Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Kerékpárszerviz

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerékpár javításához, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Kerékpárszerviz

Szakértőre van szüksége a Kerékpárszerviz kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Szolgáltatások

Mit tartalmaznak a kerékpáros szolgáltatások?
A Wilio megkönnyíti a kerékpár szervizelését. Most már nem kell a környékeden lévő kerékpárüzletbe menned, vagy javítót keresned az Arany oldalakon. Csak adj le egy egyszerű kérést a Wilio-val, és mi felvesszük a kapcsolatot a környékeden elérhető kerékpárszerelőkkel. Segítenek egy új kerékpár összeszerelésében, egy használt kerékpár javításában, vagy a megvásárolt kerékpár közvetlen házhoz szállításában. A kerékpárszerviz mellett találunk szerelőt a motorkerékpárok számára is. Mondd el, mire van szükséged, mi pedig a többiről gondoskodunk! Foglalj velünk kerékpáros szolgáltatást:
Új kerékpár összeszerelése
Egy kerékpár összeszerelése az egyes alkatrészek kicsomagolásával és kibontásával kezdődik. A Wilio kerékpárjavító először ellenőrzi a szállítmány teljességét és állapotát. A kerékpár általában 95% -ban összeszerelt, ilyenkor az ügyfélnek csak a pedálokat, a kormányt és az első kereket kell felszerelnie. A második változat a kerékpár már felszerelt pedálokkal és kormánnyal. Ha szükséges, a szerelő felfújja a kerekeket számodra. Az utolsó lépést egy tesztvezetés jelenti. A szerelő ellenőrzi a fékeket és az erőátviteli rendszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kerékpár készen áll-e a biztonságos használatra.
Kerékpár javítás
A Wilio segítségével könnyedén megjavíttathatod kerékpárjod anélkül, hogy műhelybe kellene vinned. Nem számít, hogy hegyi, túrázó, közúti vagy elektromos kerékpárról van-e szó. Segítünk megtalálni a környéken egy szakképzett szerelőt, aki megjavítja kerékpárod, és javaslatot tesz a megfelelő karbantartásra.
Kerékpárszállítás
Ha új kerékpárt vásároltál a helyi boltban, akkor nem kell megvárnod a kiszállítás várható időpontját. Beszállítóink ugyanazon a napon átvehetik és eljuttathatják hozzád. A szállítás helyéről és idejéről meg kell állapodnod velük. Foglalj le kerékpárszállítást a Wilio-n keresztül - problémamentes lesz!
Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglalj kerékpár-karbantartó szerelőt a Wilio-n keresztül?
Egy kerékpár szerelő lefoglalása a Wilio-n keresztül egyszerű. Biztonságosabb, mintha te próbálnád megjavítani a kerékpárt! Akár a szezon utáni alapvető karbantartást kell elvégezni, akár meghibásodást kell javítani a kerékpáron, a Wilio könnyedén segít. Gyors javítás, stressz-és kockázatmentes. Csak adjad le kérésed a Wilio weboldalán vagy az alkalmazásunkban a Kerékpárjavítás kategóriában, és ajánlatokat fogsz kapni a környékeden fellelhető Wilio kerékpárjavítóktól. Válasszad ki azt, amely megfelel az igényeidnek és költségvetésednek, illetve a közeledben van. Akár egy újonnan vásárolt kerékpárt is felvehetünk az üzletből, amit bárhol és bármikor átadhatunk. A Wilio tisztában van azzal, mennyire fontos számodra a kerékpár. Legyen szó új vagy évek óta használt és népszerű kerékpárról, szerelőink maximálisan odafigyelnek rá.
Mennyi ideig tart egy kerékpár szervizelése / javítása?
Az elvégzett munkától függ. A kerékpár egyszerű javítása és szervizelése rövidebb ideig tart (1-2 óra), a teljes (nagy) szerviz hosszabb (kb. 1-2 nap). A Wilio kerékpárjavítók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szervizmunkákat a lehető leghamarabb elvégezzék. Kiemelt prioritásunk a biztonságod.
Szétszedheti a biciklimet a Wilio szerelője?
Igen! Ha kerékpárral utazol, vagy el akarod szállítani (elküldeni) valahova, csomagolás előtt szétszerelhetjük. Hagyjad a munkát szerelőinkre, akik szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek- az összeszereléstől kezdve, a szétszerelésen át, a kerékpárok javításáig és karbantartásáig. Csak soroljad fel a szükséges szolgáltatást a Wilio weboldalon, és a Wilio javítóműhelye elvégzi a szükséges munkát.
Melyek a leggyakoribb problémák a kerékpárokkal?
A kerékpárok elhasználódnak. A leggyakoribb kerékpáros problémák közé tartozik a kerékproblémák, a nyikorgó és kopott fékek, a törött vázak, laza csavarok. Saját biztonságod érdekében, valamint az esetleges kockázatok és balesetek elkerülése érdekében rendszeresen ellenőriztesd és javíttassad kerékpárod képzett kerékpárszerelővel.
Mit tartalmaz általában a szokásos kerékpár-karbantartás?
A rendszeres karbantartás meghosszabbítja kerékpárod élettartamát és kiváló állapotban tartja. A szokásos karbantartás magában foglalja a kerékpár mosását, a fékek beállítását és kenését, a fékbetétek cseréjét, a bowden és más kábelek cseréjét, a kerekek beállítását és felfújását, a lánc kenését és tisztítását, az összes csapágy és fogaskerék kenését, a csavarok meghúzását. A szakértő karbantartási tervet készít és hajt végre, professzionális kerékpártechnikusok által. A biciklije olyan lesz, mint új korában!
Kell saját eszközöket és felszereléseket biztosítanom?
Megteheted, ha szeretnéd. Ha kéznél vannak a szükséges eszközök, kölcsönadhatod azokat a Wilio kerékpárjavítójának. A Wilio szerelői azonban többnyire szakemberek, saját eszközökkel és egyéb technikai eszközökkel rendelkeznek a kerékpárok szervizeléséhez és javításához.
Melyek a legnépszerűbb kerékpármárkák?
A piac legnépszerűbb kerékpármárkái: Specialized, Trek, Giant, Kellys, CTM, KTM, Merida, Cube, Author, Decathlon, Scott. Foglalj Wilio kerékpárszolgáltatást márkától függetlenül. Bárhol és bármikor megjavíthatjuk őket.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
VillanyszerelésJózsef L.
Lakás/ház rekonstrukciójaÁdám J.
Építőipari munkákLászló G.
Építőipari munkákLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltse le a Wilio alkalmazást
Androidra és iOS-re egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery