Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kulcsrakész ház
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kulcsrakész ház

Szakértőre van szüksége a Kulcsrakész ház kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

Kulcsrakész ház, házak tervezése és építése

Álomháza megvalósítása egyedülálló lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy valóban testre szabott és minden szempontból eredeti dolgot tervezzen és építsen. De hogyan lehet ezt elérni? A javaslat elfogadásától kezdve a tervezés és kivitelezés jóváhagyásának megszerzéséig, valamint a projekt helyszínen történő elindításáig számos kérdést figyelembe kell venni. Szerencsére támogatást nyújt tervezési és létrehozási szakemberek formájában, akik az Ön igényei szerint tudják szállítani a projekt legfontosabb részeit. Ez bármi lehet, az alapszerkezet megtervezésétől és átadásától kezdve, a jóváhagyások biztosításán és az időjárásálló burkolat felépítésén át a projekt koncepciótól a kulcsok átadásáig (így a "kulcsrakész" név). A kulcsrakész ház a legegyszerűbb út az építkezés során, ha el akarja kerülni a különböző kiszámíthatatlan komplikációkat.

Hogyan működik?

Egyszerűen fogalmazva: a kulcsrakész ház kész ház, ahová azonnal beköltözhet. Ennek elérése érdekében egy tervezői és szakértői csapattal dolgozzon ki egy alkotás koncepcióját, és döntsön pontosan arról, hogyan szeretne élni.

Építészek, mérnökök és projektmenedzserek csapata megtervezheti az alapvető építési csomagot, amely tartalmazza a ház falát, padlóját, tetőjét és egyéb szerkezeti elemeit, beleértve a szigetelést is. A szállítótól függően a csomag tartalmazhat más elemeket, például alapokat, ablakokat és ajtókat, tetőfedéseket, külső burkolatot és hasonlókat.

A tervezéstől a beköltözésig

A házon belüli csapat számos tervezési és építési szabályozási szolgáltatást is kínálhat. Ily módon teljes ellenőrzést szerez új házának kialakítása és specifikációja felett, és támaszkodhat arra, hogy valóban szakértők kezére bízta magát. Ezután ugyanarra a nagyon tapasztalt csapatra bízhatja a tervezést, az építési folyamatot és a projektmenedzsmentet. Tehát nincsenek kockázatok, buktatók, többletköltségek és kellemetlen stressz. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy olyan céggel dolgozzon, amely kizárólagos felelősséget vállal az építkezésen az Ön igényeinek megfelelő megvalósításáért.

Melyek a kulcsrakész ház tervezésének és építésének legfőbb előnyei?

Egy ilyen konstrukció egyszerű és megfizethető. Sokan szeretnénk saját otthont létrehozni, de nincs idejük projektek lebonyolítására és számos tanácsadó, vállalkozó és üzlet forgalmazására, ami hetente 40-50 órát vehet igénybe. Összehasonlításképpen: a kulcsrakész készítő bevonja Önt a ház tervezésének és építésének minden döntésébe és minden fontos részébe, pontosan úgy, ahogy Önnek megfelel. Ez egy költséghatékony és időben ellenőrzött megközelítés az építkezéshez, ahol a felelősséget szakértők vállalják, de Ön folyamatosan ellenőrzi őket. Nem kell semmit tanulnia vagy néznie az interneten, csak heti 5-10 órát kell szánnia a szakértőkkel folytatott konzultációkra.

Korlátozza ez a tervezési lehetőségeket?

Otthonában mindent meg kell tervezni és optimalizálni az Ön és családja igényeinek megfelelően. Normális, ha egy jó építész és építőipari cég olyan otthont hoz létre, amely teljesen egyedi az Ön számára, függetlenül attól, hogy milyen szintű szolgáltatást választ. Minden projekt az Ön életmódjához, környezeti céljaihoz és költségvetéséhez igazodik. Bármi legyen is a saját építésének motivációja - akár luxus életet, nagyobb családi házat választ, akár nyugdíjas emberek, akik nyugodtan és stílusosan szeretnének kikapcsolódni - a saját otthon megtervezésének és építésének lehetősége a legfőbb motiváció.

Ez az út nemcsak lehetővé teszi, hogy eldöntse, hogyan nézzen ki ideális otthona, hanem lehetővé teszi, hogy elérjen valamit, ami úgy működik, ahogy Ön és családja dolgozik. Kulcsrakész alapon kiválaszthatja, hogyan fog kinézni otthona kívülről és belülről a berendezés, a tereprendezés, a konyha és a fürdőszobai felszerelés is. A kulcsrakész ház építése végtelen lehetőségeket kínál, így új otthona hagyományosnak, modernnek vagy akár futurisztikusnak tűnhet. Mindez biztosítja az egyetlen kapcsolatot az építészeti stúdiók, mérnökök és projektmenedzserek szakértőinek belső csoportjával.

