Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kazán szerelése és javítása
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 440 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kazán szerelése és javítása

Szakértőre van szüksége a Kazán szerelése és javítása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók16 920 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Krisztián I.

vállalat
Budapest
4,5
Kazán szerelése és javítása

Profi, gyors, megbízható épületgépész ( víz-gáz-fűtés-klíma)Több mint 15 év szakmai tapasztalattal. Fűtéskorszerűsítés,kazáncsere,fürdőszobafelújítás,klíma,hőszívattyú teljes körü kivitelezés garanciával.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Levente S.

Egyéni vállalkozó
Dabas
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

22 éves épületgépész technikus vagyok. Édesapám generálkivitelező cégénél dolgozom már 4 éve. Emellett szeretnék vállalni kisebb vagy közepes volumenű munkákat!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gábor P.

vállalat
Budapest
5,0
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Az építőiparban nagy tapasztalattal rendelkezem, fő profilom az épületgépészeti feladatok kiszolgálása, úgy mint víz, fűtés, klíma és légtechnikai rendszerek kiépítése, karbantartása, felújítása. Forduljon hozzám bizalommal, ha Önnek a minőség és megbízhatóság a legfontosabb!

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Arnold T.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Kedves megrendelő! Víz-és fűtésrendszerek korszerűsítést vállalom elsősorban Budapesten és Pest megyében. Tíz éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött precíz és esztétikus munkavégzésre törekszem. Vállalkozásom legfontosabb célkitűzése, hogy a megrendelő az elvégzett munkával évek múlva is elégedett legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

András K.

vállalat
Sülysáp
4,8
Szobafestő, festő

Igazi EZERMESTER. 40 éves munka amit az építőiparba töltöttem, most szeretnék saját magam úra lenni.Amivel foglalkozom :kőműves munka, festés, hűté- fűtés, burkólás, hegesztés stb. Munkám után mondjon bárki kritikát.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4
Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Hasznos információAmit tudnia kell

Kazánjavítás

A kazán egy összetett eszköz, amely valójában ritkán igényel javítást. Ez az egyik legnagyobb előnye - a kazánokat úgy tervezték, hogy sok évig hibamentesen működjenek. Ezért meglepetés lehet, ha probléma van a kazánnal, de ez inkább kivétel. Ebben a cikkben bemutatunk néhány gyakori problémát, amelyek a kazánnal kapcsolatban felmerülhetnek, valamint a rendszeres ellenőrzés és karbantartás fontosságát.

1. Kettling (túlmelegedés)

A túlmelegedési probléma elsősorban a melegvíz-kazánokat érinti. A kettling kifejezés egy fűtőegységből érkező hang leírására szolgál, hangos dörömbölés vagy fortyogás jellemzi. Amint észreveszi ezeket a hangokat, technikust kell hívnia, hiszen a korai ellenőrzés később sok pénzt takaríthat meg. A túlmelegedést a felesleges ásványi anyagok lerakódása okozza, amelyek a legtöbb háztartásban a kemény víz miatt fordulnak elő. Az ásványi lerakódások növelik a tartályban a nyomásszintet, ami miatt kiszivároghat a víz, és nő a kazán károsodásának kockázata, ami szintén veszélyeztetheti otthonát.

2. Szivárog a víz

A vízszivárgás egy másik súlyos probléma, amely megköveteli a kazán javítását. Ha a szivárgás közvetlenül a kazántartályból származik, akkor komoly problémája van. A kazán valószínűleg korróziónak indult, és azonnali cserére van szükség. Legjobb esetben a nyomáscsökkentő szelepből vagy a szivattyúból szivárog a víz, amelyet meg lehet javítani. Az emberek néha összekeverik a vízszivárgást a szokásos kondenzációval.

3. Pilótaégő

Jelenleg a kísérleti égővel (ún. őrláng) rendelkező kazánokat egyre kevésbé használják. Korábban mindenkinek saját magának kellett meggyújtania és a nap 24 órájában hagynia járni, hogy a hő mindig rendelkezésre álljon. A modern kazánok csak szükség esetén használnak elektronikus gyújtást a víz melegítésére. Az elektronikus gyújtás nélküli kazánokat egy technikusnak kell megvizsgálnia, aki hiba esetén diagnosztizálja a gyújtási rendszer problémáját.

4. Meghibásodott fűtés

A fűtés hibás működését számos tényező okozhatja. A probléma akkor fordulhat elő, ha a gyújtási rendszer meghibásodik, a szivattyú, a termosztát megsérül, vagy ha a biztonsági kapcsoló megakadályozza a kazán megfelelő működését. Soha ne próbálja meg maga diagnosztizálni a problémát. Hívjon képzett technikusokat ellenőrzésre, hogy tudassák Önnel, hol található a probléma. Ezért fontos, hogy évente legalább egyszer ütemezzünk be technikai ellenőrzést.

Mennyibe kerül egy kazán?

