Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kerítés, kapu
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 440 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kerítés, kapu

Szakértőre van szüksége a Kerítés, kapu kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók26 308 szolgáltató a környéken
profile image

Tamás Gábor B.

Egyéni vállalkozó
Budapest
5,0
Szobafestő, festő

Üdvözlöm, sikerült már szakembert találnia? A csapatommal mi tudnánk vállalni a munkát, állapotfelméréssel és árajánlattal! Berényi Tamás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Mit jelent a kerítés építése vagy javítása?
Hogyan javítják a kerítést?
A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a helyszínen a helyzetet és ajánlatot kell adnia. De ha új kerítést kell építeni, a projekt általában az alábbiak szerint halad:
Kerítés kiválasztása
A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik kerítést válasszad, kérdezz meg egy szakértőt, aki segít kiválasztani és megrendelni a telkedhez legmegfelelőbb kerítést. Ne feledkezz meg a szomszédairól sem. Kerítés építése előtt tájékoztatnia kell szomszédokat.
Felkészülés a kerítés építésére
A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a telek határán legyen, illetve a fák és egyéb akadályok eltávolítása. A kerítés mérése után lyukakat kell ásni a sarok-, közép- és kapuoszlopokhoz.
Kerítés építése
A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés vonalára, és hogy a megfelelő magasságban vannak-e. Ezután az oszlopok közé szerelik vagy téglázzák a kerítés többi részét. Végül beépítik a kaput és ellenőrzik, hogy akadálymentesen kinyílnak-e.
Milyen típusú kapuk vannak?

Automata vagy elektromos kapuk

 

Szakértőink segítenek a kapu vezérlésének telepítésében és beállításában, hogy a távvezérlő segítségével tudja használni. Tanácsokkal lássák el Önt a legmegfelelőbb kaputípus kiválasztásában, legyen az kétszárnyú vagy tolókapu.

Kétszárnyú kapuk

 

A kétszárnyú kapu zsanérral kapcsolódik, és retesszel van lezárva. Szakértőink olyan stílust javasolnak, amely illik az Ön kerítéséhez és ingatlanához.

Tolókapuk

A tolókapuk ideálisak a korlátozott helyű ingatlanokhoz, vagy olyan bejáratokhoz, ahol a kétszárnyú kapu nem megfelelő. A tolókapuk rendszeres karbantartást igényelnek.

Gyakran ismételt kérdések
Miért keress kerítés- és kapusszakértőt a Wilio-nál?
Új kerítést kell építeni, vagy meglévő kerítésedet kell megjavítani? A kerítések nemcsak a magánéletedet, a gyermekeket és a háziállatokat védik, hanem a tulajdonodat is. Akár fémkerítést, drótkerítést, téglakerítést, betonkerítést, fa kerítést, műanyag kerítést vagy sövényt kell építened, a Wilio segít megtalálni a megfelelő szakembert. A tapasztalt szakember a megfelelő anyagokat és berendezéseket használja, és a legjobb áron biztosítja a minőségi eredményt. Akár új kerítést kell építened, akár meglévő kerítésedet kell megjavítanod, a Wilio megtalálja a környék legjobb kerítésszakértőit.
Új kerítést építessek, vagy a meglévőt javítassam meg?
Ez függ a kerítés aktuális állapotától, korától, a rendelkezésre álló anyagoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől. Általában több időt nyerhetsz a sérült alkatrészek felhasználásával vagy javításával, mint egy teljesen új kerítés építésével. De ha a tégla vagy beton kerítés instabil és megdőlt, ha a fa poros és korhadt, vagy a fém kerítés teljesen rozsdás, akkor itt az ideje egy újnak.
Hol szokták használni a kapukat?
A kapukat leggyakrabban a telek bejáratánál, a műúton, a kocsibeálló előtt, a kertben lévő kerítésen, a kert bejáratánál vagy az állattartóban helyezik el.
Miért kellene a kerítések és kapuk építésében szakértőkhöz fordulnom?
Ha a kerítések és kapuk építésében szakértő szolgáltatásait veszed igénybe, biztos lehetsz benne, hogy a kerítéseket professzionális szinten építik meg. A kerítés vagy a kapu megépítésének megkísérlése a megfelelő eszközök, felszerelések vagy ismeretek nélkül rosszul épített kerítéshez vezethet, ami veszélyes lehet, vagy nem fog esztétikusan mutatni.
Manuális vagy automatikus kapu?
Kapu-szakértőnk segít kiválasztani a legmegfelelőbb kaput, amely megfelel az igényeidnek és költségvetésednek. Bár az automatikus kapuk valamivel drágábbak, gyakran főként a házak és az autóbeálló közelében lévő felhajtókon használják őket, mert a kapu kinyitásához és bezárásához nem kell kiszállni az autóból.
Mennyibe kerül egy kapu beépítése vagy javítása?
A kapu megépítésének költsége attól függ, hogy teljesen új építésről vagy javításról van-e szó, milyen típusú kapuról van szó, a kapu milyen anyagból készül, illetve a kapu méretétől és helyétől.
Melyik típusú kerítés a legjobb?
A kerítés típusa az ingatlan típusától és a költségvetéstől függ, illetve, hogy mennyire nehéz a karbantartás, van-e háziállatod vagy kutyád, (a szökést elkerülendő), és hogy azt a kerítést részesíted-e előnyben, amelyik átlátható vagy szeretnéd megvédeni magánélét. A legelőnyösebb lehetőségek általában a fa kerítések, de a fém kerítések általában kevesebb karbantartást igényelnek és tartósabbak.
Biztosítanom kell a szakember számára felszerelést, anyagokat vagy alkatrészeket a kapu felszereléséhez?
A szakember általában saját szerszámait és felszerelését hozza magával, de az általad biztosított vagy fizetett anyagokat és alkatrészeket is használhatja. Tanácsot adhat a kapu és egyéb szükséges anyagok kiválasztásában és megrendelésében.
Mennyi időbe telik a kerítés építése?
Az, hogy egy adott kerítés megépítése mennyi ideig tart, a választott anyagtól, a kerítés hosszától, a terep nehézségétől és egyéb tényezőktől is függ. Azonban általában 3-5 napig tart, beleértve a régi kerítés eltávolítását, az új kerítés előkészítését és felszerelését. Bizonyos típusú kerítések gyorsabban épülnek mint mások.
Mennyi ideig tart általában egy kapu megépítése?
A telepítés hossza függ a kapu típusától, legyen az kézi vagy automatikus kapu, és a méretétől. A kapu telepítése általában 1-5 órát vesz igénybe.
GalériaSzolgáltatóink kivitelezésének bemutatása
profile image
Kerítés, kapu
László D.
profile image
Kerítés, kapu
Peter S.
profile image
Kerítés, kapu
Markos D.
profile image
Kerítés, kapu
Peter S.
profile image
Kerítés, kapu
Csaba M.
profile image
Kerítés, kapu
Robi T.