Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kertépítés, füvesítés, kertgondozás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kertépítés, füvesítés, kertgondozás

Szakértőre van szüksége a Kertépítés, füvesítés, kertgondozás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók10 723 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

István A.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Dugulás elhárítás 10 éve. WC, mosdó, konyhai lefolyók, fürdőszoba. A csöveket magasnyomású mosóval is átmossuk. Szükség esetén a lefolyók és csaptelepek cseréje is.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Popják D.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Szobafestő, festő

Több év tapasztalattal a hátunk mögött. munkáinkra igényeség és precizitás jellemző. A munkáinkat rövid határidővel, gyors és szákszerű kivitelezéssel vállaljuk. Vállalunk lakások, házak külső-belső felújjítását, udvar rendezés, takarítás, kerítések építését, betonozást, kertépítést, rendezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

István K.

Egyéni vállalkozó
Bicske
4,8
Kőműves munkák

Kertészeti munkákat, famunkákat az ácsszerkezettől a bútorokig, és kőműves munkákat vállalunk. Három főből álló brigádunk tagjai az építő ipar különböző területein jártasak, ezért komplett felújítási munkákat is vállalunk. Jól összeszokott csapat, gyors és pontos munkavégzés. A munkánkat gyakran segitik külsős szakemberek, például építő mérnök, így elkerülhető, hogy ne csak egy-egy szakterületen legyen minden hibamentes, hanem a teljes munka egyben is kifogástalan legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Raskan M.

vállalat
Budapest
4,5
Autószerviz

Dkdjjdxnnxxnjcfjsusjcucjjxnsjdjcjcnsjsjcjfjdjfjjfjfncnfnfjdjsndncjcjsndndkskckjsksncjckdjfjcjwksjcjcjdjdjcsknsucjajdidwiiejefuisjqjfuwjwudjdjdjdjdjdjdjcjfndh

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Levente N.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,5
Fűnyírás

Természet és növénybarát hobbi kertész, több éves tapasztalattal fűnyírás, sövénnyírás, bozótírtás és favágás és tereprendezés területén. Széles géppark, flexibilitás, igényes munka.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ferenc T.

