Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Költözés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, költözéshez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Költözés

Szakértőre van szüksége a Költözés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Költözés ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Költözés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért a Willio-n keressen költöztetési szakembereket?
Az új otthonba vagy irodába költözés izgalmas élmény. Ez azonban stresszes folyamat lehet, mind a nehéz tárgyak csomagolása, majd azt követő szállítása, és összeszerelése. Spóroljon meg magának minden stresszt azzal, hogy a Wilio segítségével foglal le költözetési szolgáltatásokat. A költöztető szakértők rendet tesznek, és segítenek az Ön kihívásaiban. A Wilio segítségével azonnal több ajánlatot is kaphat. Bárhol van, megbízható költöztetési szakembereket találhat a közelben. Szakembereink személyre szabhatják szolgáltatásaikat az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően. Akár egy héttel korábban, akár az utolsó pillanatban foglal le egy költöztetést, segítünk megtalálni a megfizethető és megbízható szakértőt a költözéshez. Ingyenes ajánlatokat kaphat a közeli költöztetési szakemberektől. Az ajánlat elfogadása előtt hasonlítsa össze az árakat és ellenőrizze az értékeléseket. Ha költöztetési szolgáltatást választ, ütemezzen időpontot. Egy tapasztalt kötöztetési munkatárs biztonságosan és gyorsan csomagolja és mozgatja holmiját.
Mikor foglaljak le költöztetési szolgáltatást?
A legjobb, ha a költöztetési szolgáltatást négy-nyolc héttel előre lefoglalja. A korai foglalás több időt biztosít az ajánlatok összegyűjtésére és a lehetőségek összehasonlítására, ráadásul a költöztetést végző szakemberek elkészíthetik a megfelelő felszerelést az Ön egyedi igényeihez, vagy kölcsönözhetnek csomagolóanyagokat. Akkor is, ha az utolsó pillanatban költözködik, a Wilio segíthet Önnek! Segítünk megtalálni a rendelkezésre álló megbízható munkavállalókat, akiket alkalmazhat a környékéről. A legjobb, ha a költöztetési szolgáltatást a lehető leghamarabb megrendeli.
Biztosítanom kell-e eszközöket vagy berendezéseket a költöztetési szolgáltatásokhoz?
Egyáltalán nem. A költöztető cégek vagy az egyes munkavállalók biztosítják ezeket az Ön igényeinek megfelelően. A releváns részletekről előzetesen tájékoztassa a szakértőt. Az olyan információk, mint a ház mérete vagy az áthelyezendő tárgyak típusai, segíthetnek neki tervezni. Minden szerelő eszközt, kötelet, ládát vagy más csomagolóanyagot biztosít a szállításához, de ha már van néhány eszköz Önnél, kérje bátran a szakértőt, hogy használja azokat!
A költöztetési szakember be is szereli az új helyre a bútoraimat?
Igen, a költöztető személyzet beszerelheti az új helyre bútorait. Az ágyaktól kezdve, a fitneszközpontig, a költöztetési szakember segít a holmijának szétszedésében és összeszerelésében is. Felhívjuk figyelmét, hogy néhány szállítási szolgáltatás csak tárgyakat vesz fel és szállít. Ebben az esetben magának kell elvégeznie a csomagolást, de kérheti a költöztetést a Wilio-nál, amely magában foglalja a bútorok csomagolását, szállítását és összerakását is.
Miért jobbak a költöztetési szolgáltatások, mint az Ön által egyedül végzett költözés?
A professzionális költöztetők megfelelően csomagolják és szállítják bútorait. Ennek eredményeként nem kell aggódnia a holmijainak áthelyezése során bekövetkező károk miatt. Egy tapasztalt szakember rendelkezik a megfelelő eszközökkel és készségekkel a költöztetés elvégzéséhez. A nehéz dolgokat is könnyedén fel tudja emelni. Ezenkívül nem okoz gondot a nagy bútordarabok mozgatása, mivel a költöztetési szolgáltatás a szükséges méretű járművet fogja biztosítani.
Segítsek a költöztetőknek?
Ez attól függ, hogy milyen típusú költöztetési szolgáltatást foglal. Ha kérése csak a bútorszállításra vonatkozik, mindent el kell csomagolnia, mielőtt a költöztető személyzet megérkezik. Kérhet azonban átvételi szolgáltatást, amely magában foglalja a csomagolást és a szállítást is. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a szakemberek elvégezzék az összes munkát, így Ön a saját feladataira koncentrálhat. A szakértők mindenesetre értékelni fogják az Ön segítségét.
Mit tartalmaznak a költöztetési szolgáltatások?
Ha bútorokat költöztet vagy árusít, szakértőink itt vannak, hogy segítsenek Önnek! A költöztetési szolgáltatások magukban foglalják a kis és nagy tárgyak szétszerelését és csomagolását. Ezután a munkavállaló ezeket az elemeket áthelyezi az új ingatlanba. Ezután kicsomagolják és elhelyezik az elemeket az új helyen. A Wilio összeköti Önt a közeli megbízható költöztetési szolgáltatásokkal. Akár segítségre van szüksége bútorok vagy összetett berendezések mozgatásához, megfizethető költöztető személyzetet talál platformunkon. Szolgáltatásaink rugalmasak. Itt található egy áttekintés azokról a költöztetési szolgáltatásokról, amelyeket a Wilio webhelyén foglalhat le.

Szolgáltatások

Bútorok szétszerelése
A költöztetés magában foglalja a bútorok szétszerelését és csomagolását is, hogy azok szállításra alkalmasak legyenek. Béreljen tapasztalt dolgozót a Wilio-val. Segítünk megtalálni a költöztető személyzetet, akik tudják, hogyan kell becsomagolni a bútorokat a kompakt és biztonságos tároláshoz, szállításhoz. A bútorbontás minden típusú bútorra vonatkozik, például ágyakra, szekrényekre, asztalokra és könyvespolcokra. A dolgozók más bútorokat is eltávolíthatnak, például kerti üléseket, hintákat, akár kerti grilleket is.
A fitneszeszközök szétszerelése
A fitneszeszközök szétszerelése bonyolultabb lehet, mint a többi bútoré. A feladat vonatkozhat elektromos berendezésekre, extra nehéz alkatrészekre és a kis alkatrészek jelölésére; a szakértők még ezeket az összetett feladatokat is képesek kezelni. Szakértőink segíthetnek a szobakerékpárok, futópadok, otthoni edzőtermek és egyéb fitneszeszközök szétszerelésében, elcsomagolásában. Mondja el nekünk a konkrét követelményeket, és mi kapcsolatba lépünk valakivel, aki segít Önnek.
Bútorszállítás
A legtöbb költöztetési szolgáltatás kisteherautó vagy teherautó bérlési lehetőséget nyújt Önnek. Jelentkezésének Wilio-hoz történő elküldésénél kérjük, adja meg az áthelyezendő elemek méretét és számát. Vannak olyan dolgozóink, akik a bútorok és felszerelések sokféle szállítására specializálódtak. Platformunkon könnyedén megtalálhatja a szállításhoz szükséges munkavállalókat. Csak tegye közzé jelentkezését, és ingyenes ajánlatokat kaphat a közelében lévő szakértőktől.
Bútorok és hulladékok ártalmatlanítása
A költöztetési szolgáltatások mellett a Wilio egyéb, igényeinek megfelelő szolgáltatásokat is kínál. Amire Önnek nincs szüksége, mi feltakarítjuk és összeszedjük. Ezzel a szolgáltatással újrakezdheti rendetlenség nélkül!

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery