Kerítések és kapuk

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerítésekhez és kapukhoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
17178 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segít majd szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz vagy kézműveshez. Próbálja ki Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Ádám tanácsot ad

Tanácsok és tippek

01.
A jó feladat a legfontosabb

A kerítés vagy kapu építésénél fontos, hogy rendelkezzen egy meghatározott típusú kapuval, kerítéssel, valamint a föld méreteivel. A feladatba írja be a feladat legpontosabb leírását, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az ötlete.

02.
Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

03.
Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Melyek a kaputípusok?

Automata vagy akár elektromos kapuk

Az automatikus vagy akár elektromos kapuk alkalmasak a műútra és az autóbeállóra, mert a kapu bezárásához és kinyitásához nem kell kiszállni az autóból.

Szakértőnk segít a kapu vezérlésének telepítésében és beállításában, hogy a távvezérlővel lehessen azt nyitni. Segít a legmegfelelőbb kaputípus kiválasztásában is, legyen az szárnyas vagy csúszó.

Szárnykapuk

Ezeket a kapukat leggyakrabban azért használják, mert könnyen kezelhetők.

A lengőkapu a zsanéron található, és retesszel záródik. Kapu szakértőnk olyan stílust javasol, amely megfelel az Ön kerítésének és ingatlanának.

Toló kapuk

A toló kapuk ideálisak a kapu oldalán korlátozott helyű ingatlanokhoz.

A tolókapuk ideálisak a kapu oldalán korlátozott helyű ingatlanokhoz, vagy olyan bejáratokhoz, ahol a lengőkapu nem megfelelő. A tolókapuk rendszeres karbantartást igényelnek.

Mit jelent a kerítés építése vagy javítása?

Hogyan javítják a kerítést?

A kerítések javítása a kerítés típusától és a kár mértékétől függően változik - a kerítésjavító szakembernek fel kell mérnie a helyszínen a helyzetet és ajánlatot kell adnia. De ha új kerítést kell építenie, a projekt általában az alábbiak szerint halad:

Kerítés kiválasztása

A kerítés építésének első lépése egy bizonyos típusú anyag kiválasztása. Ha nem biztos benne, hogy melyik kerítést válassza, kérdezzen meg egy szakértőt, aki segít kiválasztani és megrendelni a földjéhez legmegfelelőbb kerítést. Ne feledkezzen meg a szomszédairól. Kerítés építése előtt tájékoztatnia kell szomszédait.

Felkészülés a kerítés építésére

A kerítés építése az előkészületekkel kezdődik. Ide tartozik a kerítés területének megmérése és kijelölése, annak biztosítása, hogy a kerítés a telek határán legyen, a fák és egyéb akadályok eltávolítása. A kerítés mérése után lyukakat kell ásni a sarok-, közép- és kapuoszlopokhoz.

Kerítés építése

A vég-, sarok- és kapuoszlopokat gyorsan kötő betonkeverék segítségével szerelik fel. Ellenőrizni kell, hogy az oszlopok egyenesek-e, merőlegesek-e a kerítés vonalára, és hogy a megfelelő magasságban vannak-e. Ezután az oszlopok közé szereli vagy téglázza a kerítés többi részét. Végül beépítik a kaput és ellenőrzik, hogy zökkenőmentesen kinyílnak-e.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projekt átlagos értéke 766 000 Ft.