Igen, a redőnyök felszerelése egy másik feladat, amelyben szívesen segítünk. Csak gondoskodjon arról, hogy a szakember rendelkezésére áll-e majd a roló és annak összes tartozéka.