Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Könyvelés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 440 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Könyvelés

Szakértőre van szüksége a Könyvelés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Milyen szolgáltatásokat nyújt a könyvelő?
A könyvelő szakosodhat egyetlen területre, vagy számos szolgáltatást is kínálhat, például egyszeres és kettős könyvelést, számviteli és statisztikai jelentések készítését, pénzügyi kimutatásokat, elszámolásokat és adóbevallásokat. Különböző típusú tételek (bankszámlakivonatok, belső dokumentumok, vevői vagy szállítói számlák stb.) feladása, üzleti utazások számlázása, a számlák pontosságának értékelése adó- és számviteli szempontból, felelősség a számviteli tételek helyes könyveléséért, rendszeres havi, negyedéves és éves pénzügyi kimutatások kidolgozása és dokumentumok elkészítése a Statisztikai Hivatal számára. Kommunikáció az auditorokkal, az adóhatóságokkal és más intézményekkel. A könyvelők rendszeresen kombinálják a különböző szolgáltatásokat, hogy optimalizálják a vállalati vagy személyes pénzügyeket.
Hogyan találhatok jó könyvelőt vagy adótanácsadót?
A legjobb módja annak, hogy jó könyvelőt találjon az Önnek megfelelő területen, ha megvárja azoknak a könyvelőknek az ajánlatait, akiknek tapasztalata és készségei megfelelnek az Ön igényeinek. Ezután ellenőrizze a megosztott véleményeket, hasonlítsa össze az ajánlatokat, és válassza ki az Önnek megfelelőt.
Hogyan találhatok könyvelőt a közelben?
Helyi könyvelő megtalálása néha nehéz lehet attól függően, hogy hol lakik. Ha megad egy kérést, elküldjük a környékbeli könyvelőknek. Személyes megbeszélésre azonban nem mindig van szükség, így választhat más régiókból is könyvelőt akivel elektronikusan kommunikálhat.
Miért jobb könyvelőt felvenni Wilio-n keresztül?
A könyvelés egyike azoknak a szolgáltatásoknak, amelyek valóban segítenek a megtakarításban. Megéri befektetni egy jó könyvelő szolgáltatásaiba. A jó könyvelő felhívja a figyelmét a tévedésekre és elszalasztott lehetőségekre, amelyek pénzbe kerülnek. Nem csak sok időt spórol meg, hanem nyugodtan is alhat azzal a biztosítékkal, hogy a könyvelését és az adókat rendben tartják a törvényeknek megfelelően. A WIlion csak néhány kattintásra van attól, hogy jó könyvelőt találjon. Csupán írja le, milyen szolgáltatásokra van szüksége, és várja meg az ajánlatokat. Itt az alkalom a könyvelés kezelésére. Ingyenes árajánlatokat kaphat, és még ma találhat szakképzett könyvelőt.
Milyen szolgáltatásokat nyújt Önnek egy könyvelő
Természetes személy adóbevallása
Mindenkinek rendelkeznie kell egy megbízható könyvelővel, aki évente személyi jövedelemadó-bevallást nyújt be. A könyvelővel általában az új év elején a legjobb kapcsolatba lépni - ideális esetben legkésőbb 3 hónappal a határidő előtt. Nemcsak azért, hogy biztos lehessen benne, hogy lesz ideje Önre, hanem azért is, hogy tanácsot tudjon adni Önnek például abban, hogy mi mást számolhat fel még az elmúlt év számláinak lezárása előtt. Ha talál egy könyvelőt a közelben, aki segíthet az adóbevallásban, minél előbb vegye fel. A könyvelők nagyon elfoglaltak az adóbevallás benyújtása előtt, ezért ne hagyja az utolsó pillanatra.
Könyvelés
Számos könyvelő kínál könyvelési szolgáltatást, és segít Önnek a rendszeres határidők, a bérszámfejtés, a számlák és hasonlók elkészítésében. Ha kisvállalkozása van, vagy önálló vállalkozó, akkor könyvelőt kell felvennie, hogy könyvelését szakember vezesse, aki gondoskodik az összes törvény, szabvány és előírás betartásáról, és így elkerülheti a hatóságokkal a tudatlanságból adódó esetleges problémákat.
Konzultációk
Egy könyvelő segíthet a könyvelési kiadások optimalizálásában. Időpontot egyeztethet a bevételei és kiadásai megbeszélésére. Ezután tanácsot adnak az optimalizálás folytatásáról. Egy könyvelőnek az előnye, hogy segít a költségvetés elkészítésekor, objektíven szemléli a pénzügyeit, és ki tudja számolni, hogy mit engedhet meg magának vásárláskor, leírhatja mekkora adóra számíthat az adott évben.
Tanácsok és tippek

Az ár azonnal felajánlja

Ne pazarolja az idejét a különböző könyvelőirodák ajánlatainak keresésével. Adja meg keresletét, és hamarosan megkapja ajánlatait a környék szakképzett könyvelőitől.

Ne lépje túl a költségvetését

A könyvelési árak valóban eltérőek lehetnek. A Wilio-val azonban könnyedén összehasonlíthat több ajánlatot, és kiválaszthatja azt, amely megfelel a költségvetésének.

Keresse meg a legjobb könyvelőket

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

GalériaSzolgáltatóink kivitelezésének bemutatása
profile image
Könyvelés
Markos D.
profile image
Könyvelés
Peter S.
profile image
Könyvelés
Sándor R.