Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!

A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi

Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakran ismételt kérdések
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés

Melegburkolás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, melegburkolatokhoz, kedvező áron!

Megbízás hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Melegburkolás

Szakértőre van szüksége a Melegburkolás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projekt

4,8 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltés

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért érdemes padlóburkolót keresni a Wilio-nál?
Új padlót kell lerakni vagy újra kell cserélni a régit? A Wilio cégnél különféle padlók és felületek, többek között fa, laminált, linóleum, csempe, beton, epoxi és egyéb területek szakértői találhatók. Akár padlóra van szükséged otthonodhoz, irodádhoz vagy kereskedelmi helyiségedhez, nálunk találsz olyan szakembert, aki tanácsot ad az igényeidnek, költségvetésednek megfelelően és remek megoldásokat javasol. A Wilio nem csak abban segít, hogy olyan szakértőt találj, aki lerakja a kiválasztott padlótípust, hanem pénzt is megtakaríthatsz, összehasonlítva a legjobb minősítésű mesterek ajánlatait, amelyek bármilyen terület padlójának lerakásához értenek.
Milyen szolgáltatásokat nyújt számomra a padlóburkoló?
Leggyakrabban a régi padlók eltávolításáról és új padlók lerakásáról szól a megbízás. Az ilyen munkák részeként a szerelő szükség esetén kiegyenlítheti az alatta lévő padló réteget, lerakhat hőszigetelést, vízszigetelést, majd a padlót újra cserélheti.
Milyen anyagokat szoktak használni a padlókhoz?
A legelterjedtebb belső padlóburkolat a laminált padló, a csempe, a szőnyeg, a parketta, a vinil, a parafa, a fa, a műanyag, illetve a kő, mint külső megoldás.
Hogyan kaphatok ingyenes padlóburkolási ajánlatokat?
A Wilio lehetővé teszi, hogy egyszerűen beszerezhessed és összehasonlítsad a padlóburkolás különböző árait. Csak írj be egy lekérdezést, amelyben leírod a feladatot, és néhány perc múlva ingyenes ajánlatokat fogsz kapni a helyi padlóburkolóktól. Ekkor csak annyit kell tenned, hogy összehasonlítod az ajánlatokat, és kiválasztod a számodra megfelelőt.
Milyen eszközöket és berendezéseket használnak a padlóburkolók?
A padló lefektetéséhez használt eszközök és felszerelések a padló típusától függően változnak, de a leggyakoribbak: kalapács, mérőszalag, kalapácslemez, fúró, fűrész, vágó, kréta, vízmérték és lézeres irányzék.
Mennyibe kerül a padló lerakása?
A pontos ár a padló méretétől, a padló típusától, valamint a feladathoz szükséges összetettségtől és időtől függ. Az árat befolyásolhatja az is, hogy a padló elemei a közelben vannak-e, vagy nagyobb távolságról kell hozni őket.
Miért jobb a padló lerakásához a Wilio-tól mestert felvenni nem pedig egy céget megbízni?
Szakértőnk jobban alkalmazkodhat az igényeidhez és időbeli lehetőségeidhez. Ezen felül a Wilio számos árajánlata közül választhatsz, így minőségi munkát kaphatsz elfogadható áron. Ezen felül eldöntheted, hol vásárlod anyagokat, így még többet takaríthatsz meg.
Tanácsok és tippek

A jó feladat a legfontosabb

Sokféle padló létezik. Írja be a feladatba a legpontosabb leírást arról, hogy milyen típusú padlókat fognak lefektetni, és milyen mértékben is a padlók jelenlegi állapotát, hogy a szakértő pontosan tudja, mi az elképzelése.

Ellenőrizze a megvalósítást

Annak érdekében, hogy minden munkát jól végezzenek, ellenőrizze a munkát közben és befejezése után is.

Költségvetés és idő

Ne felejtse el hozzáadni a teljesítés dátumára vonatkozó követelményeit a feladathoz. Ha van olyan költségvetése, amelyet teljesíteni kell, akkor azonnal értesítse a szolgáltatót.

Ce tipuri de pardoseli pot alege?

Pardoseli din beton

Un expert calificat poate turna pardoseli noi din beton sau poate schimba aspectul pardoselilor existente prin lustruirea straturilor de beton și epoxidice pentru a adăuga culoare și textură podelei. În funcție de ceea ce trebuie făcut, poate utiliza diferite unelte.

