Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Gázcsatlakozás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Gázcsatlakozás

Szakértőre van szüksége a Gázcsatlakozás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók22 156 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Levente S.

Egyéni vállalkozó
Dabas
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

22 éves épületgépész technikus vagyok. Édesapám generálkivitelező cégénél dolgozom már 4 éve. Emellett szeretnék vállalni kisebb vagy közepes volumenű munkákat!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gábor P.

vállalat
Budapest
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Az építőiparban nagy tapasztalattal rendelkezem, fő profilom az épületgépészeti feladatok kiszolgálása, úgy mint víz, fűtés, klíma és légtechnikai rendszerek kiépítése, karbantartása, felújítása. Forduljon hozzám bizalommal, ha Önnek a minőség és megbízhatóság a legfontosabb!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Arnold T.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Kedves megrendelő! Víz-és fűtésrendszerek korszerűsítést vállalom elsősorban Budapesten és Pest megyében. Tíz éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött precíz és esztétikus munkavégzésre törekszem. Vállalkozásom legfontosabb célkitűzése, hogy a megrendelő az elvégzett munkával évek múlva is elégedett legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

András K.

vállalat
Sülysáp
4,8
Szobafestő, festő

Igazi EZERMESTER. 40 éves munka amit az építőiparba töltöttem, most szeretnék saját magam úra lenni.Amivel foglalkozom :kőműves munka, festés, hűté- fűtés, burkólás, hegesztés stb. Munkám után mondjon bárki kritikát.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Krisztián I.