A kész ház, amelybe beköltözhet, általában a következőket tartalmazza:

 • koncepcionális tervezés - ötleteinek kidolgozása és építési engedély megszerzése,
 • az építési előírások teljes dokumentációja, beleértve a rajzokat és a megvalósítás jóváhagyásának megszerzését,
 • hálózati kapcsolatok - telepítés és a szállítókkal kötött összes megállapodás,
 • alapok - az alapzat teljes megtervezése és telepítése (előfordulhat, hogy egyes szállítók nem nyújtják ezt a szolgáltatást),
 • falak, padlók és tető - cégünkben nagy teljesítményű, szilárd, fenntartható faváz segítségével készítjük el házának csontvázát,
 • szigetelés - fa keret használata esetén panelekbe szerelhető a kívánt hőteljesítmény elérése érdekében,
 • ablakok és ajtók - kiváló minőségű külső nyílászárók, gyárilag üvegezve, az Ön színválasztása szerint,
 • tetőfedés - az Ön igényei szerint,
 • homlokzat, mennyezetek és vízelvezető rendszerek,
 • külső burkolat - tégla, kő, gipsz, fa vagy bármi más a tervezése szerint,
 • fűtés és vízellátás - fűtési rendszerek, amelyek szükség esetén megújuló forrásokon működnek,
 • villamos energia - teljes telepítés,
 • belső ács - lépcsők, korlátok, szegélylécek,
 • konyha és fürdőszoba - az Ön választása szerint (előfordulhat, hogy egyes szállítók nem nyújtják ezt a szolgáltatást),
 • a festés,
 • tereprendezés - külső tereprendezés,
 • tesztelés, üzembe helyezés és átadás - független tesztek teljes készlete.

Mi nincs benne?

Ez nagyban függ attól a vállalattól, amelyikkel együtt dolgozik. Kulcsrakész megoldást kínáló cég felajánlhatja új otthonának minden tervezési és kivitelezési elemét. Egyes vállalatok esetében azonban vannak különbségek, különösen az Egyesült Királyságon kívül található vállalatok esetében. Ez azt jelenti, hogy a projekt olyan szempontjait, ahol a helyismeret hasznos lehet, például az alapok megépítését, néha harmadik fél biztosítja.

A tervezés és a kulcsrakész kivitelezés megfelelő nekem?

A kulcsrakész kivitelezési lehetőségek megválasztása alkalmas azok számára, akik szakmai támogatásra és tudásra szeretnének támaszkodni. Ideális azok számára is, akiknek nincs idejük megtervezni és irányítani projektjeiket. Kulcsrakész alapon jelentősen csökkentett idő alatt érhetik el álmaik otthonát.

Íme néhány alapvető kérdés, amelyet figyelembe kell venni annak eldöntésekor, hogy a kulcsrakész kivitelezés megfelelő-e az Ön számára. Érdekli, hogy mindent maga épít? Ha igen, akkor a kulcsrakész építkezés valószínűleg kizárt az Ön számára. Szeretne saját igényeinek megfelelően kialakított otthont? Ez a kulcsrakész konstrukció kiválasztásának egyik fontos előnye. Van ideje egy építési projekt megtervezésére és irányítására? Ha nem, akkor a kulcsrakész projekt segít leküzdeni az álmai otthonának felépítésével kapcsolatos esetleges problémákat.

Mi az a kulcsrakész konstrukció?

Tudjuk, mennyire megterhelő lehet egy ház építése - a jóváhagyások megszerzésétől az építőanyagok megtalálásáig hosszadalmas folyamat lehet. Annak érdekében, hogy az ügyfelek elkerülhessék a felesleges nehézségeket és stresszt, kulcsrakész konstrukciókat biztosítunk számukra. Nem tudja, mi az a kulcsrakész ház? Ne aggódjon, megmutatjuk. A kulcsrakész ház egyszerűen egy kész ház, ahova beköltözhet. A befejezés terhe és a ház tervezésével és kivitelezésével kapcsolatos jogi felelősség rajtunk, és nem Önön múlik. Tervezési és kivitelezési szakértői csapatunk segít abban, hogy megteremtse azt az otthont, amelyről megálmodta. Az elejétől a végéig gondoskodunk az egész folyamatról, hogy ne kelljen aggódnia semmilyen részlet miatt.

