Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Kültéri roletta
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Kültéri roletta

Szakértőre van szüksége a Kültéri roletta kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

5 tipp a megfelelő kültéri redőny kiválasztásához a verandára

Ha vége a télnek, több időt szeretnénk kint tölteni a verandán. A zöld növényzet, a napfény és az Önt körülvevő élőlények csodálatos társasága ideális menedéket nyújt Önnek és családjának. Egy csésze teát, újságot olvasni vagy egyszerűen csak pihenni.

És ha olyan szerencsés, hogy van egy verandája, itt az ideje, hogy az emberek kíváncsi szeme láttára magánéletté varázsolja a terét. Ha túl melegen süt a nap, vagy a szomszédok elég közel vannak ahhoz, hogy áthajoljanak a veranda korlátján, és elvegyenek egy hamburgert a grillről, a kültéri veranda árnyékolók jelenthetik a megoldást.

A magánélet megteremtése a szabadban nem jelenti azt, hogy falakat kell építeni önmaga és szomszédai közé. Tegye verandáját saját privát oázisává széles kínálatunkkal. Jó befektetést és pénztárcabarát kikapcsolódási lehetőséget jelentenek, ha ebben a szezonban szeretné otthona luxusából élvezni a nyarat.

Külső árnyékolók ablakokhoz

Az ablakok vagy ajtók belső függönyéhez hasonlóan ezeket a redőnyöket a tornác köré akasztják, hogy árnyékot és kényelmet biztosítsanak a kibővített nappaliban. Ezek a redőnyök sokkal ellenállóbb anyagból készülnek a természeti erőkkel szemben. Működtethetők manuálisan vagy motorral.

A megfelelő redőny kiválasztása előtt javasoljuk, hogy tartsa szem előtt a következő 3 dolgot:

  • A tornác tényleges használatának eldöntése nagyon hasznos lenne. Ha azt szeretné, hogy privát tér legyen, óvja az olyan tényezőktől, mint a közvetlen UV-sugárzás, eső vagy szél. Vagy ha szeretné használni szórakozásra a barátokkal és a családdal, akkor eltérő vélemények lehetnek. Ez sokat segít a verandához megfelelő külső redőny kiválasztásában.
  • Hatalmas különbségek vannak a tornác külső redőnyeinek anyagminőségében. Ezek olyan termékek, amelyek kedvezőtlen éghajlati viszonyokkal szembesülnek, és mindent, amit a természet megtehet velük, így a minőségi termék telepítésének költsége hosszú távon időt és pénzt takarít meg. A külső redőnyök minőségét még soha senki nem bánta meg, és egyáltalán nem. A helyes választás előnyökkel jár.
  • Legyen óvatos a telepítés során. Ha azt szeretné, hogy a tornácra szánt külső redőnyök helyesen legyenek beépítve, méghozzá úgy, hogy hosszú ideig is jól nézzenek ki, ne feledkezzünk meg a minőségi munkáról. A beszerelés során elengedhetetlen a jó kivitelezés, és meghosszabbítja a termék élettartamát.

Otthona megjelenésének testreszabása szórakoztató lehet. Művészeti szempontból a szobadekoráció összehangolása lépést tud tartani a legújabb trendekkel. A tervezők szerte a világon folyamatosan új trükköket találnak ki, amelyekkel megváltoztathatják életterének megjelenését. Ha pedig arra vágyik, hogy nappaliját kiterjessze a tornácra, akkor itt van 5 tipp, hogyan válassza ki a verandához a megfelelő kültéri redőnyöket. 

Tejüveg

A tejüveg elegáns megjelenést kölcsönöz a veranda külső redőnyeinek, amely kiegészíti a fa árnyalatait. A tejüveg ajtók láthatóak a modernebb otthonok külsején, és a mai trendet is fenntartják.

Közönséges üveg

Az átlátszó üveg ideális választás, ha nem szeretné teljesen eltakarni a kilátást a szobájából a tornácra. Ezeket az üvegajtóburkolatokat elsősorban arra tervezték, hogy a zsanérok sikeresen illeszkedjenek ehhez az ajtóhoz. Otthonokba a legalkalmasabb, ahol oda kell figyelni a házon kívül játszó kisgyermekekre. Ezek a szemüvegek olyan finomak, hogy könnyen be lehet lépni anélkül, hogy látnák, hogy léteznek. Bármilyen dekorációhoz jól passzolnak, és még mindig divatosak.

A sima, de funkcionális tolóajtók mindig divatosak. A tolóajtó esztétikus és kellemes módja annak, hogy sok természetes fényt vigyünk be a helyiségbe, és kijussanak a szabadba. Annak ellenére, hogy milyen csodálatosak az üveg tolóajtók, komoly kihívást jelenthet olyan redőnyt találni a tolóajtókhoz, amelyek nem rontják azok hasznosságát. Végül, mit ér a tolóajtó redőnyök, ha korlátozzák a napfény mennyiségét, amely bejut a szobába, vagy megnehezíti az ajtó tényleges használatát?

