Kert és szabadtéri munka

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kerti és szabadtéri munkához, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet
8936 szolgáltatók
Kínálat hozzáadása
Tudj meg többet

Miért éppen Wilio?

A Wilio segít megtalálni a minőségi szakembereket a környékéről.

A Wilio segit szakképzett szakemberek megtalálásában szinte minden szolgáltatáshoz. Próbálja ki a Wilio-t ingyen.

27 638szakember
50 983befejezett projektek
4,8 / 5szakértőink átlagos értékelése
199 720 alkalmazásletöltések

Hogyan működik a Wilio?

Add meg a keresleted

Addj meg pár választ arról, hogy milyen szolgáltatásra van szükséged.

A legjobbakat szólítjuk meg.

A legjobb és a követelményeidnek leginkább megfelelő szakembereket találjuk meg.

Válaszd ki a legjobb kínálatot.

Hasonlítsd össze a kínálatot és válaszd ki a legjobbra értékelt szakembert.

Add meg a keresleted

Szakértőnk, Hanna tanácsot ad

Mit kell tudnom

Szakértőnk, Hanna tanácsot ad

Milyen kertészeti szolgáltatásokat rendelhetek

Kertfenntartás és kaszálás

Fontos a rendszeres karbantartás, hogy a kert a legjobb megjelenésű legyen. A gyep kaszálását a levelek temetésével és szükség esetén a terület megtisztításával kell kezdeni. Majd a kertész lenyírja és betemeti az gyepet, aztán levágja a sövényeket. A kertésznek a fákat és cserjéket is meg kell metszenie, hogy egész évben egészségesek és szépek maradjanak. Szükség esetén rendszeresen vagy szezonálisan műtrágyát ad a meghatározott növénytípusoknak és gyepeknek.

Gyom- és kártevőirtás

A gyomok és a kártevők veszélyeztetik a növények és kertek egészségét. A kertész megelőzheti ezt a problémát, ha gyomokat gzökerestül kihúzzai és a veszélyeztetett növényeket megfelelő termékekkel permetezi az algáktól, gombáktól, levéltetvektől és egyéb kártevőktől. A gyomok elszaporodásának megakadályozása érdekében célszerű talajtakarást végezni a fák és cserjék gyökerei körül.

A kert ültetése

A kertész segíthet kiválasztani a kertjéhez megfelelő növényeket, melyek jól tolerálják egymást és eloszlanak, hogy még néhány évvel az ültetés után sem zavarják egymást. Figyelembe veszi az olyan tényezőket, mint a növények optimális elhelyezkedése, a tájolás, a napfény szintje, a páratartalom és a csapadék szintje, az évszak, a karbantartás szükségessége stb. Segít kiválasztani azokat a növényeket, amelyek jól néznek ki, miközben megfelelnek a kívánt gondozási és karbantartási szintnek.

Gyep helyreállítása

Ha a gyepét benőtte a gyom, vagy megsárgult vagy kiszáradt, akkor egy kertész segíthet a helyreállításában. Ez jelentheti az egyenlőtlenségek kiegyenlítését, a talaj levegőztetését az egészséges növekedés elősegítése érdekében, trágyázást és tápanyagok hozzáadását, a megfelelő fűfajta vetését, és ha szükséges, a talaj pH-értékének beállítását. A kertész segít kiválasztani és kialakítani a megfelelő gyepet. Segíthet a kézi vagy automatikus öntözés tervezésében, telepítésében és beállításában is.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen képességekkel rendelkezik egy kertész?

A tapasztalt kertész szakértő, és a talajökológiától a növényélettanig különféle témákat ismer. Biztosítani fog egy konzultációt és segít a kert megtervezésében. Tanácsot ad Önnek az ingatlan klímájának és elhelyezkedésének leginkább megfelelő növények kiválasztásában. Tanácsot ad a megfelelő növények vagy magvak vásárlásához. Gondoskodni fog új virágok és fák ültetéséről. Biztosítja a növények öntözését és megtermékenyítését. Segíteni fog a gombák és növényi betegségek kezelésében, és megakadályozza azok előfordulását. Gondoskodik a talaj fenntartásáról az optimális növény növekedés érdekében. Megöli a gyomokat, és gondoskodik a kert fenntartásához szükséges egyéb munkákról.

Miért vegyen fel kertészt?

Nincs ideje minden munkát elvégezni a kertben? A tapasztalt kertész segít a szabadtéri munkákban - a pázsit lenyírásában, a gyomok eltávolításában, a fák metszésében és kezelésében a kártevők ellen, a virágok ültetésében és a tereprendezésben. Keressen egy tapasztalt szakembert, aki megbizonyosodik arról, hogy nem kell értékes szabadidőt tölteni a kertben, hanem ezt az időt arra használhatja, hogy pihenjen a barátaival és a családjával. A Wilio segít megtalálni a szakképzett kertészeket környéken, akik készek azonnal munkába állni.

Mit csinál egy kertész?

A kertész a kertek gondozásának szakértője, beleértve a virágokat, a fákat, a hasznos növényeket, a gyepeket, biztosítja a gyomirtást vagy a kártevők elleni védekezést és egyéb szabadtéri munkákat. Segíthet mindenben, ami a kerttel kapcsolatos.

Miért vegyek fel egy profi kertészt?

Ha profi kertészhez fordul, számíthat rá, hogy az megfelelően gondozza kertjét és az abban található összes növényt. A kertész ismeri a megfelelő eljárásokat, és sok éves tapasztalattal rendelkezik a különböző típusú kertek rendben tartásában

Hogyan találok jó kertészt?

A Wilio-nál könnyen talál egy hozzáértő és segítőkész kertészt a környékről. Csak írja be a keresletet, válaszoljon néhány kérdésre, hogy milyen kerti munkákat kell elvégezni, és várja meg a tapasztalt kertészek ajánlatait.

Mennyi ideig tart a kert karbantartása?

A rendszeres kertkarbantartás és a fűnyírás 30 perctől több óráig is eltarthat. De ha nagyobb a feladat vagy nagy a kert, akkor több időre lesz szükség.

Mennyibe kerül egy kertész?

A kertészeti munkák ára attól függ, hogy milyen feladatokat kell elvégezni, és a föld nagyságától. Az árat befolyásolja az is, hogy a kertész meddig utazik.

El kell látnom a kertészemet szerszámokkal vagy fogyóeszközökkel?

A legtöbb kertész saját felszerelését hozza magával, beleértve a fűnyírókat, a bozótvágókat és más eszközöket. Néhány kertész azonban szívesebben használja az otthonában lévő felszereléseket. A legjobb megkérdezni a kertészt, hogy milyen megközelítést preferál.

Sugestii și sfaturi

01.
A jó feladat a legfontosabb

A kertészeti szolgáltatások nagyon különbözőek lehetnek, a rutinszerű kaszálástól és a kert karbantartásától kezdve az új kert tervezéséig és teljes telepítéséig. Írja be a feladatba az összes feladatot, hogy a kertész elhozhassa az összes szükséges eszközt és anyagot.

02.
Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

03.
Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery
Kezdje el keresniA Wilio projektek átlagos értéke 766 000 Ft.