Kapcsolók vagy aljzatok szerelése , javítása

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kapcsolók vagy aljzatok szerelésehez , javítása, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
20495 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljon foglalat-és kapcsolótelepítést a Wilio-n keresztül?

Ha azt szeretné, hogy megfelelően elhelyezett és szakszerűen telepített elektromos aljzatai és kapcsolói legyenek, akkor professzionális villanyszerelőkre van szüksége, akik ismerik az áramkörök és az elektromos berendezések összetett rendszerét. A Wilio szakértőt biztosít az Ön számára. Adjon le ingyenes kérést a Wilio-n! Akár házat újít fel, akár új házat épít, mindig érdemes szakemberekre bízni az elektromos csatlakozók és kapcsolók felszerelését a biztonsági kritériumok teljesítése érdekében. A villanyszerelők garantálják a teljes folyamatot - a tervezéstől a telepítésig. Bár az aljzatokat és a kapcsolókat villanyszerelő szereli be, megtervezheti azok elrendezését. Ön tudja a legjobban, mire van szüksége, gondoljon a jövőbeli lehetséges változatokra. Az aljzatok és kapcsolók telepítése után véglegesen ellenőrzik a teljes működést és a biztonságot. Egyszerűen adjon le megrendelést a Wilio platformon, és tudassa velünk, mikor és hol van szüksége ránk. Ingyenes és nem kötelező ajánlatokat fog kapni a környékén lévő villanyszerelőktől. Már csak a megfelelő szakértő kiválasztása szükséges a megvalósításhoz.

Hol helyezzük el az elektromos kapcsolókat és aljzatokat az otthonunkban?

Az aljzatokat olyan helyeken rendezheti el, ahol gyakran használ elektromos készülékeket. A konyhában elegendő számú konnektort kell elhelyezni az összes készülék számára. A konnektorokhoz való megfelelő hozzáférés és elegáns kivitelezés érdekében több konnektor (kettős / hármas foglalat) használatát javasoljuk. Célszerű, hogy a konyha minden részében legyen elektromos csatlakozóaljzat. Még a konyhaszigettel kapcsolatban sem szabad elhanyagolni ezt az igényt - az elektromos aljzatokat elhelyezheti itt is, akár oldalról, akár közvetlenül a munkalapba szerelve. Turmixgép, kenyérpirító, gyümölcsprés vagy kávéfőző csatlakoztatásához az aljzat mindenképpen oda fog illeszkedni. A szakértők azt is javasolják, hogy konnektorokat a garázsba is helyezzenek, hogy legyen hová csatlakoztatni az eszközöket, de a kényelem érdekében kint a teraszon is.

Szükségem van-e szerszámokra vagy felszerelésekre a konnektorok és a kapcsolók beszereléséhez?

Nem szükséges. A Wilio villanyszerelői általában hozzák megfelelő eszközeiket az adott munkához. Azok az eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek konnektorok telepítéséhez, a hasítófogó és a Phillips csavarhúzó. Mindkettőnek gumival vagy műanyaggal ellátott fogantyúval kell rendelkeznie, amely megfelelően elektromos szigetelő. Szükség lesz fúrókra, kalapácsokra, csupaszító fogókra és teszterre is a feszültség jelenlétének megállapításáhos. Ha van ilyen, kölcsönadhatja egy villanyszerelőnek.

Mennyi ideig tart a konnektor felszerelése?

Ha szakértő végzi, egy aljzat egyszerű telepítése körülbelül 30 percet vesz igénybe. Több aljzat összeszerelése és az új vezetékek (kábelek) telepítése hosszabb ideig tart, de ennek egy napon belül meg kell történnie.

Segíthet-e egy Wilio villanyszerelő megjavítani az aljzataimat és a kapcsolóimat?

Egyértelműen! Ha problémái vannak a kimenetekkel, szikrákkal, a konnektor zümmögésével, laza érintkezőkkel, hibásan működő kimenetekkel, túlterhelt áramkörökkel vagy kiégett megszakítókkal, jobb, ha szakembert hívunk, aki rendelkezik a szükséges felszereléssel, nem beszélve arról, hogy a kimeneteket csak szakképzett villanyszerelő javíthatja és cserélheti ki. Ha a probléma helyrehozhatatlan, segíthetnek az aljzatok cseréjében vagy újratelepítésében is.

