Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Költöztetés, bútorszállítás
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 441 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Költöztetés, bútorszállítás

Szakértőre van szüksége a Költöztetés, bútorszállítás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért a Willio-n keressen költöztető szakembereket?
Az új otthonba vagy irodába költözés izgalmas élmény, azonban stresszes folyamat lehet a nehéz tárgyak összecsomagolása, majd azt követő szállítása és összeszerelése. Spóroljon meg magának minden stresszt azzal, hogy a Wilio segítségével költözetési szolgáltatást foglal le! A költöztetők rendet tesznek, és segítenek Önnek a kihívásokban. A Wilio segítségével, bárhol is van, azonnal több ajánlatot is kaphat a környékbeli megbízható költöztetési szakemberektől. A szolgáltatók személyre szabhatják szolgáltatásaikat az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően. Akár egy héttel korábban, akár az utolsó pillanatban foglal le egy költöztetést, segítünk megfizethető és megbízható szakértőt találni a költözéshez. A közeli költöztetési szakemberektől ingyenes ajánlatokat kaphat, amelynek elfogadása előtt hasonlítsa össze az árakat, és ellenőrizze az értékeléseket. Ha költöztetési szolgáltatást választ, ütemezzen időpontot. Egy tapasztalt költöztető biztonságosan, illetve gyorsan becsomagolja és mozgatja holmiját.
Mikor foglaljam le a költöztetési szolgáltatást?
A legjobb, ha a költöztetési szolgáltatást négy-nyolc héttel előre lefoglalja. A korai foglalás több időt biztosít az ajánlatok összegyűjtésére és a lehetőségek összehasonlítására, ráadásul a költöztetők előkészíthetik a megfelelő felszerelést az Ön egyedi igényeihez, vagy kölcsönözhetnek csomagolóanyagokat. Ha az utolsó pillanatban költözködik, a Wilio akkor is segíthet Önnek! Segítünk megtalálni a rendelkezésre álló megbízható munkavállalókat, akiket alkalmazhat a környékéről. A legjobb azonban, ha a költöztetési szolgáltatást a lehető leghamarabb megrendeli.
Biztosítanom kell-e eszközöket vagy felszerelést a költöztetési szolgáltatáshoz?
Egyáltalán nem. A költöztető cégek vagy az egyes költöztetők biztosítják ezeket az Ön igényeinek megfelelően. A releváns részletekről előzetesen tájékoztassa a szakembert. Az olyan információk, mint a ház mérete vagy az áthelyezendő tárgyak típusai, segíthetnek neki tervezni. Minden költöztető eszközt, kötelet, ládát vagy más csomagolóanyagot biztosít a szállításhoz, de ha már van néhány eszköz Önnél, kérje bátran a szakértőt, hogy használja azokat!
A költöztetési szakember össze is szereli az új helyen a bútoraimat?
Igen, a költöztető személyzet összeszerelheti az új helyen a bútorait. Az ágyaktól kezdve a fitneszközpontig segít a holmijának szétszedésében és összeszerelésében is. Felhívjuk figyelmét, hogy néhány költöztető csak tárgyakat pakol és szállít. Ebben az esetben magának kell elvégeznie a csomagolást, de kérhet olyan költöztetési szolgáltatást a Wilio-n keresztül, amely magában foglalja a bútorok összecsomagolását, szállítását és összerakását is.
Miért jobb a költöztetési szolgáltatás, mint az Ön által egyedül végzett költözés?
A professzionális költöztetők megfelelően becsomagolják és szállítják bútorait. Ennek eredményeként nem kell aggódnia a holmijainak áthelyezése során bekövetkező károk miatt. Egy tapasztalt szakember rendelkezik a megfelelő eszközökkel és készségekkel a költöztetés elvégzéséhez. A nehéz dolgokat is könnyedén fel tudja emelni, ezenkívül pedig nem okoz gondot a nagyobb bútordarabok mozgatása, mivel a költöztetési szolgáltatás nyújtása során a szükséges méretű járművet fogja biztosítani.
Segítsek a költöztetőknek?
Ez attól függ, hogy milyen típusú költöztetési szolgáltatást foglal. Ha kérése csak a bútorszállításra vonatkozik, mindent el kell csomagolnia, mielőtt a költöztető személyzet megérkezik. Kérhet azonban olyan szolgáltatást , amely magában foglalja a csomagolást és a szállítást is. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a szakemberek elvégezzék az összes munkát, így Ön a saját feladataira koncentrálhat. A költözetők mindenesetre értékelni fogják az Ön segítségét.
Mit tartalmaznak a költöztetési szolgáltatások?
Ha bútorokat költöztet vagy vásárol, szakembereink itt vannak, hogy segítsenek Önnek! A költöztetési szolgáltatások magukban foglalják a kis és nagy tárgyak szétszerelését és csomagolását, majd ezeknek az elemeknek az átszállítását az új ingatlanba. Ezután a költöztető személyzet kicsomagolja és elhelyezi a berendezéseket az új helyen. A Wilio összeköti Önt a megbízható, helyi költöztető szakemberekkel. Ha segítségre van szüksége bútorok vagy összetett berendezések mozgatásához, megfizethető költöztető személyzetet talál platformunkon! Szolgáltatásaink rugalmasak. Itt található egy áttekintés azokról a költöztetési szolgáltatásokról, amelyeket a Wilio webhelyén foglalhat le.
Szolgáltatások
Bútorok szétszerelése
A költöztetés magában foglalja a bútorok szétszerelését és összecsomagolását is, hogy azok szállításra alkalmasak legyenek. Béreljen tapasztalt költöztetőt a Wilio-n keresztül! Segítünk megtalálni azt a személyzetet, amelyik ért ahhoz, hogy hogyan kell becsomagolni a bútorokat a kompakt és biztonságos tároláshoz, szállításhoz. A bútor szétszerelése minden típusú bútorra vonatkozik, például ágyakra, szekrényekre, asztalokra és könyvespolcokra. A költöztetők más bútorokat is elszállítanak, például kerti padokat, hintákat, vagy kerti grilleket.
Fitneszeszközök szétszerelése
A fitneszeszközök szétszerelése bonyolultabb lehet, mint a többi bútoré. A feladat vonatkozhat elektromos berendezésekre, extra nehéz alkatrészekre és a kis alkatrészekre is; a költöztetők még ezeket az összetett feladatokat is képesek kezelni. Szakértőink segíthetnek a szobakerékpárok, futópadok, otthoni edzőtermek és egyéb fitneszeszközök szétszerelésében, elcsomagolásában. Mondja el nekünk a konkrét követelményeket, és mi kapcsolatba lépünk valakivel, aki segít Önnek.
Bútorszállítás
A legtöbb költöztető kisteherautó vagy teherautó bérlési lehetőséget nyújt Önnek. Keresésének a Wilio-n történő elküldésénél kérjük, hogy adja meg a költöztetendő elemek méretét és számát. Vannak olyan költöztetők, akik a bútorok és felszerelések sokféle szállítására specializálódtak. Platformunkon könnyedén megtalálhatja a szállításhoz megfelelő szakembereket. Csak tegye közzé keresését, és ingyenes ajánlatokat kaphat a közelében lévő költöztető szakemberektől!
Bútorok és hulladékok lomtalanítása
A költöztetési szolgáltatások mellett a Wilio egyéb, az igényeinek megfelelő szolgáltatásokat is kínál. Amire Önnek nincs szüksége, mi feltakarítjuk és összeszedjük, így rendetlenség nélkül kezdhet "új életet"!