Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Hulladékszállítás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, hulladékszállításhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Hulladékszállítás

Szakértőre van szüksége a Hulladékszállítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Hulladékszállítás

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes hulladékgyűjtő szolgáltatást bérelni a Wilio-n keresztül?
A Wilio segít gyorsan megtalálni az olcsó és megbízható hulladékgyűjtési szolgáltatásokat. A háztartási hulladék helyet foglal és összegyűjti a port, ezért fontos, hogy minél előbb megszabaduljon tőle. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha a kereső által feldobott legelső hulladékgyűjtési szolgáltatást veszi igénybe. A Wilio ezért gyűjti össze a számos pozitívan értékelt ajánlatot a bevált és profi hulladékkezelőktől, mindezt egy platformon belül. Időt és energiát takarítunk meg az internet böngészése során, és segítünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb eltávolítási szolgáltatást. Átvételi személyzetünk közvetlenül elküldi Önnek ajánlatait. Kattintson a "Kérés megadása" gombra a hulladékgyűjtés lefoglalásának megkezdéséhez. Az Ön igényeinek megfelelő alkalmazott megtalálása érdekében a lehető legrészletesebbnek kell lennie a jelentkezésében. Adja meg az információkat a hulladék típusával, a tételek számával, valamint a begyűjtés és a szállítás helyével. Amint megjelenik a megrendelés a szállítónál, ajánlatokat kap. Az ajánlat elfogadása előtt ellenőrizheti az alkalmazott értékeléseit és véleményét. Mindezt otthonról!
Milyen előnyökkel jár a szolgáltatás igénybevétele az otthonom környékén?
Az Ön környékéről érkező szállítási szolgáltatások a gyorsaság, az ár és a tapasztalat miatt előnyösebbek. A helyi hulladékkezelő alacsonyabb árakat kínálhat, és a választott helyre gyorsabban eljut. Az Ön környékbeli szakértői jobban ismerhetik a közösség vagy a környék szomszédságában lévő gyűjtőhelyeket is.
Milyen hulladékokat lehet elszállítani?
Az elszállítási szolgáltatás sokféle hulladékhoz felhasználható, régi bútoroktól kezdve egyéb nagyméretű tárgyakig. A költöztető személyzet segíthet az építési és kerti hulladékok vagy a meghibásodott elektronikai eszközök ártalmatlanításában is. Legtöbbjük azonban nem szállít állatoktól vagy emberből származó biológiai hulladékot, veszélyes hulladékot, azbesztet és más káros anyagokat. Ezek szállítása speciális képzést és felszerelést igényel.
Mennyivel előre kell lefoglalni egy hulladékgyűjtési szolgáltatást?
A Wilio-nál lehetősége van a hulladékgyűjtés lefoglalására már ugyanazon a napon. A megfelelő szakember megtalálása csak néhány percet vehet igénybe. Ez azonban a Wilio elérhetőségétől is függ az Ön területén. Ne aggódjon, ha nem talál azonnal hulladékkezelő szolgáltatót. Lehet, hogy még egy kicsit várnia kell, hogy ajánlatokat kapjon a rendelkezésre álló személyzettől. Nyújtsa be jelentkezését most, és kezdjen el ingyenes ajánlatokat kapni a környék hulladékgyűjtő szolgáltatóitól.
Szüksége van-e a hulladékkezelő dolgozóknak speciális felszerelésre és képesítésre?
Nem szükséges. Az esetleges szétszereléshez szükséges felszerelés feladatonként változik. Például egy hulladékkezelő munkavállalónak szüksége lehet fűrészre vagy csavarhúzóra a kanapé vagy az ágykeret szétbontásához az ártalmatlanítás előtt. A munkavállalóknak szükségük lehet egy kisteherautóra a nagyobb bútorok felpakolásához is. Ettől függetlenül a Wilio vásárlói véleményei segíthetnek abban, hogy megfelelő személyt találjanak a munkára.
Adományozhat-e vagy újrahasznosíthat-e hulladékot az ártalmatlanító személyzet az én nevemben?