A kazán ára típusától és méretétől függ. Nagyobb háztartáshoz erősebb, nagyobb térfogatú kazánra lesz szükség, amely kielégíti a család minden tagjának igényeit. A kazán részletre is megvásárolható, amelyet korlátozott költségvetéssel rendelkező ingatlantulajdonosok fognak használni.

Miért van állandó nyomásesés a kazánomban?

Ez a probléma különféle okokból jelentkezhet. Ez leggyakrabban rossz tömítés vagy hibás nyomáscsökkentő szelep lehet. Javasoljuk a műszaki ellenőrzést.

Miért áll le a kazánom még mindig?

Ha a kazánt kikapcsolják, a ház nem lesz hatékonyan fűtve. A fő probléma az alacsony víznyomás lehet, vagy a levegő jelenléte a rendszerben.

Mi a különbség a kazán és az elektromos fűtés között?

A radiátorokkal kombinált gázkazánok sokkal hatékonyabban fűtik a házat, mint az elektromos fűtőberendezések.

Miért kapcsolja ki a kazán folyamatosan az áramot?

Ha kazánja folyamatosan kikapcsolja az áramot, az a kazánrendszer szivárgásának jele lehet. Javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez a szivárgás felderítéséhez és a kazán további károsodásának minimalizálásához.

Miért okoz a kazánom zavaró hangokat?

Ennek oka lehet a tartály magas nyomásszintje, amelyet a vízkő felhalmozódása okoz a kazán belsejében. Tisztításakor el kell távolítani ezeket a lerakódásokat a kazán elnémításához.

Miért javítják és ellenőrzik a kazánokat télen?

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a téli szezon a legjobb a kazán javításához és ellenőrzéséhez. Emiatt a tél az év legforgalmasabb ideje a fűtéstechnikusok számára, mert az emberek a hidegebb idő beköszöntével bekapcsolják a kazánt, majd rájönnek, hogy nem működik. Ezért ajánlott a kazán átvizsgálása és karbantartása a nyári hónapokban, hogy a fentiek elkerülhetőek legyenek.

Központi fűtés

Mikor cserélje ki a radiátorokat? A radiátorok élettartama általában 8 és 12 év között mozog. Ha úgy találja, hogy nem szellőznek olyan jól, mint korábban, csak szellőztesse ki őket, és öblítse le a rendszert. Ha ezek az intézkedések nem segítenek, akkor ki kell őket cserélni.

Hogyan lehet megjavítani nem melegítő radiátort?

Általában elegendő a radiátor légtelenítése. Mivel levegő halmozódik fel benne, az megakadályozza a megfelelő működését.

Melyek az intelligens termosztát előnyei?

Az intelligens termosztátnak köszönhetően telefonján (alkalmazáson keresztül) vagy számítógéppel szabályozhatja otthonában a fűtést, ami sokkal könnyebbé teszi az ellenőrzést. Számos vállalat foglalkozik az intelligens termosztátok gyártásával és telepítésével. Vízvezeték karbantartást, fűtést és javítást is tudnak nyújtani.

Hogyan működnek a kazánok?

A kazán felmelegíti a tartályban lévő vizet, majd a csöveken keresztül szivattyúzza át, sugárzókba vagy padlófűtési rendszerbe továbbítja, hogy otthonában kényelmes hőmérsékletet biztosítson. Vannak olyan kombinált kazánok is a piacon, amelyek lehetővé teszik a háztartás teljes vízfogyasztásának figyelemmel kísérését és beállítását.

Honnan tudom, hogy van-e otthon kazán?

Meg kell tudnia, hogy otthonának fűtési rendszere csöveket és radiátorokat használ-e a szellőzőnyílások helyett. Ha csövek és radiátorok vannak, akkor házában hidraulikus fűtési rendszer működik, ami azt jelenti, hogy van kazánja.

Miben különböznek a kazánok a földgáz-kemencéktől?

A kazánok hatékony hőátadó szivattyút használnak otthonában a víz és a csővezetékek fűtésére. A kemencék a csatornarendszeren és a ventilátoron keresztül melegítik a házban elosztott levegőt.

Milyen típusú kazánok állnak rendelkezésre?

A különböző típusú kazánok piacán nehéz lehet meghatározni, hogy melyik típus feleljen meg legjobban az Ön igényeinek. Az egyik népszerű lehetőség a kombinált kazán, ami azt jelenti, hogy a vízmelegítőt és a központi fűtési rendszert egyetlen csomagban egyesíti, így nincs szükség külső víztartályra. Más típusú kazánok közé tartozik a rendszer kazán vagy a normál kazán.

Milyen gyakran kell cserélnem a kazánt?

Remek kérdés. A válasz attól függ, hogy mennyi karbantartást nyújtott a kazánnak a használat évei alatt. Megfelelő karbantartással a kazánok kb. 10-15 évig tarthatnak.