vállalat
Budapest
4,3
Villanyszerelés

Cégünk 10 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt sikerel ötvözte a profeszionális és inonovatív megoldásokat a régi jól bevált módszerekkel.Munkáinkkat mindíg a minőség és a precizitás jellemzi, csapatunkaz pedig a megbízhatóság. Előszeretettel vállalunk General kivitelezési munkálatokat,de kifejezetten célirányos munkálatokat is gyorsan eltudunk végezni,megemlíteném itt pl.lakásfestés,villanyszerelés stb. Amenyiben felkeltettük érdeklődését,keressen bizalommal Bennünket.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Gyakran ismételt kérdések
Miért béreljen füvesítési szolgáltatást a Wilio-n?
A Wilio-val nem kell aggódnia, hogy talál-e füvesítési szolgáltatásokat a környékén. Amint benyújtja kérését, felvesszük a kapcsolatot az igényelt szakértőkkel, akik könnyen megfelelhetnek az Ön igényeinek. Nincs több végtelen online keresés és szolgáltató kutatás. Bár a füvesítés meglehetősen egyszerű feladatnak tűnhet, nem mindenkinek van ideje és energiája rá. Felejtse el a stresszt és fejfájást a gyep mérésénél, trágyázásánál, gereblyézésénél és fektetésénél - alkalmazhat egy szakértőt, aki az egész folyamatot el tudja intézni Ön helyett! Nincs késés, nehézség és folyamatban lévő munka. A gyep telepítése után tanácsot is kérhet az öntözésről, a műtrágyázásról és a gyep általános karbantartásáról. Találjon megfelelő szakembert még ma, és egész évben tartsa zölden és egészségesen gyepét.
Az év melyik időszakában a legjobb füvesíteni?
Az év bármely szakában füvesíthet. Legyen tél, tavasz, nyár vagy ősz, a gyep lefektetése teljesen rendben van, ha tudja, hogyan kell megfelelően gondozni. Általában a legjobb, ha enyhe időben ültetjük a gyepet, amikor az elég meleg ahhoz, hogy gyökereket teremtsen ezek azonban nem túl forrók - hogy nehogy kiszáradjanak-, mielőtt gyökeret eresztene.
Mennyi ideig tart a füvesítés?
A füvesítés meglehetősen egyszerű folyamat, de hogy a munka befejezése mennyi ideig tart, attól függ, hogy mekkora a gyep. Kisebb területeken a gyep telepítése pár órát vesz igénybe, míg a nagyobb udvarok gyepének ültetése egész nap eltarthat. Ha tudni szeretné, hogy az ültetése mennyi ideig fog tartani, akkor kérdezzen meg egy szakértőt, aki örömmel ad becslést.
Mikor kell műtrágyázni?
A gyep telepítése előtt a legjobb, ha minőségi műtrágyával trágyázzák a talajt. A füvesítési szolgáltatás elvégzése után körülbelül hat hét múlva újra trágyázhat. Ügyeljen arra, hogy az első évben kéthavonta műtrágyázzon, hogy támogassa a növekedést és egészséges legyen a gyep. A gyep beültetése után minden évszak elején újra műtrágyázhatja, hogy biztosítsa a növekedést egész évben.
Mennyi idővel az ültetés után nyírhatom le a füvet?
A gyepet csak akkor nyírhatja, ha az már jól gyökerezik, és már nem mozgatható. Ez általában a gyepfektetés után körülbelül három héttel van. Ha tudni akarja, hogy a gyep készen áll-e a kaszálásra, kissé meghúzhatja a füvet. Ha meg tudja emelni a gyepet, akkor várnia kell.
A gyep szakember segíthet a kertészeti munkákban?
Igen, tud! Sok tapasztalt kertészünk van, akik segíthetnek a kerttel kapcsolatos összes feladat elvégzésében, így udvara, terasza vagy kertje mindig a legjobb formában van. A palánták ültetésétől kezdve, a növények öntözésén át, a talajtakarásig vagy a gyomlálásig minden kertészeti feladatát megbízható szakértőinkre bízhatja. Akár olyan szolgáltatást is foglalhat, mint a fűnyírás.
Milyen más gyepszolgáltatásokat rendelhetek a Wilio-n keresztül?
A Wilio segítségével mindenféle pázsittal kapcsolatos szolgáltatást megrendelhet. A gyep beültetése után felvehet egy gyepgondozó szakembert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyepe jól növekszik, karbantartott és egészséges. Szakképzett tereprendezési szakértőkkel is rendelkezünk, ha nagyobb változtatásokat szeretne végrehajtani, vagy új pavilont, tavat, járdát vagy más elemet szeretne hozzáadni kertjéhez, udvarához.
Mit tartalmaznak a füvesítési szolgáltatások?
Segítséget keres egy új gyephez? Füvesítési szakértőink mindenről gondoskodnak, például a régi fű eltávolításáról, az új gyep telepítéséről és tanácsokkal szolgálnak annak hosszútávú karbantartásáról. Nem számít, hogy mesterséges gyepet tervez-e lefektetni, vagy valódit szeretne ültetni. Évszakoktól függetlenül szakembereink könnyedén együtt tudnak működni Önnel a gyep összes ültetési formájában.
Szolgáltatások
Gyepszőnyeg lefektetése
Tévhit, hogy a gyepszőnyeg télen történő lefektetése helytelen. Éppen ellenkezőleg, az év ezen hidegebb időszakában a gyepfektetésnek számos előnye van. A gyepnek rengeteg ideje van a letelepedésre és a gyökérzet kialakulására, még mielőtt megérkezne a tavasz. A gyep télen történő lefektetése azt is jelenti, hogy nem kell olyan gyakran öntöznie, így könnyebben karbantartható. A szakember először felméri a gyep területét, és előkészíti a talajt egy új gyep számára. Gereblyével kiegyenlíti a talajt, és gondosan eltávolítja a gyomokat, köveket, gyökereket és egyéb törmelékeket. Ezután elkezdi elrendezni a gyep egyes részeit úgy, hogy mindkét végük a lehető legegyenesebb legyen. Az utolsó lépés annak ellenőrzését jelenti, hogy a teljes gyep helyesen van-e lefektetve és nincsenek hézagok sehol.
Füvesítés
Alapvetően tavasztól őszig füvesíthet. A szakember először előkészíti a talajt a régi növényzet eltávolításával, egyengetéssel és műtrágyázással, majd vető szekerek segítségével elveti a magot. Ezután a magot gereblyével óvatosan beépítik a talajba, majd alaposan két irányból hengerelik. Ezután a gyepet permetezőgéppel megöntözik, hogy a nagy cseppek ne mossák ki a magot. A talajt nedvesen kell tartani az ültetést követő első hónapban. Az első két hétben naponta 1-2 alkalommal, majd kéthetente kell öntözni. Amikor a fű 7 cm magasra nő, le kell nyírni, de minimum 2,5 cm-nek lennie kell. A gyepet az első 4 alkalommal nem szabad rövidebbre vágni. Az új gyep az ültetéstől számított 3 hónap elteltével rendesen használható.
Műfű telepítése
Ha bizonyos márkájú műfüvet szeretne telepíteni, akkor segítséget kaphat műfüves telepítési szakértőinktől is. Az első lépés, hasonlóan a gyepszőnyeg lefektetéséhez, a gyep területének megmérése, majd a meglévő gyep eltávolítása. Ha kicsi gyepről van szó, ez a feladat manuálisan is elvégezhető. Nagyobb terek esetén a legjobb fűnyírót használni. Ezután a szakemberek a talaj felső rétegét homok vagy kő aljzattal borítják, majd vibrációs hengerrel vagy lemezzel tömörítik. Ezután gondosan kibontják műfüvét, és próbálják a legtermészetesebb megjelenést elérni. Végül eltávolítják a felesleges füvet, megtisztítják az egész gyepet, és befejezik a műfű telepítését.