Pardoseli și parchet din lemn

Pardoselile din lemn au multe avantaje și puteți alege dintr-o gamă largă de stiluri, în plus, pot fi reparate relativ ușor dacă o placă este deteriorată. Există, de asemenea, opțiuni ecologice sau specifice, cum ar fi pardoseli din bambus rezistente la umezeală sau plută. De asemenea, este posibil să instalați izolație fonică sub ele pentru a reduce zgomotul. Odată instalată, podeaua este ușor de întreținut. În funcție de tipul specific de podea, poate fi așezată cu ușurință pe o suprafață plană sau chiar lipită pentru o stabilitate mai mare și un zgomot progresiv mai mic.

Mochetă

La instalarea mochetelor, mocheta veche trebuie mai întâi îndepărtată. Îndepărtarea mochetelor poate și dificilă, astfel încât expertul va folosi bări de ridicare pentru a ridica mocheta și cuțite pentru a o tăia. Dacă izolația este în stare bună (sau nu este necesară), el poate așeza direct mocheta nouă. Apoi va împinge ferm covorul în marginile și colțurile camerei și va tăia materialul în exces.

Pardoseli cu gresie

Gresia este deosebit de populară în baie și bucătărie, deoarece este ușor de întreținut. Înainte de instalarea plăcilor, pardoseala existentă trebuie mai întâi îndepărtată, apoi suprafața trebuie să fie nivelată. După așezarea plăcilor și întărirea adezivului, se aplică un compus de îmbinare sau un material de etanșare la îmbinările dintre plăci pentru a crea o suprafață impermeabilă, non-absorbantă.

Laminat, vinil și linoleum

Instalarea pardoselii din vinil, linoleum sau laminat, începe cu îndepărtarea pardoselei vechi sau a gresiei. Pardoseala laminată este de obicei ușor de îndepărtat, dar poate necesita solvenți chimici în funcție de adezivii utilizați. După curățarea suprafeței, pardoselile sunt nivelate și pregătite cu substratul și izolația necesare. Podeaua este așezată în așa fel încât să pornească din colțul cel mai îndepărtat de ușă, în timp ce este important să nu apară denivelări și ca podeaua finisată să fie netedă și plană.

Milyen munkák részei általában a padlózatnak?

A padlófelület előkészítése a lerakáshoz
Új padló lerakása előtt elő kell készíteni a padló felületét a lerakáshoz vagy javításhoz. Néha el kell távolítani az előző padló anyagát, miközben meg kell tisztítani az előző padló maradványait, lekaparni, csiszolni és kiegyenlíteni az egyenetlenségeket. Tiszta és egyenletes felület létrehozásához szükséges lehet a repedések tömítőanyaggal, cementtel történő kitöltése vagy a helyiség teljes padlójára történő szintezés.
Padlóanyagok mérése, vágása és keverése
A padló fektetésekor helyesen kell megbecsülni a területet, meg kell mérni és fel kell vágni a padló anyagait, hogy megfeleljenek a megadott padló lerakási tervnek. Ha ragasztót kell használni, akkor azt össze kell keverni és egyenletesen eloszlatni az aljzaton, hogy az új padlót jól lehessen fektetni. Ha csempézett padlóról van szó, akkor be kell keverni a megfelelő habarcsot, amely a csempék lerakásához szükséges. Különleges padlófektetési eljárásokra van szükség, például elektromos fűtőfóliák vagy melegvizes padlófűtés lerakásakor, vagy vízszigetelés alkalmazásakor.
Hogyan jön létre a kívánt padló minta?
Az új padló helyes lerakásához gyakran szükséges a különböző minták elrendezését megjelölni a padlón, illetve vezetővonalakat és tengelyeket rajzolni. Csak ezután lehet úgy lerakni a padlót, hogy az egyes lapok létrehozzák a kívánt mintát.
Új padló lerakása
Új padló lerakásakor szőnyegeket, linóleumot, laminált anyagot, fát, betont és csempét használnak. Ezen anyagok mellett a padlóburkolók más elemeket és anyagokat is használnak, mint pl. tömítőanyagok, simítóanyagok, ragasztókat, szigetelőfóliát, hézagolót, szilikonokat és lábazatokat.
Padlók felületkezelése
A padló lerakásakor a mester megbizonyosodik arról, hogy sehol nem keletkeztek buborékok vagy egyéb hibák. Ha egy adott padlótípus megköveteli, akkor a padlót úgy készítik el, hogy az illesztéseket gitt vagy cement tölti ki. További bevonatokat is készíthet csiszológépekkel, lakkokkal, olajokkal és padlóviaszokkal.
Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

Padlóburkolás vagy -csereErvin A.
Padlóburkolás vagy -csereJózsef N.
Padlóburkolás vagy -csereJános D.
Padlóburkolás vagy -csereLászló D.
Padlóburkolás vagy -csereJózsef N.
Padlóburkolás vagy -csereVictor B.