Igen. A szemét közvetlenül a helyi jótékonysági vagy újrahasznosító állomásokhoz viheti el a tárgyakat. Ha régi bútorai még mindig jó állapotban vannak, az adományozás vagy az újrahasznosítás a kidobásnál jobb választás lehet. Az elektronikus hulladék másféle hulladékfajta, amelyet az Ön közelében lévő speciális hulladékgyűjtőhöz vihetünk.
Mekkora a hulladékgyűjtés költsége?
A hulladékgyűjtés ára a gyűjtés és a szállítás helyétől, a darabszámtól és a hulladék típusától függ. A Wilio megfizethetőbb alternatívát kínál a konténer- vagy pótkocsi-szolgáltatások bérléséhez. Platformunk lehetővé teszi, hogy megtervezze az árfolyamot, és felhasználja az alkalmazottak ajánlatainak fogadására.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a hulladékgyűjtési szolgáltatások?
Az elszállítási szolgáltatások a háztartásokból, kertekből, irodákból és egyéb létesítményekből származó mindenféle hulladékot ártalmatlanítanak. Az emberek gyakran alkalmaznak munkást súlyos és nehezen eltávolítható tárgyak szállítására. Ide tartoznak a régi bútorok, az elektronikai hulladékok, a kerti és az építési hulladékok. A Wilio-nál bérelhet hulladékgyűjtést a speciális igényeknek megfelelően. A dolgozók elviszik az kidobott tárgyakat, és elviszik a legközelebbi jótékonysági vagy újrahasznosító központba. Pillanatok alatt kitakaríthatja és megváltoztathatja környezetét. Néhány példa a Wilio-nál foglalható hulladékgyűjtési szolgáltatásokra:
A háztartási hulladék elszállítása
A háztartási hulladék begyűjtésével és elszállításával szinte bármilyen háztartási hulladéktól megszabadulhatnak. A dolgozók eltávolítanak olyan tárgyakat, mint kanapék, matracok és egyéb bútorok. Szakértője segíthet a régi papírhalmok eldobásában is. A takarítási szolgáltatások lehetővé teszik a felesleges tárgyak elvitelét, de költözés esetén is nyugodtan foglaljon sofőrt és furgont a Wilio-n keresztül.
Szemétgyűjtés az irodából
Sokat takarít, irodákat költöztet vagy javít az irodában? Az irodatakarítási szolgáltatások mind a kisebb, mind a nagyobb hulladékgyűjtési feladatokat képesek ellátni. Az irodai szemét közé tartozik a papírhulladék, a számítógép, a nyomtató, az íróasztal, a szék, a kartondoboz, az iratszekrény és a polc. Az irodából származó szemétszállításon kívül más típusú kereskedelmi szemétszállítási szolgáltatásokat is foglalhat a Wilio-nál.
Kerti hulladék eltávolítása
A zöldhulladék-eltávolítási szolgáltatások a komposztáláshoz és az ökológiai feldolgozáshoz kapcsolódnak. Akár egy vihar utáni takarítás, akár tereprendezés végzése esetén nekünk köszönhetően talál megfelelő segítőket. A hulladéklerakók a nyírás utáni leveleket, szennyeződéseket, ágakat, gyomokat, illetve a betonhulladékot teherautóba vagy pótkocsiba töltik, és mindent hulladéklerakóba visznek válogatás és feldolgozás céljából. A Wilio segítségével megfizethető kerti fertőtlenítést is találhat, de további hulladékgyűjtési és ártalmatlanítási szolgáltatásokat is foglalhat platformunkon.
Építési hulladék elszállítása
Találjon segítséget a tégla, a fémhulladék és más típusú építési hulladék eltávolításához. Szakértőink zökkenőmentesen és gyorsan elviszik a törmeléket. Akár felújít, akár új házat épít, az építési hulladék eltávolítása helyet tisztít és megkönnyíti a munkáját. A hulladékkezelők a törmeléket egy teherautóra rakják, majd az anyagot biztonságosan egy erre kijelölt létesítménybe dobják.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery