Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
#

Vegye fel a kapcsolatot 10 szakemberrel

Fűnyírás
Megbízás hozzáadása
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 222 szakember
4 378 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Fűnyírás

Szakértőre van szüksége a Fűnyírás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók12 981 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Levente N.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,5
Fűnyírás

Természet és növénybarát hobbi kertész, több éves tapasztalattal fűnyírás, sövénnyírás, bozótírtás és favágás és tereprendezés területén. Széles géppark, flexibilitás, igényes munka.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
profile image

Áron H.

vállalat
Nagykőrös
5,0
Szobafestő, festő

Üdv! Vállalkozásunk épületgépészettel foglalkozik több mint 8 éves tapasztalattal. Az ipari létesítményektől, irodákon át a lakossági felhasználásig. Éttermek , szállodák is kereshetnek velük is van már tapasztalatunk legyen szó javitásról felújításról vagy akár karbantartásról.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
profile image

István A.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Dugulás elhárítás 10 éve. WC, mosdó, konyhai lefolyók, fürdőszoba. A csöveket magasnyomású mosóval is átmossuk. Szükség esetén a lefolyók és csaptelepek cseréje is.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
profile image

Popják D.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Szobafestő, festő

Több év tapasztalattal a hátunk mögött. munkáinkra igényeség és precizitás jellemző. A munkáinkat rövid határidővel, gyors és szákszerű kivitelezéssel vállaljuk. Vállalunk lakások, házak külső-belső felújjítását, udvar rendezés, takarítás, kerítések építését, betonozást, kertépítést, rendezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
profile image

Ferenc T.

