Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Gépi vakolás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 275 szakember
4 442 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Gépi vakolás

Szakértőre van szüksége a Gépi vakolás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók23 202 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Laszlo V.

Egyéni vállalkozó
Budapest
5,0
Hidegburkolás, hidegburkolat

Teljeskörű lakásfelújítást vállalok össze szokott 3 fős csapattal Budapest és környékén referenciával, garanciával számlaképesen. Főbb tevékenységünk bontás, kisebb nagyobb kőműves munkák, hideg-meleg burkolás, festés. Keressen bizalommal

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Tamás Gábor B.

Egyéni vállalkozó
Budapest
5,0
Szobafestő, festő

Üdvözlöm, sikerült már szakembert találnia? A csapatommal mi tudnánk vállalni a munkát, állapotfelméréssel és árajánlattal! Berényi Tamás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Popják D.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Szobafestő, festő

Több év tapasztalattal a hátunk mögött. munkáinkra igényeség és precizitás jellemző. A munkáinkat rövid határidővel, gyors és szákszerű kivitelezéssel vállaljuk. Vállalunk lakások, házak külső-belső felújjítását, udvar rendezés, takarítás, kerítések építését, betonozást, kertépítést, rendezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8
Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

István K.

Egyéni vállalkozó
Bicske
4,8
Kőműves munkák

Kertészeti munkákat, famunkákat az ácsszerkezettől a bútorokig, és kőműves munkákat vállalunk. Három főből álló brigádunk tagjai az építő ipar különböző területein jártasak, ezért komplett felújítási munkákat is vállalunk. Jól összeszokott csapat, gyors és pontos munkavégzés. A munkánkat gyakran segitik külsős szakemberek, például építő mérnök, így elkerülhető, hogy ne csak egy-egy szakterületen legyen minden hibamentes, hanem a teljes munka egyben is kifogástalan legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ádám J.

vállalat
Budapest
4,7
Szobafestő, festő

Üdvözlöm Jónás Ádám vagyok 7 éve foglalkozok lakasfelújítással. Komplett lakásfelújítas egy kézben, a bontástól a kapcsolóig. Egyéni vállalkozóként szerzőzédessel vállaljuk a kivitelezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4
Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Hasznos információAmit tudnia kell

Gépi vakolatok: Gyakran ismételt kérdések

Milyen képességekkel rendelkezik egy gépi vakoló?

Ha érdeklődik a gépi vakolatok iránt, az valószínűleg azt jelenti, hogy építkezésbe vagy rekonstrukcióba kezd. Az építési munkák során fontos a tervezés, az árak összehasonlítása, a megfelelő termékek megrendelése és a megfelelő döntések meghozatala. Ha szakértőt keres az építőiparban és a kőműves munkákban, pénzt takarít meg, amelyet rossz döntésekbe fektethet. A vakolásnál döntő szempont a megfelelő vakolat kiválasztása. A szakértő elmagyarázza Önnek a lehetőségeket, meghatározza a vakolandó felülethez megfelelő lehetőségeket. A tapasztalt szakember el tudja dönteni, hogy melyik felületre alkalmas a gépi vakolat, milyen vakolat kerüljön felhasználásra az egyes aljzatokon. Megfelelő konzisztenciájú és szemcseméretű gipszanyagot tud keverni. Ugyanakkor szakképzett szakember rendelkezik minősített gépekkel, és magas minőségben végzi el a munkát.

Hogyan találhatok minőségi gépi vakolót?

A gépi vakolat felhordása építőipari, kőműves munkákhoz tartozik. Könnyű szakképzett kőművest találni a környéken gépi vakolási munkákhoz. A Wilio ebben segít, csak írja be a lekérdezésbe, amire szüksége van, és várja meg az ajánlatokat. A Wilio értesíti a megfelelő kőműveseket, akik jártasak a gépi vakolatokkal való munkavégzésben. Tájékoztatja az Ön területén található szakembereket, akik a szükséges időben el tudják végezni a munkát. Ezután már csak választani kell a kapott ajánlatok közül. A Wilio segít megtalálni azokat a szakembereket, akik minőségi szolgáltatásokat kínálnak elfogadható áron. Ön is meggyőződhet az egyes kőművesek minőségéről, ha megnézi vásárlói értékeléseiket és véleményeiket.

Milyen munkát végez egy szakértő a gépi vakolat felhordásakor?

Az egyik munka annak a felületnek a kezelése, amelyre a gépi vakolat kerül majd. Nem lehet nedves, fagyott, poros. Különféle szennyeződéseket távolít el az aljzatról, például régi festékmaradványok vagy különféle penészgombák, amelyek befolyásolhatják a vakolat minőségét. A következő pont a megfelelő vakolat kiválasztása beltéri vagy kültéri környezetbe, a szakember tudja, melyik vakolat milyen felületre alkalmas. Döntse el, vagy konzultáljon a szakemberrel, hogy gipszet, mész-, mész-cement vakolatot használ a homlokzatok szigetelésére, vagy egyéb lehetőségeket. A szakember a vakolatkeveréket a gépi vakolatok számára meghatározott arányban, megfelelő szemcseméretben keveri össze. Ezt követően korszerű technológiával pontosan felhordja a vakolatot. Minden tevékenységben támaszkodhat a professzionális megközelítésre és a szakértelem igénybevételére.

Megcsinálhatom magam a gépi vakolatot, vagy érdemesebb a Willio szakértőjéhez fordulni?