Építőipari vállalatként szerződésesen elkötelezettek vagyunk a projekt mellett, amíg az épület elkészül és az épület mozgásra kész. Mivel jogi felelősséggel tartozunk a projektért, motiváltak vagyunk a ház lehető leggyorsabb és hatékonyabb befejezésére. Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi otthonokat építünk gyorsan (általában 10-12 hét). Betartjuk a határidőket, hogy hosszú várakozás nélkül megszerezhessük a megérdemelt otthont.

Sok embertől hallhatjuk, milyen bonyolultak lehetnek az építési hitelek. Biztosításuk gyakran nehéz, és általában magasabb kamatlábbal rendelkeznek, mint más hitelek. Kulcsrakész alapon történő építkezéskor elkerülheti az építési kölcsön szükségességével kapcsolatos problémákat. Ehelyett készpénzt használhat fel, amelyet új otthonának felállításához kell, hogy pénzt takarítson meg kölcsönökön.

Öt dolog, amit tudnia kell a házvásárlásról és a kulcsrakész ingatlancsomagról

1. Válassza ki a megfelelő fejlesztőt. Győződjön meg róla, hogy jó kapcsolatot ápol a választott építésszel - ez hozzájárul az egész folyamat átláthatóságának növeléséhez. Ez azt is jelenti, hogy azonnal feltesz minden kérdést, amelyre vonatkozó válaszokat kapunk. Fontos a terület és az építkezés átvizsgálása is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek-e problémák a földdel, a földterülettel és az autóúttal. Egy vállalati tárgyalás minden résztvevő számára egyszerűbb folyamatot jelent.

H. Jenő: „Az egy céggel folytatott tárgyalások előnye a gyorsabb fejlesztési és jóváhagyási folyamat, valamint a földterület-telepítés és az építkezés közötti rövidebb várakozás, ami időt takaríthat meg Önnek. Ez kevesebb csalódást és simább folyamatot is jelent.”

2. Válasszon megfelelő helyet. Tudja meg, hogy megfelelően van-e megtervezve és rendelkezik-e a szükséges infrastruktúrával. Projekt megvásárlása előtt gondolja végig, hogy mit keres. Ha a tömegközlekedésre támaszkodik, győződjön meg arról, hogy a közelben van-e elegendő szolgáltatás ahhoz, hogy eljusson oda, ahová mennie kell. A zöldfelületek vonzóak a legtöbb ember, különösen a fiatal családok számára, ezért ismerkedjen meg a környéken tervezett parkokkal és játszóterekkel. Fedezze fel a környéket, és keresse meg az összes tervezett parkot, szabadidős létesítményt és zöldterületet. Ha nem biztos benne, hogy hol kezdjen, kezdje a körülöttünk lévő területek felfedezésével.

3. Minden fejlesztő mást kínál a csomagban, ezért nagyon fontos ellenőrizni, hogy mi is pontosan a vásárlás része. Kérdezze meg, hogy az építkezés magában foglalja-e a tereprendezést, az úttesteket és az építkezés esetleges költségeit, valamint bármilyen plusz dolgot, amelyet otthonról készítenek, például szárítókötél, postafiók, függönyök, hálók és lámpák. Tisztázza, mit vásárol. A parkosítás és a műút nem mindig szerepel a projektben.

4. Értse meg a szerződést. Az építési szerződések az építőipari vállalatok között is eltérőek, ezért meg kell értenie, hogy mire vállalkozik. A fix árú kulcsrakész ház árbiztonságot nyújt Önnek, de ügyeljen arra, hogy az ajánlat lejárta után gondosan ellenőrizze, hogy a szerződés nem jár le. Gondosan olvassa el az apró betűs részt, hogy megtudja, mennyi ideig érvényes az ajánlat. Nagyon fontos annak ellenőrzése is, hogy mennyi ideig fizetik a fix árat. Egyes építők csak az első három vagy hat hónapban adnak megfizethető árajánlatot, de később kezdik el építkezni, ami azt jelenti, hogy a későbbi áremelés miatt végül többet fizethet. Ha nem biztos abban, hogy tartalmaznak-e részleteket, például vízcsapokat és korlátokat, kérdezze meg.

5. Kérdezzen előre. A költségvetési problémák elkerülése érdekében értse meg, mit tartalmaz és mi nincs a csomagban. Ne feledje, hogy egyes vállalatoknál nem mindig kapja meg azt, amit otthon lát, számítógépén vagy táblagépén. Vásárlás előtt ellenőrizzen mindent kétszer - mondja Michal. "Vigyázzon a rejtett záradékokra a potenciális elkapókkal."