A tolóajtós redőnyök minták, stílusok és színek széles választékával rendelkeznek. Ha olyat akar választani, ami illik a szobájába, akkor a semleges árnyalatok a legjobbak. De ha szeretné kiemelni a szobáját, akkor ezt olyan színekkel éri el, amelyek kiemelkednek.

A függőleges redőnyök vagy árnyékolók a legnépszerűbb választás, mivel ezek teljes mértékben szabályozzák a helyiségbe áteresztő fényt, és nem igényelnek költségvetést. Könnyen telepíthetők és karbantarthatók, és ideálisak verandákhoz.

Szabályozza a napfény átszűrését a verandán az ablakernyők segítségével

Az Ön és családja egészsége érdekében a legjobb árnyékoló ablakokat kínáljuk, különféle stílusokkal és mintákkal.

A mesterséges fa redőnyök ugyanolyan esztétikus és meleg hatást keltenek, mint a valódi fa, valamint tartósak és ellenállnak a pornak és a nedvességnek.

Modern veranda megoldások, amelyek eleganciát adnak a verandának

A háttérben lévő trópusi nézethez olyan intézkedésre van szükség, amely elvégzi a feladatát a tükröződés szabályozásával, de ez nem takarja el a kilátást. Bár az átlátszó árnyékolók vagy függönyök nem a legjobb választás, ha magánéletet akarunk, tökéletesen blokkolják a fényt és védik a kilátást a nappaliból. A problémamentes kezeléssel és karbantartással együtt divatos és élénk színekben pompáznak. A színeket a verandához igazítani olyan egyszerű, mintha meghallgatná kedvenc dalát.

Felmerül tehát a kérdés: teljes mértékben kihasználja a szobája kilátását?

Ha nem tudja a választ erre a kérdésre, van egy megoldásunk: Cserélje le normál redőnyeit motorosra.

Pontosan mit tehetnek a motoros árnyékolók otthonában? Íme három ok, amiért megfelelő kiegészítője otthonának.
 
1) A legmagasabb kényelem biztosítása
 
A redőnyök manuális fel- és lehúzása problémát jelenthet – és időigényes.
 
Miért ne vezérelheti a rekesznyílásait egy gombnyomással?
 
Közvetlenül a fali billentyűzeten, érintőképernyőn, távirányítón vagy akár okostelefonon vagy táblagépen lévő gomb megnyomása után a redőnyök néhány másodpercen belül csendesen felemelkednek vagy süllyednek. Így könnyedén hozzáférhet kedvenc nézeteihez a szobából anélkül, hogy manuálisan kellene beállítania a redőnyöket.
 
A motoros árnyékolókat akár érzékelőhöz vagy automatizálási rendszerhez is csatlakoztathatja, hogy azok azonnal visszahúzódjanak, amint közvetlen napfény éri a teret.
 
Még akkor is, ha a redőnyök be vannak csukva, választhat olyan árnyalatú szövetet, amely még mindig kilátást nyújt a városra.
 
2) A tulajdon védelme
 
Ez az ötlet a motoros redőnyök fentebb tárgyalt automatizálási aspektusára épül. Hogyan védheti meg magát a napfénytől vagy a káros UV-sugárzástól, amely károsíthatja a drága műalkotásokat és bútorokat?
 
A közvetlen napfény-érzékelők működhetnek a motoros redőnyökkel, így azok gombnyomás nélkül automatikusan elindulhatnak. Nem csak a dolgait tarthatja biztonságban, hanem egész nap élvezheti a nyugalmat.
 
Például, ha a szobája nyugati fekvésű, a reggeli rutin során élvezheti a panorámát. Azonban amikor délután hazaér, közvetlen napfénynek lehet kitéve.
 
A motoros ablakbeállításoknak köszönhetően soha nem kell manuálisan kezelni a redőnyöket.
 
Az automatizált rendszer mindig lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza belőle.
 
3) Energiagazdálkodás
 
Bár a motoros redőnyök minden bizonnyal javítják otthona esztétikáját, valódi energiamegtakarítási előnyöket is kínálnak.
 
Például télen egy automata rendszerben használhat méhsejt alakú árnyékolókat, amelyeket eltávolítanak, amikor elindul a munkába, és amikor hazaér, felhúzza őket, hogy élvezze a kilátást.
 
Ezek az árnyékolók rendkívül hatékonyan szigetelik az ablakokon keresztül távozni próbáló hőt. Így a hideg évszakban nem kell annyit költenie otthona szigetelésére.
 
Amikor a hőmérséklet ismét emelkedik, olyan üzemmódra válthat, amely lehetővé teszi a jó kilátást, még akkor is, ha le vannak engedve.
 
Azonban az ezüst alappal rendelkező redőnyök visszaverik a napfényt, így otthona hűvös marad, bármilyen meleg is van kint.