vállalat
Budapest
4,3
Villanyszerelés

Cégünk 10 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt sikerel ötvözte a profeszionális és inonovatív megoldásokat a régi jól bevált módszerekkel.Munkáinkkat mindíg a minőség és a precizitás jellemzi, csapatunkaz pedig a megbízhatóság. Előszeretettel vállalunk General kivitelezési munkálatokat,de kifejezetten célirányos munkálatokat is gyorsan eltudunk végezni,megemlíteném itt pl.lakásfestés,villanyszerelés stb. Amenyiben felkeltettük érdeklődését,keressen bizalommal Bennünket.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Megbízás hozzáadása
Mutass többet
Milyen fűnyíró szolgáltatásokat rendelhetek?
A fű rendszeres vágása
A minőségi gyep elérése érdekében a heti vagy kéthetes gyepápolás az ideális. A gyepet vágni kell a vegetációs időszak egészében, tavasztól őszig, az időjárástól függően április / május és október között. A normál gyep optimális vágási gyakorisága általában hetente egy alkalom, míg a díszpázsit esetében hetente kettő. Ha nem vágja rendszeresen a gyepet, annak minősége romlik, és a későbbi vágás nehezebb és hosszadalmasabb lesz. A gondozatlan gyep kártevőket és rovarokat is vonz, ezért mindig tartsa az ajánlott magasságban. Szolgáltatásaink közé tartozik a pázsit rendszeres vágása, legfeljebb hosszának 1/3 méretére, a gyomok és a fűmaradványok eltávolítása, a gyepszélek kezelése. A szerves fű maradványait talajtakaróként vagy komposztként használhatja. Ha a gyep igényli, akkor igényelhet a gyep vertikalizálását is, illetve szellősebbé tételét és metszését is, hogy az elhalt részek eltávolításra kerüljenek. Kerti hulladékgyűjtési szolgáltatást is nyújtunk, amelyből komposzt jön létre. Alternatív megoldásként létrehozhatunk Önnek egy komposztáló létesítményt is.
Eldobható fűnyírás
Találni valakit, aki segít Önnek az egyszeri fűnyírásban, bonyolultabb, mint találni valakit a rendszeres - időszakos vágáshoz, és az ilyen típusú vágás nagyon gyakran drágább is. Segítünk találni valakit, aki minőségi szolgáltatásokat nyújt Önnek elfogadható áron. Ha nincs ideje, rendelje meg a fenti munkákat a Wilio-n keresztül.
Gyakran ismételt kérdések
Miért foglalj fűnyírási, illetve kaszálási szolgáltatást a közelében, a Wilio-n keresztül?
Ha nincsenek eszközei és ideje a gyep nyírásához illetve kaszálásához, vagy csupán nincs hozzá türelme, a Wilio szervizzel együtt biztosíthatja a megbízható fűnyírást a közelében. Ha ezt a feladatot szakértőinkre bízza, egészségesebb talajjal és zöldebb pázsittal fog rendelkezni a kerte, minden erőfeszítés nélkül. Mivel munkatársaink minden típusú szerszámot és kerti felszerelést ismernek, hatékonyabban és gyorsabban tudják elvégezni a munkát, mint Ön. A szakemberek az ideális magasságra nyírják a gyepet, és így biztosítják annak egészséges növekedését. Használja a Wilio kertészeinek szakértelmét a gyep optimális sűrűségének, jobb megjelenésének eléréséhez, amelyet megmutathat családjának és barátainak! Mindössze annyit kell tennie, hogy benyújt egy felhívást a weboldalunkon, amelyben meghatározza, hogy milyen típusú gyepet szeretne, illetve mikor és hol van szüksége ránk (a kaszálás vagy nyírás ideje és helye).
Milyen előnyökkel jár egy szakemberek által végzett fűnyírási szolgáltatás ahhoz képest, ha én magam csinálom?
A pázsit vágása nagyon időigényes feladat, amelyhez a megfelelő készségek és ismeretek, helyes és időben történő elvégzésére van szükség. Ezzel elkerülhető a rendetlenség és az esetleges személyi sérülések, amelyek a szerszámok vagy a kerti felszerelések nem megfelelő kezeléséből adódhatnak. Ezen túlmenően, ha egy fűnyíró szakembert vesz fel, akkor a gyep gondozását, munkaidejében vagy távollétében is biztosítja.
Mikor nyírjam a gyepet és hányszor?
A gyepet rendszeresen és fokozatosan kell nyírni - mindig a fű hosszának legfeljebb 1/3-ával, különben fennáll annak a kockázata, hogy minősége leromlik. A vágás magassága attól függ, hogy milyen gyepje van otthon. A leggyakrabban házak közelében előforduló gyep vágásának megfelelő magassága 3-5 cm. A 3 cm alatti vágás, károsíthatja a gyepet.
Biztosítanom kell a szerszámaimat / kerti felszerelésemet a Wilio-n keresztül történő gyepvágáshoz?
Megteheti, ha vannak kertészeti és kaszaszerszámai otthon. A fűnyírási szolgáltatáshoz szükséges a fűnyíró, a gyepgereblye, a fűnyíró és a fűkasza is. Egy nagy kert kaszálásához és a munka felgyorsításához egy gyűjtőkosárral ellátott benzinnyírógépre van szükség. Ha el akarja kerülni a fűnyírás során felmerülő problémákat, kérje meg Wilio kertészt, hogy szállítsa a kerti felszereléseket a kijelölt helyre.
Mennyi ideig tart a gyep vágása?
Ez a gyep méretétől, és a rendelkezésre álló kerti felszereléstől is függ. A kisebb (legfeljebb 200 m2) gyepterülettel rendelkező fűnyírási szolgáltatás átlagosan kevesebb mint egy óra, ha képzett kertész végzi. Nagyobb kerti területek esetén ez több órát is igénybe vehet. Kerti traktorok használata esetén a kaszálási idő sokkal rövidebb lesz. Ezek az időbecslések nem tartalmazzák a gyepszélek módosítását a járdák, virágágyások és egyéb szükséges gyepgondozási szolgáltatások körül.
Segíthet a Wilio a kasza vagy fűnyíró javításában is?
Igen! Ha az eszköz hirtelen elveszíti az áramellátását, vagy más technikai probléma merül fel a vágás közben, akkor ellenőriztesse és javíttassa meg az eszközt egy szakemberrel. Szolgáltatásaink közé tartozik a szervizelés, javítás, pótalkatrészek cseréje és a kasza csatlakoztatása is.
Milyen egyéb gyepgondozási szolgáltatásokat foglalhatok a Wilio-n keresztül?
A fű rendszeres vágása az alap, de ez nem elegendő a gyönyörű megjelenés eléréséhez. A gyep vágása mellett teljes gyepgondozást is biztosítunk, amely magában foglalja pl. a műtrágya és a trágyázás helyes megválasztását, az öntözést, a vertikalizálást, a csupasz helyek bevetését, illetve a nemkívánatos kétszikű növények, a gombabetegségek és a gombák irtását. Ha új gyepet, gyepszőnyeget kell létesítenie, könnyen találunk egy szakembert, aki megteszi ezt Ön helyett.
Mit tartalmaznak a fűnyírási szolgáltatások?
Fűnyíró szolgáltatásaink célja, hogy a füvét megfelelő méreten tartsa, és gyepe szép, zöld, üde és tökéletes legyen. Foglalhat egyszeri vágásra vagy rendszeres heti vágásra tavasztól őszig. A megfelelő szerszámoknak és tapasztalatoknak köszönhetően szakértőink kevesebb idő alatt és jobb minőségben meg tudják csinálni, mint bárki más.
Hasznos információAmit tudnia kell

