Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Fürdőszoba felújítás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Fürdőszoba felújítás

Szakértőre van szüksége a Fürdőszoba felújítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók27 336 szolgáltató az Ön környékén
profile image

Olivér H.

Egyéni vállalkozó
Budapest
5,0
Szobafestő, festő

‼️‼️‼️Tisztelt érdeklődök‼️‼️‼️‼️ Fiatalos csapatommal gyorsan,precíz munkát végzünk. Sajnos a referencia képeket nem engedi normálisan feltölteni,de tudok több képpel is szolgálni ☺️ Mindig a megbeszéltekhez tartom magamat. INGYENES HELYSZÍNI felmérés után 1-2 nappal később árajánlatot adok 👌🙏☺️

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Levente S.

Egyéni vállalkozó
Dabas
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

22 éves épületgépész technikus vagyok. Édesapám generálkivitelező cégénél dolgozom már 4 éve. Emellett szeretnék vállalni kisebb vagy közepes volumenű munkákat!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Sándor J.

vállalat
Jászfelsőszentgyörgy
5,0
Takarítás, tisztítás, fertőtlenítés

Tisztelt leendő munka adoim! Jakab Sándor vagyok 36eves 2gyermekes, házas férfi! Munkaimra igényesen, precízen oda figyelek és elvégzem a legjobb tudásommal lelkiismeretesen! A megrendelő elégedettsége a legfontosabb, hisz a pénzéért azt kell kapnia a megrendelőnek amit szeretne, és elegetettek legyünk teljesen! Kérem keressenek bizalommal! Előre is köszönöm! T: Jakab Sándor