Szükségem van-e szakmai engedélyre a csatlakozók és kapcsolók telepítéséhez?

A megbízható és biztonságos működés érdekében az épület jelenlegi elektromos hálózatával szemben számos követelményt támasztanak. Az egyik követelmény a tűzbiztonság. (Az általános követelményeket a lakossági, polgári és mezőgazdasági épületek belső elektromos vezetékszereléséhez az MSZ 447: 2019 mértékadó szabványban olvashatja). Ügyeljen arra, hogy konzultáljon a szakértőkkel az elektromos szerelési megoldás kialakításáról, ez különösen fontos intelligens elektromos hálózat telepítése esetén. Ez megakadályozza a problémákat, illetve időt és pénzt takarít meg. Ezután a projekt kidolgozása és az egész rendszer későbbi felülvizsgálata a következő lépés, amelyet képzett szakemberre kell bízni. Továbbra is tanácsos, ha a munkát szakképzett és biztosított villanyszerelő végzi.

Hogyan segíthet a Wilio más módon otthonom működésének javításában?

Az elektromos csatlakozók elrendezésén és beépítésén kívül a Wilio villanyszerelők segíthetnek az elektromos vezetékek javításában, elektromos készülékek csatlakoztatásában vagy internetkapcsolat telepítésében. A Wilio más iparosai örömmel segítenek a belső tér újjáépítésében, új bútorok beszerelésében vagy a takarításban, otthonának működése és kényelme érdekében.

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak az aljzatok és kapcsolók telepítésével kapcsolatos szolgáltatások?

Képzett villanyszerelők telepítik az aljzatokat és a villanykapcsolókat, és felelősek otthona biztonságáért. Ez magában foglalhatja a vezetékezést, csatlakoztatást az áramforrásokhoz és azok működésének ellenőrzését. A Wilio-nál kapcsolók telepítésének foglalásakor a következőket választhatja:

Aljzatok felszerelése

A készülékek telepítése előtt biztosítani kell a villamos energia áramlásának támogatásához elegendő áramellátási pontot, az ún. tápegységeket. A villanyszerelők segíthetnek ennek megtervezésében, telepítésében, cseréjében vagy hozzáadásában, hogy maximalizálják az otthoni villamosenergia-lefedettséget. Először a hely ellenőrzésével és azoknak a helyeknek az azonosításával foglalkoznak, ahol valószínűleg szükség lesz erre. A telepítési folyamat általában magában foglalja a fedőlapok kicsavarását, további kábelek csatlakoztatását a meglévő elektromos aljzatokhoz, a és különböző helyeken történő huzalozást, az aljzatok összeállítását és az áramellátás újbóli tesztelését.

Fénykapcsolók telepítése

A fénykapcsolók az elektromos lámpákat áramforráshoz kötik. A Wilio örömmel segít a kapcsolók cseréjében. Segíthetünk új villanykapcsolók felszerelésében, ha új ház építésén, a fürdőszoba vagy a konyha felújításán dolgozik. Ez a folyamat általában a meglévő megszakítók újracsatlakoztatásából vagy új kábelek áramellátáshoz csatlakoztatásából és új megszakítók telepítéséből áll. Ha többcélú villanyvilágításra vágyik, kérheti egy fényerősség-szabályozással ellátott fényérzékelő beépítését, amelyek egy modern és dizájnos otthon részét képezhetik.

Külső konnektorok beszerelése

A profi villanyszerelők kültéri konnektorokat is felszerelhetnek az erkélyen, a teraszon vagy a kertben. Ez megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a készülékek - grill, nagynyomású tisztítógépek, dekoratív világítás - csatlakoztatását. Minden külső aljzatot és kapcsolót, pl. teraszon vagy medence mellett védeni kell a nedvességtől. Villanyszerelője tudja, hogy legalább IP44-es védettséget kell használnia. Ez vonatkozik a külső világításra is. Minden 20A-ig terjedő aljzathoz, nemcsak a fürdőszobában, további védelmet kell használnunk egy megszakítóval.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.