Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kétszárnyú garázskapu, kifelé nyíló garázskapu
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 275 szakember
4 442 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kétszárnyú garázskapu, kifelé nyíló garázskapu

Szakértőre van szüksége a Kétszárnyú garázskapu, kifelé nyíló garázskapu kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

Kétszárnyú garázskapu

A kétszárnyú garázskapu tipikus választás, amikor garázst vagy kis tárolóhelyiséget választ.

Ha megfizethető alternatívát keres a garázskapukhoz, a szárnyas garázskapuk az ideális választás az Ön számára. A nagyon kedvező ár mellett nagy előnyük az egyszerű kezelés, az alacsony helyigény, a problémamentes kezelés vagy az alacsony zajszint és a nagy terhelésállóság. Az alacsonyabb ár ellenére bízhat a hosszú élettartamukban.

A költségvetés mérlegelése után vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint a kapu karbantartásának és üzemeltetésének költségei, a kapu méretei, a felhasznált anyag, a kialakítás vagy a biztonság mértéke. Még akkor is, ha a kezdeti befektetés viszonylag alacsony, maga a kapu cseréje vagy ellenőrzése nagymértékben növelheti a kezdeti befektetést. Ezért érdemes időt fordítani az alkalmi, egyszerű karbantartásra, ami azonban meghosszabbítja a szárnyas garázskapu élettartamát.

A múltban főleg fa kivitelben láthattunk szárnyas garázskapukat. Ma sokféle anyag, szín vagy kivitel közül választhatunk, így a kapu tökéletesen illeszkedik a homlokzathoz, az ablakkeretekhez vagy a külső árnyékoláshoz. Ma a gyártók az Ön elképzelései szerint készítenek Önnek garázskaput, legyen az hagyományos vagy atipikus forma és anyag. A kapu jobb szárnyában alapkivitelben egy zárbetét van felszerelve, és a bal szárny általában a felső és az alsó végén van rögzítve. Amint már említettük, ma különböző lehetőségeket találunk a piacon, és ezeket a szabványosított ingatlanokat a gyártók az Ön igényeihez és a garázs vagy tárolóhely kínálta lehetőségekhez igazíthatják.

A kétszárnyú garázskapu beépítésének és tényleges működésének helyigénye valóban minimális, mivel nem zavarja a belső teret, és nem csökkenti a mennyezetet a garázs bejáratánál. Ez a fajta garázskapu felszerelhető olyan helyre, ahol már volt szárnyas garázs, de szinte minden új épületbe is. Az egyetlen korlátozó tényező a terep lehet, amely nem teszi lehetővé a kétszárnyú kapuk beépítését egy lejtős bejáró a garázs előtt. A szekcionált kapukhoz képest hátrányok a gyengébb hőszigetelési tulajdonságok, valamint annak veszélye, hogy erős szélben vagy a kapu óvatlan kezelésében a kapulap károsítja a járművet.

A garázskapu általában tartós alumínium profilokból készül. A szárnyak kitöltése 40 mm vastagságú, edzett poliuretánhabbal szigetelt és vízszintesen egymásra helyezett panelekből áll. Több típusú szárnyas kapu nem rendelkezik megszakított hőhíddal, ezért inkább fűtetlen vagy részben fűtött területekre alkalmasak. Ha több időt tölt a garázsban, akkor javasoljuk, hogy részesítse előnyben a szekcionált vagy gördülő kapukat, amelyek kellemesebb beltéri hőmérsékletet biztosítanak.

A garázskapu árát számos tényező befolyásolja. Az árat jelző fő tényezők a méretek, a gyártó és az anyag. A szárnyas garázskapu tipikus anyaga az alumínium, acél, műanyag, fa. A szabványos kétszárnyú kapuk mellett egyszárnyú kapukat is gyártanak. Ezek azonban egy kicsit kevésbé praktikusak. Egy másik tényező, amely jelentősen befolyásolja az árat, a garázskapu kinyitásának módja. Az automatikus nyitásért külön kell fizetnie a klasszikus mechanikus nyitáshoz képest. Az árat az is befolyásolja, hogy klasszikus színt választ, vagy a szokatlan vagy magasabb minőséget választja, amely jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak vagy az esős évszaknak. Többféle szárnyas garázskapu létezik, amelyek az ár mellett vastagságban és belső kitöltésben is különböznek. Például egy szárnyas garázskapu egy garázs számára egy autó számára, legfeljebb 4 méter szélességben, körülbelül 225 000 forintba kerülhet. Ha inkább automata kaput szeretne motorhajtással, 270 000 - 300 000 forint körüli árat várjon. A szállítást és a telepítést azonban általában tartalmazza ez az ár. A szokásos szállítási idő általában két hét. Ha azonban atipikus kapuról van szó, vagy mérni szeretné, akkor a szállítás legalább egy hónapot vehet igénybe.

