Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Lemezgarázs
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 274 szakember
4 442 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Lemezgarázs

Szakértőre van szüksége a Lemezgarázs kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Hasznos információAmit tudnia kell

Lemezgarázsok

Jók a lemezgarázsok? Számos előnyük van a hagyományos faanyagokkal szemben. Vásárlás előtt ismernie kell az előzményeket. Az egyik első nagy építési projekt, amelyben fémet használtak fő építőanyagként, a vasútállomások voltak. Miután az acél használata nyereségesnek és tartósnak bizonyult, az építők elkezdték használni az acélt a templomokban és sok más épületben. Az első kereskedelmi épületek és acélszerkezetű felhőkarcolók a 19. század végén jelentek meg. A második világháború idején acélt használtak olajraktárak és katonai menedékek készítésére.

Az építőipar adja a világ acéltermelésének több mint 50 százalékát. Ez azért van, mert a fém tartós és erős. Ezenkívül, ha vigyáz rá, akkor sokáig tarthat. A fém garázsoknak tehát számos előnye van. Nem csak megfizethetőek, de biztonságosabbak és keményebbek is. A fém garázsok egyre népszerűbbek az általuk kínált testreszabás és változatosság miatt.

Kétajtós fém garázs

Vannak fém garázskészletek, amelyeket saját maga is kivitelezhet, ha elegendő sík talaja van. De még ha fel is bérel egy szakembert, hogy elkészítse az Ön számára, akkor olcsóbb lesz, mint ha felvesz valakit, aki fából építi meg. Sokkal könnyebb egy lemezgarázst építeni a meglévő házára, mint egy fahosszabbítással kiegészíteni.

Kevesebb karbantartást és ápolást igényel

Fém garázs - Az acél garázselemek ellenállnak az időjárási körülményeknek. A fa szerkezetek esetében aggódnia kell a repedések, rothadás, rovarfertőzés, tűz, penész és sok más potenciálisan káros tényező miatt. Nem kell aggódnia a fémtárgyakkal kapcsolatos problémák miatt. Ezenkívül az acél garázsokat sokkal könnyebb tisztítani, mint a fából készült garázsokat. Nagynyomású mosóval és enyhe szappanos oldattal moshatja fém garázsát, hogy újszerűnek tűnjön. Bár a fából készült garázs nagynyomású mosóval tisztítható, a száradási idő hosszabb. Ezenkívül, amikor a fa szerkezetet nyomással mossa, meg kell győződnie arról, hogy a belső térben van egy speciális tömítőanyag, amely megakadályozza a vízkárokat. A fa garázs festést igényel, míg az acél garázs nem. A gyártók színt és textúrát adnak, így soha nem kell aggódnia a karbantartás miatt.

Környezetbarátabb

Az acélgyártók világszerte javítják az energiahatékony épületek tervezését. Ezek a fémtárgyak csökkentik az épületek környezetre gyakorolt ​​hatását. A fém könnyen újrahasznosítható, különösen az acél. Ha egy régi fa garázsra gondol, amely már életének küszöbén áll, akkor valószínű, hogy a fa nagy részét nem lehet újra felhasználni. Az acél esetében azonban sokkal könnyebb szétszerelni az építőanyagokat és újra felhasználni őket egy másik szerkezeten. Ezenkívül az acél sokkal ellenállóbb az időjárás viszontagságaival szemben. Az acél univerzális és 100%-ban újrahasznosítható. Ha úgy dönt, hogy acél garázst épít, az elkerülhetetlenül csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, és jobb környezeti eredményeket nyújt a szerkezet teljes életciklusa során.

Magasabb értéket biztosít

A hagyományos fa garázsok általában sokkal drágábbak, mint az acél vagy alumínium garázs. Ezenkívül fontos, hogy ne csak a kezdeti költségeket nézze. Mivel a fa szerkezetek karbantartást igényelnek, például újrafestést, penészellenőrzést vagy termeszkárosodást, elkerülhetetlenül pénzt takaríthat meg, ha hosszú távon fém garázst vásárol. 

Függőleges acél garázs

Mivel az acél garázsok általában előregyártottak, olcsóbbak is. Ezenkívül az acél ellenáll a sérüléseknek, a tűznek és a rothadásnak. És a legtöbb acél garázs legalább 20-30 évig kitart!

A faházak viszont átlagosan tíz évig bírják. Megfelelő gondossággal néha akár 25 évig is bírják. De ez ritka.

Említettük már, hogy sokkal fenntarthatóbbak? Valószínű, hogy az acélgarázsát újrahasznosított acélból építik, ami sokkal jobb a környezet számára. Ezen túlmenően, ahogy az újrahasznosító ipar tovább növekszik, az ezzel járó összes munkahely is fejlődik.

A fém garázsok telepítéséhez speciális szerszámokra van szükség, ezért a legjobb, ha szakembereket bérel, akik összeszerelik azokat. És ha mégis, akkor is olcsóbbnak kell lennie, mint egy fa garázs.

A fém garázsok tartósak és magasabb értékűek

A fém garázsok csodálatosak. Régebben népszerűtlenek voltak, mert első pillantásra nem éppen szépek. Ezenkívül erősebbek, mint a fa: hosszabb ideig tartanak, környezetbarátabbak, kevesebbe kerülnek az építéshez, és ellenállnak a penésznek, a rovaroknak és a tűznek.

Acél garázsok - áttekintés

Ha hatékony és gyorsan megépíthető garázst keres, akkor fontolja meg acél garázs vásárlását. Az acél garázsok kiválóak otthoni használatra, raktárak kisvállalkozásoknak, sőt ipari vállalkozásoknak is. A legtöbb acél garázs előregyártott, ami azt jelenti, hogy a fő alkatrészek a gyárban készülnek. Amikor az alkatrészeket átadják Önnek, csak össze kell szerelnie a garázst. Ha van tapasztalata az építőiparban, jelentős összeget takaríthat meg, ha saját maga szereli össze a garázst.

Az acél garázs garnitúrák többféle méretben, formában és konfigurációban kaphatók. Garázst építhet egy vagy két autó számára, vagy időt és pénzt takaríthat meg, ha egy alapvető kocsibeállót választ.

Garázs garnitúrák rendelhetők különleges tulajdonságokkal, például ablakokkal, különleges ajtókkal vagy világítással.

Mennyibe kerül egy acél garázs?

Az árak a mérettől és a kialakítástól függően változnak. Ezeket olyan tényezők is befolyásolják, mint a helyi anyagok és a munkaerőköltségek. A garázs árak azonban nem tartalmazzák az alapot vagy a telepítést.