Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Kutyakiképzés

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, kutyakiképzéshez, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Kutyakiképzés

Szakértőre van szüksége a Kutyakiképzés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Kutyakiképzés ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Kutyakiképzés

Mi a szolgáltatás része

Válasz a parancsokra
A szakember segít kiképezni kutyáját úgy, hogy reagáljon a hangutasításokra, mint például üljön, álljon és lábhoz. Edzője megmutatja, hogyan kell megtanítani kutyáját, hogy engedelmeskedjen a parancsainak, és megtegye azt, amit neki mondanak. A szokásos technikák: mozgás, játék, szemkontaktus, cefre és dicséret.
Engedelmesség az élen
A vezetői engedelmesség elengedhetetlen a kutya biztonságos és kényelmes sétálásához, így motivált és magabiztos lehet arra, hogy rendszeresen sétáljon. A kutyakiképző fokozatosan bemutatja a kutyának a nyakörvet és a pórázt, játékidőt és jutalmakat használva kellemes élményekkel ötvözve. Gyakorolni fogja a kutya vezetését pórázon, biztonságos, zárt területen. Amint a kiskutya jól érzi magát az élen, fokozatosan megismertetheti vele a különféle kültéri környezeteket.
Séta
A séta, vagy a kiskutya megtanítása arra, hogy kimenjen a fürdőszobába, olyasmi, amit érdemes elkezdeni attól a pillanattól kezdve, hogy hazahozza kutyáját a balesetek elkerülése végett. Ha van egy kutyakiképző edzője a környéken, aki lehetővé teszi, hogy otthon képezze a kutyusát, a kutyakiképzés sokkal könnyebb lesz. A kutyakiképzője tippeket ad a legjobb etetési ütemtervről, mikor és hová vigye a kiskutyát, hogy kimenjen, hogyan dicsérje és jutalmazza meg, amikor a kutya pisil vagy kakil.
Szocializáció
A kutyakiképző segíthet a kutyája szocializációjában - más állatokkal, gyerekekkel és idegenekkel szemben. Ha háziállatok és tulajdonosok csoportjával szerveznek kutyatanfolyamokat, ez biztonságos környezet, amelyben kutyája hozzászokik más állatok és emberek jelenlétéhez. Ha a kutyáját nehéz beállítani, akkor a tréner beavatkozik bizonyos stratégiákkal, például rendszeres sétákkal a megfelelő területeken, a kutya képzésére, hogy nyugodt maradjon új helyzetekben, és az új társasági eseményeket hetente egyszeri alkalomra korlátozza.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért foglaljon kutyakiképzőt a Wilio-val?
Kutyaoktatót keres a közelben? Akár új kutyusa van, akár idősebb kutyája, célszerű befektetni a kutyakiképzésbe, hogy segítsen elérni a szükséges engedelmességi szintet. Így több időt élvezhet a kutyájával és kevesebb a frusztráció, függetlenül attól, hogy milyen környezetben van - otthon, a parkban vagy más emberek és állatok körül. A Wilio a legjobb hely, ahol olyan edzőt találhat a közelben, aki professzionális tanfolyamokat kínál otthona kényelméből. Csak annyit kell tennie, hogy közzéteszi az igényt a kutyájával, és a tapasztalt kihívások részleteivel. Lesznek a környékén profi kutyakiképzők, akik segíteni tudnak. Pimasz kutyusa egy pillanat alatt jó kutya lesz.
Miért érdemes profi kutyakiképzőt alkalmazni?
A professzionális kutyakiképzők több száz kutyával dolgoznak. Diagnosztizálják a problémákat, megfigyelik a tipikus viselkedést és kitalálják a összerakják tervet, amely a legjobban megfelel a kutyának.
Milyen technikákkal segít a kutyakiképző?
Néhány gyakori kutyakiképzési technika, amelyet oktatója használhat: a kutyák oktatása, a pozitív asszociációkkal történő képzés - a kutya jó viselkedéséért jutalmazás, a képzés egy kattintással - a pozitív viselkedés és a kattanás hangjának kombinálása.
Milyen előnyökkel jár, ha olyan kutyakiképzőt talál, aki hozzád megy, és nem a kutyakiképző iskolában tart órát?
A kutyakiképző otthoni elhelyezése nemcsak kényelmes, de segíthet kutyájának új viselkedésmódok elsajátításában egy megszokott környezetben. Használhatja a megszokott jeleket és eseményindítókat, amelyek segítenek megerősíteni képzését, az edzések között a szakmai edzővel.
Hogyan találhatom meg a legjobb kutyakiképzőket a közelemben?
A legjobb módszer az ön környékén a legjobb edzők megtalálásához, ha közzétesz egy kérést a Wilio-n. Ajánlatokat fog kapni a környékén tapasztalt kutyakiképzőktől, és kiválaszthatja az Ön igényeinek megfelelő legjobb minősítésű oktatót.
Mennyibe kerül a kutyakiképzés?
A kutyakiképzés költsége az Ön tartózkodási helyétől függ, attól, hogy a tréner házhoz megy-e, a tréner tapasztalatától és az edzés típusától. A privát kutyatanár 5.000-10.000 Ft-ot számíthat fel óránként, míg a csoportos kutyakiképző tanfolyamok költsége (hathetes programtól kezdve) 30.000-60.000 Ft-ig terjed.
Mit tartalmaz egy kutyakiképző óra?
A kutyakiképzés különféle technikákat és tanulnivalókat tartalmaz, amelyek segítik a kutyát az engedelmesség, és a jó viselkedés elsajátításában, különböző körülmények között. Bár ideális, ha a kutyáját fiatal (kb. 2-3 hónapos) korban kezdi el edzeni, a felnőtteknek szóló képzés az érett kutyák számára is hasznos lehet.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery