Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kert, kertész
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kert, kertész

Szakértőre van szüksége a Kert, kertész kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók25 045 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

István A.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Dugulás elhárítás 10 éve. WC, mosdó, konyhai lefolyók, fürdőszoba. A csöveket magasnyomású mosóval is átmossuk. Szükség esetén a lefolyók és csaptelepek cseréje is.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

István K.

Egyéni vállalkozó
Bicske
4,8
Kőműves munkák

Kertészeti munkákat, famunkákat az ácsszerkezettől a bútorokig, és kőműves munkákat vállalunk. Három főből álló brigádunk tagjai az építő ipar különböző területein jártasak, ezért komplett felújítási munkákat is vállalunk. Jól összeszokott csapat, gyors és pontos munkavégzés. A munkánkat gyakran segitik külsős szakemberek, például építő mérnök, így elkerülhető, hogy ne csak egy-egy szakterületen legyen minden hibamentes, hanem a teljes munka egyben is kifogástalan legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Levente N.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,5
Fűnyírás

Természet és növénybarát hobbi kertész, több éves tapasztalattal fűnyírás, sövénnyírás, bozótírtás és favágás és tereprendezés területén. Széles géppark, flexibilitás, igényes munka.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ferenc T.

vállalat
Budapest
4,3
Villanyszerelés

Cégünk 10 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt sikerel ötvözte a profeszionális és inonovatív megoldásokat a régi jól bevált módszerekkel.Munkáinkkat mindíg a minőség és a precizitás jellemzi, csapatunkaz pedig a megbízhatóság. Előszeretettel vállalunk General kivitelezési munkálatokat,de kifejezetten célirányos munkálatokat is gyorsan eltudunk végezni,megemlíteném itt pl.lakásfestés,villanyszerelés stb. Amenyiben felkeltettük érdeklődését,keressen bizalommal Bennünket.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Hasznos információAmit tudnia kell

A megfelelő kertész kiválasztása

A megfelelő kertész kiválasztásához Önnek fel kell tennie néhány kulcsfontosságú kérdést. Ebben a cikkben végigvezetjük Önt lépésről-lépésre a kiválasztási folyamaton. Mielőtt találkozna egy szakértővel, készítsen listát az alapismeretekről, és válasszon olyan embert, aki sok szakmai tapasztalattal rendelkezik. Kérjen részletes árajánlatot, ellenőrizze profizmusát!

De nézzük csak meg közelebbről! Mielőtt nekifogna a megfelelő kertész kereséséhez, kutassa fel azokat a tennivalókat, amelyekkel megbízza majd a kertészt. Ján tereprendezési szakember 2018 óta a Wilio tagja, értékelése 100%-os az ügyfelei részéről. Elmagyarázza, miért is fontos az előzetes felkészülés: ha megfelelő kertészt keres, kérdezze meg a szomszédokat, vagy nézzen utána az interneten található véleményeknek. Az interneten bármit megtudhat például az útburkolatokról vagy a tájrendezésről.

A Wilio jóvoltából ingyen kaphatja meg az árajánlatot. Világos és átfogó képe lesz arról, mit képzel el a kertben, és mi segítünk Önnek abban, hogy találkozhasson egy, az Ön környékén lévő profi kertésszel.

A ,,kertészkedés" kifejezés számos készséget magában foglal. A keresés során találkozni fog kerítések építésével, fák ültetésével, teraszok vagy pavilonok építésével, vagy öntözőrendszer kialakításával. A megfelelő mesterember kiválasztásához a lehető legpontosabban tisztázza, hogy mit szeretne tenni a kertben és hogyan képzeli el a végeredményt.

Erik Wilio-tag teljes körű kertészeti szolgáltatást kínál a tervezéstől kezdve az építésen át a karbantartásig. Elmagyarázza, milyen nehéz lehet, ha a háztulajdonos nem gondolkodik el teljesen a teendőkön. ,,Az egyik fő ok az, hogy az emberek nem tudják, mit akarnak. Elmegyek hozzájuk, hogy bejárjam a kertet, és azt mondják, azt akarják, hogy a kertjük szép és tökéletes legyen ­- de semmi mást. Mondom nekik, oké, meg tudom csinálni, de mit szeretnének pontosan? Bizonyára nem kísérné a kőművest az udvarra és mondaná neki, hogy részletes terv nélkül építsen a házhoz bővítményt. Ez a leggyakoribb probléma, amellyel a munkám során találkozom. Az emberek ötleteket akarnak hallani tőlem, de nekem nehéz elmondani az elképzeléseiket a kertjükről a véleményük nélkül." Ján azt tanácsolja az ügyfeleknek, hogy készítsenek részletes tervet arról, hogy mit akarnak csinálni a kertben, milyen anyagokat szeretnének használni, mielőtt a kertész hozzáfogna a munkához. A tervben fel kell tüntetni azokat a célokat is, amelyekre a kertet felhasználják, legyen szó biztonságos játszótérről, kutyák számára kialakított térről, minőségi talajú kertről gyümölcsök és zöldségek termesztésére, vagy menedékhelyről vadon élő állatok számára. Azt sem szabad felednünk megemlíteni, hogy a kert dombon vagy síkságon fekszik. Különösen ezeknek az információknak köszönhetően fognak majd szinte pontos árajánlatot tenni Önnek a kiválasztott kertészek. Ezeken később finomíthat vagy módosíthat a kertben tartott személyes találkozó alkalmával.

Válasszon olyan kertszakértőt, akinek valóban sok tapasztalata van, mivel sokféle szakágazat tartozik a ,,kert" kategóriába. Fontos, hogy az a kertész, aki a kertben végzi a munkát, pontosan rendelkezzen azzal a szakmai tapasztalattal, amelyre szüksége van Önnek. Számos kertépítéssel foglalkozó kertészeti vállalkozásnál vannak olyan szakemberek, akik részt vesznek a projektek különböző aspektusaiban. Ján szerint azonban körültekintőnek kell lennünk egy önálló vállalkozó kertésszel, aki azt mondja, hogy mindent meg tud csinálni. Megeshet, tényleg sikerült találkozni a terület szakértőjével és valóban meg tudja ezt csinálni, de a legtöbb esetben ennek az ellenkezője igaz. A korrekt kertész az elején kitűzi, hogy mire képes és mire nem, és legalább mi is tudjuk, mire készüljünk. ,,Szomorú, hogy sok kertész állítja azt, hogy mindent megcsinál és csak akkor jövünk rá, miután kiderült, hogy ez nem így van. Akkor mondják meg, hogy nem nyúlnak a növényekhez, nem ültetnek növényeket, csak tereprendezésre szakosodtak, csak fák kezelésére, vagy csak pavilonok építésére." Ha «mindentudó» kertésszel találkozik, kérje meg, hogy mutassa be munkáját egy adott kertben, kérdezze meg a bérlőjétől, hogy valóba mindezt ő maga tette-e, illetve tegye fel magának is a kérdést, hogy az elvégzett munka minősége megegyezik-e az árával. Ha valóban profi, akkor biztosan nem okoz problémát a korábbi ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel. Végül is mindenképp érdemes egy olyan profi kertészt fogadni otthonra, akinek a munkájától úgy fog kinézni a kertje, mintha egy magazin oldalairól vágták volna ki.

Minden kertésztől kérjen árajánlatot, akit fontolgat. Írjon árajánlatot legalább három tereprendezési szakembertől, ahol külön lebontják az összes lehetséges költséget. Ez bármi lehet: munka, anyag, többletköltség vagy akár hulladék-eltávolítás - mindent fel fog sorolni az árajánlat. Pontosan fogja tudni, hogy miből áll a munka és mennyit fog fizetni érte, milyen anyagokat fognak használni és ezeknek mi lesz az ára. Az interneten sok kertészeti hirdetést talál. 1 fotó kerül a röpcédulára, 5-6 sor arról, hogy mit fognak csinálni a kertben, de nincs pontos magyarázat az eljárásokról, a munka fázisairól és folyamatairól. Akkor honnan tudja az ügyfél, hogy a költségek mely részei mit fedeznek?

A kertben végzett munkák terve és időtartama rossz idő esetén mindenképpen fontos. Ügyeljen arra, hogy a kertész figyelembe vegye a kertre vonatkozó árajánlatában szereplő összes olyan sajátosságot, mint például az egyenetlen terep, lejtők, dombok, a kert működése és használata. Ha a kertész anyagszállítást is kínál, kérjen tőle mintát, hogy összehasonlítsa őket, és kiválaszthassa a legjobbat. Ugyanez vonatkozik a növényekre, cserjékre és a fűre is, mivel azok minősége a szállítótól és az eredettől függően változhat.

Találkozhat olyan kertésszel is, aki kauciót kér Öntől - különösen, ha nagy projektről van szó. Ebben az esetben azonban ügyeljen arra, hogy ne fizessen többet a teljes összeg 25% -ánál, és soha ne fizesse ki előre a teljes összeget. Először alaposan nézze meg az elkészült munkát, és győződjön meg arról, hogy minden a kívánt módon alakul, majd akkor fizesse a teljes megbeszélt összeget.

Próbálja meg ellenőrizni, hogy a választott kertésznek mi az igazán jó referenciája. Tekintse meg a korábbi munkákról készült fotókat, ellenőrizze a korábbi ügyfelek értékeléseit, és próbálja megtudni, hogy kertésze egy szakmai egyesület tagja-e, és ha igen, mit is jelent valójában. Vannak szakmai egyesületek, ahol megtalálhatjuk a választott kertészt. Az egyesületbe való regisztrációhoz legalább kétéves tapasztalatra és garanciára van szüksége a munkájához. Vannak olyan ellenőrök is, akik ellenőrzik az önálló vállalkozók munkáját, meglátogathatják őket egy adott kertben, ahol kiigazításokat végeznek, és ott ellenőrizhetik, hogy eljárásaik helyesek-e és megfelelnek-e az előírásoknak. A kertész egyesület tagjának le kell tennie egy vizsgát, amely a tereprendezés elméletével és módszereivel kapcsolatos tudását és tapasztalatait teszteli. A kertész, aki az egyesület tagja, annak legalább három évig üzleti tevékenységet kell folytatnia a szakterületén és szakmai vizsgákkal kell rendelkeznie. Ha egy kertész azt mondja, hogy tagja egy ilyen szervezetnek, ne féljen kérni tőle tagsági igazolvány-másolatot. Ne feledje, hogy az egyesületi tagsága azonos a hitelességgel és hivatalos képesítéssel vagy akkreditációval rendelkezik.

Ján hangsúlyozza: ,,A kézművesek céhének tagjai vagyunk - ez jó jel arra, hogy magas szinten dolgozunk. De őszintén szólva a legjobb, ha a kertész munkáját saját szemével látja. Minden kertész csak olyan jó, mint az utolsó projektje!"