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Szolgáltatások
Mit jelent a fürdőszoba felújítása?
Tapasztalt lakástulajdonosok, vízvezeték-szerelők és építők segítséget nyújthatnak a fürdőszoba küllemének módosításaiban. Kicserélik a zuhanyfejeket, a csapokat, beépítik a zuhanykabin ajtaját, vagy akár a WC-t is. Ha azonban komplett fürdőszobai javítást keresel, akkor fürdőszoba-felújítási szakemberre van szükséged. A vállalkozókkal és a fürdőszoba felújításával foglalkozó szakemberekkel való együttműködés során erre számíthatsz:
1. lépés: Ajánlat és tervezés
Pontos árajánlat létrehozásához a szakembernek látnia kell a helyet. A költségek a fürdőszoba méretétől, a projekthez szükséges időtől (általában a teljes fürdőszoba felújításához 13-25 nap) és a szükséges anyagtól függenek. Te vagy a felelős az összes új berendezés és kiegészítő - fürdő, WC, csempék stb. - kiválasztásáért és megrendeléséért. A felújítás megkezdése előtt ezeket meg kell vásárolnod és át kell adnod őket a szakembernek. Szállítód ajánlatot küld és tervet készít az összes érintett számára azért, hogy minden a kívánt módon haladjon.
2. lépés: A régi fürdőszoba lebontása
Az építők és a bontási szakértők eltávolítják a berendezést, és vagy félreteszik, vagy letakarják, hogy megvédjék az építési munkák során.
3. lépés: Felkészülés az új fürdőszobára
Ezután a vízvezeték-szerelő és a villanyszerelő nyers telepítést végez. Ez azt jelenti, hogy a csövek és az elektromos vezetékek anélkül kerülnek a helyükre, hogy azokat a hálózatra csatlakoztatnák. Ezután jön az asztalos, vakoló és burkoló, aki megépíti vagy előkészíti a falakat és a padlót. Ez 2-5 napot vehet igénybe, a fürdőszoba méretétől és a vakoláshoz, simításhoz és alapozáshoz szükséges szárítási időtől függően.
4. lépés: Új fürdőszobai elemek hozzáadása
Ennél a lépésnél megtapasztalhatod, hogyan elevenedik meg az új fürdőszoba. Először a burkoló rakja le a csempéket, utána a falak lefestése következik. Miután a falak megszáradtak, be lehet költöztetni az új fürdőszobabútort. Villanyszerelőd befejezi az összes áramkapcsolatot. További szakemberek vízszigeteléssel és tömítőanyagok felvitelével foglalkoznak a mosdókagylóknál, zuhanyzóknál és fürdőkádaknál. Végül üvegelemeket, például tükröket vagy zuhanyajtókat szerelnek fel.
5. lépés: Végső ellenőrzés és takarítás
Ha minden telepítve van és megszáradt, a fürdőszoba felújító szakember végső ellenőrzést végez. Az iparosok összeszedik és eltávolítják az összes csomagolási hulladékot. A szakember elvégezheti az alaptisztítást, de érdemes professzionális takarítási szolgáltatásokat is megrendelned, hogy a fürdőszobád teljesen tiszta legyen.
Gyakran ismételt kérdések
Miért a Wilio segítségével keressem meg fürdőszoba-felújítási szakemberemet?
Szakértőt keresel, aki sok fürdőszobai felújítást végzett már? Akár a fürdőszoba kialakítását szeretnéd megváltoztatni, több helyet kívánsz létrehozni benne, akár az ingatlan eladása előtt felújításra készülsz, jó helyen jársz. Keress egy tervezőt a környékeden, és adj fürdőszobádnak új megjelenést. A fürdőszoba-felújítási szakember bérlésének legjobb módja az, ha igényedet közzéteszed a Wilio-n. Ez gyors és egyszerű módja annak, hogy időben és költségkeret mellett szakmai segítséget találhass.
Milyen gyakran kell felújítani a fürdőszobákat?
A legtöbb ember 11-15 évente átalakítja a fürdőszobáját. Ha még nem állsz készen a teljes felújításra, akkor egy egyszerű trükkel felfrissítheted: a csempék és a fugák rendszeres tisztításával. Ez minimalizálja a penészesedést és az elszíneződést.
Melyek a fürdőszoba felújításának legfontosabb lépései?
A fürdőszoba felújítása árajánlattal és projekttervvel kezdődik. Megerősítésük után további kulcsfontosságú lépések következnek: a régi fürdőszobai felszerelés, a vízvezeték és az elektromos vezetékek eltávolítása, építési munkák, új berendezések, vízvezeték és elektromos csatlakozások telepítése, majd takarítás és ellenőrzés.
Milyen előnyökkel jár, ha szakembert veszek fel a fürdőszoba felújítására?
A fürdőszoba teljes felújításához elektromos és vízvezeték-szerelési munkákra van szükség, amelyeket csak képzett szakember végezhet. Ezenkívül, ha szakembert veszel fel, biztos lehetsz benne, hogy nagy tapasztalattal és legjobb eszközökkel rendelkezik. Magas szintű munkát végez.
Milyen készségek és mesterségek kapcsolódnak a fürdőszoba felújításához?
A fürdőszoba felújításával foglalkozók között vannak építők, ácsok, vakolók, burkolók, vízvezeték-szerelők és villanyszerelők. Az alkalmazott szakemberek száma a fürdőszoba felújításának mértékétől függ.
Milyen képesítésre és végzettségre lesz szüksége a fürdőszoba-felújítómnak?
Célszerű a szerződés aláírása előtt ellenőrizni, hogy a szakemberek tagjai-e a helyi engedéllyel rendelkező építőipari szövetségeknek, és biztosítva vannak-e építési munkákhoz. Célszerű megismerni legújabb referenciáikat.
Mennyibe fog kerülni a fürdőszobám felújítása?
A Wilio részleges fürdőszoba-felújításának átlagos költsége 10.000 – 210.000 Ft, de lehet nagyobb vagy kisebb is. A teljes felújítás 600.000 és 2.400.000 Ft között mozog, de természetesen vannak olyan kivételek, ahol a költségvetés ezeket meghaladja, de ezek luxus eseteknek számítanak.
Szüksége van egy szakembernek engedélyre a fürdőszoba felújításához?
A fürdőszobák felújításakor valószínűleg fel kell deríteni, hogy az egyes szolgáltatásokhoz milyen szakengedélyek lehetnek szükségesek. Ne felejts el a szerződés megkötése előtt megbizonyosodni arról, hogy a mesterember rendelkezik-e megfelelő végzettséggel és biztosítással.