vállalat
Budapest
4,5
Kazán szerelése és javítása

Profi, gyors, megbízható épületgépész ( víz-gáz-fűtés-klíma)Több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Fűtéskorszerűsítés,kazáncsere,fürdőszobafelújítás,klíma,hőszívattyú teljes körü kivitelezés garanciával.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4
Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Szolgáltatások
Milyen egyéb szolgáltatásokat nyújthat nekem a gázszerelő?
A gázszerelők számos feladatban segíthetnek, a tanácsadástól kezdve a telepítésen át a javításig, szervizelésig és karbantartásig. Íme néhány a legelterjedtebb gázszerelési szolgáltatások típusai közül, és hogy mi várható ezektől:
Gázzal működő vízmelegítő rendszerek
A gázzal működő vízmelegítő rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy ha van gáz, azonnal forró vizet szolgáltat. Nincs több hideg zuhany a nap végén! Gázszerelője segít kiválasztani a legjobb készüléket, majd azt biztonságosan felszereli és telepíti. Megvizsgálja a rendszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a víz a megfelelő hőmérsékletre melegszik. Ha valami probléma adódik a működéssel, a munka megkezdése előtt ki kell kapcsolni, valamint újra kell indítani a berendezést, és pótalkatrészek segítségével megjavítható a készülék.
Gáz fűtő és -hűtő rendszerek
A gázfűtés és -hűtés általában környezetbarátabb és költséghatékonyabb, mint elektromos alternatívájuk. Népszerű választás, függetlenül attól, hogy szabadon álló gázmelegítőt, gázkazánt vagy gázklímaberendezést szeretne. Gázszerelője tanácsot ad Önnek az elérhető legmegfelelőbb fűtési vagy hűtési rendszerekről, és segít azok megfelelő beállításában és telepítésében. Segíthet továbbá a készülékek javításában is, hogy azok kifogástalan állapotban legyenek.
Gáz főzőlapok és sütők
A gáztűzhelyek azért népszerűek, mert megfizethetőbbek, gyorsabban felmelegednek és nagyobb kontrollt gyakorolhat felettük, mint elektromos társaik felett. Ha gáztűzhelyet vagy sütőt kell telepítenie vagy javítania, a gázszerelő megfelelő megoldást ajánlhat. Ha még nincs telepítve gázvezeték, akkor a szakembernek gondoskodnia kell róla, és csatlakoztatnia kell a külső gázpalackokhoz vagy a mérőórához. A szakember ellenőrzi, hogy telepítés megfelel-e a biztonsági előírásoknak, amely kiterjed a hőálló anyagokra, a megfelelő talajtávolságra és a biztonsági korlátokra. Megvizsgálja konyhai készülékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik, és megmutatja, hogyan kell helyesen használni őket.
Egyéb gázkészülékek
Az egyéb népszerű gázkészülékek közé tartoznak a szárítógépek és a kültéri készülékek, mint például a medencefűtők, grillek és kandallók. Gázszerelője segít kiválasztani a helynek (és költségkeretének) megfelelő terméktípust. Emellett közreműködik a medencefűtési rendszer vagy a szárítógép biztonságos csatlakoztatásában, és a készülék tökéletes állapotának biztosításában.
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes gázberendezési szakembert keresni a Wilio-n keresztül?
Szüksége van egy gázszerelvényre a szolgáltatáshoz, egy gázberendezés felszereléséhez vagy gyors javításához? Sok otthon számos gázkészülékkel van felszerelve, beleértve a gáztűzhelyeket, fűtőtesteket, meleg vizet, grilleket és még sok mást. Habár ezek mindennapi készülékek, mégsem képes mindenki a telepítésükre és megjavításukra. A gáz nem játék - hagyja tehát a gázszerelést szakértőinkre! Mindent tökéletesen (és biztonságosan) beállítanak, így nyugodtan használhatja készülékeit. A Wilio ideális platform a szakemberek keresésére gázszerelvényekkel való munkálatok kapcsán. Segítünk megtalálni a környéken megbízható gázszerelőket és szakembereket, akik házhoz mennek, hogy segítsenek a gázszerelvények telepítésében és javításában.
Szüksége van egy gázszerelőnek speciális engedélyre?
Bizonyos típusú feladatoknál meg kell határoznia, milyen speciális licencre lehet szükség azok elvégzéséhez. Az ajánlat elfogadása előtt ne felejtse el ellenőrizni, hogy a Wilio Gas rendelkezik-e a megfelelő felhatalmazással és biztosítással a vonatkozó gázszerelési szolgáltatáshoz.
Gázt érzek otthon, vagy a ház körül - mit tegyek?
Kapcsoljon ki minden gáz- vagy elektromos készüléket, és ne gyújtson gyufát, cigarettát vagy más szikrát okozó eszközt. Nyissa ki az ajtókat és ablakokat a légáramlás növelése érdekében. Azonnal forduljon szakképzett és engedéllyel rendelkező gázszerelőhöz. Ha rendkívül erős gázszagot érez, menjen ki és kövesse a gázszolgáltató utasításait.
Mi a gázcsatlakozás?
A gázcsatlakozás telepítése magában foglalja a gázkészülékekkel és csövekkel végzendő munkát, amelyek gázt juttatnak a berendezésekhez. A szokásos vízvezeték-szerelőktől eltérően a gázvezeték-szerelők olyan csövekkel, készülékekkel és tartozékokkal dolgoznak, amelyek a gázellátásban vagy -felhasználásban használatosak.
Mit csinál egy gázszerelő?
A gázszerelők képesek gázcsatlakozások, csövek, nyomásszabályozó rendszerek és készülékek telepítésére. Segíthetnek a gázvezetékek karbantartásában és tesztelésében is.
Melyek a leggyakoribb gázszerelési szolgáltatások?
A lakástulajdonosok általában segítséget igényelnek a gázcsatlakozások telepítéséhez, a gázlapok javításához, új szeleprendszerekhez, a gázszivárgás ellenőrzéséhez, a gázkészülékek szétszereléséhez és a melegvíz rendszerek telepítéséhez.
A gázszerelőknek szükségük van valamilyen speicális képesítésre vagy engedélyre?
Igen. Új gázcsatlakozások telepítéséhez és olyan gázberendezések javításához, amelyek megkövetelik a gázberendezések leválasztását / újbóli csatlakoztatását, a biztonság érdekében szakképzett gázszerelőre van szükség.
Mennyibe kerül egy profi gázszerelő felvétele?
A szolgáltatás költsége az Ön megbízásától függ - attól, hogy a szerelőnek mit kell telepítenie, mennyire nehéz a feladat és mennyi ideig tart elvégezni.