Miután legalább az alapvető kérdéseket áttanulmányozta, maga is elkezdheti a munkát. Az igazság azonban továbbra is azl, hogy ha nincs kellő tapasztalata az építőiparban és a kőműves munkákban, a gépi vakolatok kihívást jelentenek. Gépi vakolatok esetén megfelelőbb választás a sok éves tapasztalattal rendelkező szakember professzionális szolgáltatásaira támaszkodni. Minden igényét teljesíti, munkájához megfelelő anyagokat, technológiai eljárást és tanúsított gépeket használ.

Biztosítanom kell szerszámokat vagy anyagokat?

A szakemberek saját eszközöket, saját gépi vakolatot és minőségi anyagot használnak munkájukhoz. Természetesen a feltételeket a két fél megállapodása határozza meg. A szakember elvégezheti a vakolást az Ön által választott anyaggal - a vakolat típusával, vagy egyeztethet Önnel, hogy milyen anyagokat kell vásárolni, hogy az eredmény megfelelő legyen.

Mennyibe kerül a gépi vakolat felhordása?

A gépi vakolat felhordásának ára az első felmérés alapján kerül megállapításra. A szakértő megtudja, milyen körülmények között található az az épület vagy objektum, amelyen dolgozni fog. Az árat befolyásolja a munka összetettsége és az alkalmazott technika. A megrendelő tehát m2-ben fizet a használt vakolatért, valamint a szakértői szolgáltatásokért, amelyek magukban foglalhatják a helyiségek takarítását, szállítását, anyagfelhordását, vagy speciális igények teljesítését. 

Milyen anyagokat használnak a gépi vakoláshoz?

Az anyag kiválasztása az aljzat típusától függ. A gépi vakolat leggyakoribb anyagai a következők:

Gipszvakolatok
Környezetbarát anyag, antisztatikus hatású, ami azt jelenti, hogy nem marad meg a por a felületen. Antisztatikus tényezőjüknek köszönhetően ártalmatlan anyaggá válnak. A gipszvakolatok finom szerkezetűek, és mivel aktív anyag, kiváló légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a falak lélegzését és szabályozzák a helyiség klímáját. Ezért megfelelő választást jelentenek beltéri vakoláshoz.

Mész-cement vakolatok
Az egyik leguniverzálisabb vakolat, amelyet bel- és kültéren használnak. Belső térben kiválóan alkalmasak fertőtlenítő hatásuk miatt, amelyek korlátozzák a helyiségben található káros anyagokat, például jó penészállóságukat. A mész-cement vakolatok megbízható és bevált anyagok, amelyek jobban ellenállnak a sérüléseknek.

Mészvakolat
A mésznek fertőtlenítő hatása van, így a vakolat még ebben az esetben is csökkenti a térben található káros anyagokat, például gombákat és mikroorganizmusokat. Az anyag felhasználása magasabb páratartalmú helyekre is alkalmas, mivel páraáteresztő képességüknek köszönhetően kellemesen szabályozzák a klímát, használatuk során csökkentik a fűtési költségeket.

Javító vakolatok
A javító vakolatok egy speciális, csökkentett nedvszívó képességű anyag, amely alkalmas túl nedves falazat vagy víz által károsított vakolat kezelésére. Használatuk növelheti a vakolat teljes élettartamát.

Mik a gépi vakolás egyes lépései?

Felmérés
Amint a cikkben fentebb említettük, a szakértő munkájának első pontja az épület állapotának, a munkaterületnek a kezdeti vizsgálata. A felmérés során a szakértő a falazat típusára, a gépi vakolásra szánt épületben elhelyezkedő aljzatra fókuszál, és megállapítja, hogy a falazatot milyen mértékben terhelik külső hatások, illetve milyen az építőanyag nedvszívó képessége, ill. a régi vakolat állapota. Ezt követően az aljzat típusától és állapotától függően dönt a vakolás megfelelő megválasztásáról. Ha az ügyfél eldönti, hogy milyen típusú vakolatot használ. Az eljárásból ez a pont kimarad, vagy csak szóbeli konzultációval pótolható.

Aljzat előkészítése
Konzultáció után a szakértő hozzálát a munkához, és megkezdi az aljzat felületének tisztítását. Tisztításkor eltávolítja a festékmaradványokat, vakolatot, megtisztítja a felületet az esetleges növényektől és eltávolítja a port. Mivel a vakolat megfelelő száradása fontos tényező, a szakember a falazat hézagait vagy a különböző anyagokból készült aljzatok közötti átmeneteket is beállítja.

Vakolási folyamat
Szükség esetén a szakember először lefesti a falazatot a nedvszívóképesség miatt. A festés után az aljzat készen áll a vakolásra. A megfelelően elkevert gépi vakolatot professzionális technológiával nyomás alatt, megfelelően rétegezve, megfelelő szemcseméretben hordjuk fel. A szakértő a szórt vakolatot kiegyenlíti, majd vízzel lepermetezi. Ez lelassítja a vakolat keményedési folyamatát, ezáltal megnöveli a feldolgozási idejét. A döntőben a szakértő megtisztítja és előkészíti a megszáradt vakolatot. Az eredmény egy professzionálisan vakolt és kidolgozott vakolat. 

Tanácsok és tippek

1. Árajánlatok szinte azonnal
Ne pazarolja az idejét, ha szakértőket keres, és különféle cégek ajánlatait kéri. Hozzon létre egy megbízást, és hamarosan ajánlatokat fog kapni képzett szakemberektől, közvetlenül a környékéről.

2. Ne lépje túl a költségvetését
A mélyalapozási árak valóban eltérőek lehetnek. A Wilio segítségével azonban könnyen összehasonlíthat több ajánlatot, és kiválaszthatja a költségvetésének és igényeinek megfelelőt.

3. Keresse meg a legjobb szakértőket
Alkalmazza a környék legjobban minősített szakértőit, és minőségi munkát kap. Ésszerű áron.