Ahhoz, hogy megtudja a pontos árat, hozzon létre egy megbízást, és ellenőrzött garázskapu-beszállítóink néhány percen belül ajánlatot küldnek Önnek. Hasonlítsa össze az árajánlatokat, olvassa el a véleményeket, és válassza ki a megfelelő szakembert, aki tanácsot, valamint szakszerűen megépíti és beszereli az új garázskaput.

Egyedi garázskapuk

Ma már nem csak a gyártók katalógus kínálatából kell választania. Sok garázs egyedi megoldást igényel a specifikus paraméterek miatt. Akár új épületről van szó, akár a garázs felújításáról, és a bejárati ajtót is ki akarja cserélni, a személyre szabott garázskapu a legjobb megoldás.

Az egyedi garázs kiválasztásakor vegyen figyelembe több tényezőt:

Ügyeljen az anyagra

A garázskapuk minden nap ellenállnak a külső napsütésnek, szélnek, esőnek és másoknak. Ezenkívül szinte naponta használják őket. Ezért az anyagnak tartósnak és jó minőségűnek kell lennie. A garázskapuk gyártásának leggyakoribb anyaga az alumínium, amely az összes említett tulajdonsággal rendelkezik, és ráadásul viszonylag jól szigetel.

A biztonság a kulcs

Értékesebb dolgokat garázsokban vagy raktárakban tárolunk. Ezért gondolnunk kell annak biztosítására is, hogy megfelelően megvédjük őket. A biztonsági zár elriasztja a tolvajokat, és nem kell aggódnia vagyona miatt. Ma nagyon jó minőségű zárak vannak a piacon elérhető áron. Csak válasszon a széles választékból, vagy kérjen a tanácsot a szakembertől. Ha azonban 100%-ban biztos akar lenni a garázs biztosításában, válasszon biztonsági riasztót.

Garázskapu vezérlés

Szeretne kényelmet biztosítani? Használjon automatikus vezérlőrendszert, hogy kinyissa a kaput. A befektetés magasabb, de a kényelem tökéletes lesz. Ha rajong az új technológiákért, mozgassa a kapuvezérlőt mobilalkalmazáson keresztül.

Garázskapu kialakítása

A funkcionalitás, a praktikum és a biztonság mellett van egy vizuális oldal is, amelyet biztosan nem szabad elhanyagolni. A kapunak esztétikailag harmonizálnia kell a ház külsejével. A rossz színek kiválasztása még a legdrágább kaput is károsíthatja. A kapu kiegészítők vagy más burkolatok kellemes hangulatot kölcsönöznek kapujának és otthonának.

Kérdések és válaszok

Miért keressen szárnyas garázskapuk beszállítóit a Wilio segítségével?

A Wilio szállítóit könnyű megtalálni. Mindössze annyit kell tennie, hogy létrehoz egy megbízást, megadja milyen szolgáltatás érdekli, és válaszol néhány alapvető kérdésre a kapu elhelyezkedésével, az elképzelésével, a kivitelezéssel és a szállítás idejével kapcsolatban. Néhány percen belül ajánlatokat kap a szakemberektől, és választhat az árajánlat vagy az Önnel kapcsolatba lépő beszállítók értékelése alapján.

Mennyi ideig tart a szállítás?

Ha a választott kapu szabványos színben, méretben és kivitelben van, akkor a szállítás nem tarthat tovább két hétnél. Ha azonban személyre szabott kaput rendelt, annak szállítása akár 10 hetet is igénybe vehet.

Mennyi az átlagos ára egy ilyen típusú garázskapunak?

A szabványos kétszárnyú kapuk ára körülbelül 300 000 Ft. Ez az összeg azonban nem tartalmazza a kapuhajtást, az összeszerelést vagy a szállítást.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár általában magában foglalja a kapu és a szerelés költségeit. Ha azonban a régi kaput újra cseréli, és azt szeretné, ha a vállalat intézkedne a régi kapu eltávolításáról, ellenőriznie kell a szállítónál, hogy kínál-e ilyen lehetőséget, és milyen díjat számít fel a szolgáltatásért. Azt is megtudhatja, mennyit fizet a szállításért.

Milyen tartozékok adhatók hozzá a normál szárnyas garázskapuhoz?

A szárnyakat, szigetelést, biztonsági zárat és alapmotívumot magában foglaló alapkészleten kívül lehetőség van a garázskapu, a szellőzőrács, a kapuban lévő szigeteléséért vagy egy speciális felületkezelésért is fizetni. A kapu tartozékai, mint automatikus vezérlés (kapcsoló vagy távirányító) általában az alapár részét képezik.