Mit tartalmaznak a gyepgondozási szolgáltatások? A gyepgondozási szolgáltatások magukban foglalhatják a gyepfektetést, a rendszeres kaszálást, a gyep széleinek metszését, dísznövények formálását és mindent, ami a gondozott kerthez szükséges. Fűnyírás - Ez a gyepvágási folyamat esztétikus, és elősegíti a gyep rendezettségét. Ez megakadályozza azt is, hogy a gyep elnyomja a virágokat és más kerti elemeket. Ha a füvet termőföldre visszük fel, egész évben segíti a buja gyep megtámasztását. Tavaszi gyeptrágyázás - magas nitrogéntartalmú műtrágyát használunk, amely a gyep táplálásának legalapvetőbb összetevője. A gyep tavaszi megtermékenyítésével biztosíthatjuk az egészséges növekedést, a sötétzöld színezést, a kártevőkkel és a mohával szembeni ellenállást az egész szezonban, és a gyepet speciális tápanyagokkal gazdagítjuk. A trágyázás kizárólag tavasszal történik, a forró és száraz időjárás okozta káros hatások elkerülése érdekében; javasoljuk a trágyázást is a nyár végén tegye meg. A szezon végén történő trágyázáshoz magasabb káliumtartalmú műtrágya alkalmas, hogy a gyep sikeresen áttelelhessen. A reprezentatív gyepen gyomnövény nem megengedett - a nem kívánt növekedést megfelelően kezeljük. A sikeres gyepszolgáltatás azt jelenti, hogy eltávolítunk minden gyomot, amely megakadályozza a tápanyagok felszívódását a gyepen.

Mit kap vásárlóként, amikor úgy dönt, hogy gondozza a gyepét? Óránkénti szolgáltatás, de a nagyobb hatékonyság érdekében két gyepszakértőből álló csapatot küldünk Önnek, hogy időt és pénzt takarítson meg Önnek. A további karbantartáshoz a helyszíni csapat segítséget nyújthat a gyepápolással kapcsolatban. A szakemberek örömmel segítenek. Gyakorlatunk megmutatta, hogy a különböző gyepek eltérő kezelést igényelnek. Ha nem csak kaszaszolgáltatást szeretne velünk, akkor testreszabott kezelési tervet készítünk a gyep egyedi igényei alapján. Akár a semmiből is elindulhat, amikor a kertben minden nem kívánt növekedést teljesen eltávolítanak, és egy vadonatúj gyepet fektetnek. Rendelhet rendszeres fűnyírási szolgáltatást is, és mi hozzuk az összes szükséges felszerelést. Korszerű benzin / motoros kaszákat használunk, és nincs szükség áramra az Ön oldaláról.

Gyakran ismételt kérdések

Kivel beszélhetek, ha módosítanom kell a szolgáltatás időpontját?

Ön egyezteti a szolgáltatás dátumát és idejét közvetlenül a kiválasztott szolgáltatóval. Egyszerűen írjon neki arról, hogy át kell ütemeznie a szolgáltatást, és erősítse meg vele.

Minden szükséges szolgáltatást nyújt a gyep számára? 

Igen, a Wilio szakemberei tudják, hogyan nyújthatnak minden gyepgondozási szolgáltatást, rendelkeznek minden szükséges eszközzel.

Rendszeres kaszaszolgáltatást is vállal?

Igen, adja meg a Wilion, hogy milyen gyakran akarja kaszálni a füvet, és a kaszálási szakemberek felveszik a kapcsolatot veled.

A szolgálat során otthon kell lennem?

Nem, nem kell. A kiválasztott vállalkozónak azonban hozzáférést kell biztosítania azokhoz a területekhez, ahol a munkát el kell végeznie.

Biztosítanom kell a parkolást?

Igen, az összes felszerelés miatt, amelyet hozunk, közel kell parkolnunk az Ön tulajdonához.

Mennyibe kerül a fűnyírási szolgáltatás?

A fűnyírás költsége a gyep helyétől, méretétől és a szükséges eljárásoktól függ. A fűnyírás 2,000 - 3,600 Ft-ba kerül az említett tényezőktől függően.

Mikor kell elvégezni az utolsó fűnyírást? 

Az utolsó kaszálást akkor hajtják végre, amikor a gyep már nem mutat biomassza növekedést. Az időjárástól függően a gyep utolsó kaszálásának október végén kell lennie. Ha a kedvező őszi időszak fennmarad, vagy a legmelegebb körülményeink között, akkor november elején nyírhatjuk utoljára.

Mikor kell a gyepet kaszálni először?

Amikor a hőmérséklet 5 Celsius fok fölé emelkedik, a fű április végétől/május elejétől jelentősen megnöveli növekedési ütemét. A vágási magasság nagyon fontos.

A magas fűvel is elbánnak?

Igen, a Wilio szakemberei a magas füvet is levágják. Először legfeljebb 1/3-mal csökkentjük a füvet, majd fokozatosan a kívánt magasságig.

Meg tud birkózni a mohával is? 

Igen, a Wilio szakemberei képesek kezelni a nem kívánt gyomokat és mohákat.

Lehet füvet vágni esőben is?

Sajnos esős idő esetén nem lehet elvégezni a munkát.

Érdeklődjön gyepápoló szakemberénél, hogy milyen műtrágyát használ és vizsgálja meg annak hatékonyságát és a környezetre gyakorolt hatásait. Győződjön meg arról, minden, a gyepen használt műtrágya a legmegfelelőbb az egészséges fű és környezet szempontjából. Ezután kérdezze meg szakemberét, tudja-e pontosan, hogy mennyi műtrágyát kell használnia. Próbáljon megbizonyosodni arról, hogy kertésze az optimális mennyiségű műtrágyát alkalmazza. Mindezeket a szempontokat vegye figyelembe amikor egy gyepápoló szakember alkalmazására készül.