Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Munka

Szakértőre van szüksége a Munka kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Munka ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Munka

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért kell rövidtávú szerződéses szakembereket alkalmazni a Wilio révén?
Mit tesz, ha a barista beteg, de kevés alkalmazottja van? Új főnökének megígérte, hogy elkészíti a vacsorát, de nem szeretne az egész este fel-alá futni a konyhában? Rövid időn belül ideiglenes munkásokat kell alkalmaznia, akik bevethetik szakmai képességeiket és tapasztalataikat. Amikor ideiglenes alkalmazottat vesz fel a Wilio HR szolgáltatásain keresztül, nem kell aggódnia a reklám, a toborzás vagy az interjúk és a személyek kiválasztása miatt. Gyors hozzáférés magasan képzett ötcsillagos személyzethez, hogy segítsen Önnek rövid távú megrendeléseiben.
Mi az ideiglenes alkalmazott?
Az ideiglenes alkalmazottak alkalmi, általában szezonális vagy rövid távú alkalmazásban állnak. Nincsenek olyan juttatásaik, mint például hosszú távú munkaszerződés, fizetett szabadság vagy betegszabadság, de kompenzációként általában magasabb díjazásban részesülnek.
Hogyan találom meg a legjobb ideiglenes alkalmazottakat?
A Wilio a legmegbízhatóbb ideiglenes alkalmazottakat kínálja vállalkozásához. Képzett és tapasztalt munkatársaink rövid idő alatt az Ön rendelkezésére állnak, és más ügyfeleink áttekintése segít hatékonyan kiválasztani a legjobb jelöltet.
Miért kell a közvetlen toborzást előnyben részesíteni a munkaerő-felvételi ügynökség helyett?
A munkaerő-felvételi ügynökségek magas díjakat számítanak fel, és rövid időn belül felárat is fizetnek a felszerelésekért. Ezenkívül előnyben részesítik az előre kiválasztott jelölteket, gyakran a képzettebbek kárára. A közvetlen toborzás lehetővé teszi, hogy részese legyen a folyamatnak, és ellenőrizhesse alkalmazottainak költségeit és kiválasztását.
Melyek a rövid távú alkalmazottak leggyakoribb igénybe vételei?
Különösen mozgalmas nap esetén szezonális munkára vagy szünetekre lehet szüksége. A rövid távú alkalmazottak fedezhetik a rendszeres csapattagok kártérítését is, ha megbetegednek. Talán csak néhány emberre van szüksége, hogy megvendégelés vagy céges rendezvény után takarítsanak? Ha kevés ideje van, és ideiglenes segítségre van szüksége, a rövid távú személyzeti szolgáltatások megfelelőek lehetnek az Ön számára.
Melyek a rövid távú alkalmazottak szokásos költségei?
A személyzet bérlésének ára 25 és 150 Ftó között mozog, ha szolgáltatásaikat a Wilio-n keresztül foglalja le. A pontos ár azonban attól függően változik, hogy hány órára van szüksége segítségre, milyen munkáról van szó, és biztosítja-e a szükséges eszközöket és felszereléseket.
Mit tartalmaznak a személyzeti szolgáltatások?
Ideiglenes munkakörbe történő felvételkor arra számítson, hogy az alkalmazottak megfelelő szerződéssel és tapasztalattal rendelkezzenek a szerződés teljesítéséhez. Még akkor is, ha speciálisan képzett munkásra van szüksége, készen kell állnia azonnali munkára. A rövid távú alkalmazottak gyakori alkalmazásával végzett munka a következőket tartalmazza:

Szolgáltatások

Ügyfélszolgálati személyzet
Ha egyik állandó alkalmazottja beteg vagy elfoglaltabb a szokásosnál, ideiglenes alkalmazottak felvétele segít a zavartalan működésben. Az ideiglenes recepciósok vagy az ügyfélszolgálati munkatársak általában rendelkeznek hasonló munkával kapcsolatos tapasztalatokkal. A munka megkezdése előtt azonban biztonsági és egészségügyi képzést kell nyújtania nekik, és meg kell ismertetnie őket a munkahelyére jellemző programokkal és eljárásokkal. Természetesen be kell mutatni őket a munkahelyen a csapatnak.
Vendéglátóipari személyzet
Akár vállalati rendezvényt, akár otthoni nagy ünneplést, akár önellátó esküvőt tervez, rendezvénye sokkal gördülékenyebb lesz, ha elegendő pincér és vendéglátó áll rendelkezésére az ételek tálalásában és az azt követő takarításban. Amikor vendéglátó személyzetet vesz fel Wilio-val, biztos lehet a vendéglátás terén szerzett tapasztalatában.
Vendégszeretet
Szüksége van az üzletéhez pultosra, bárosra, szakácsra vagy pincérre az az utolsó pillanatban? Igényes napokon vagy rendezvények idején könnyen eláraszthatják az ügyfelek, különösen, ha egy vagy több kulcsszemélyzet beteg vagy szabadságot vesz ki. A rövid távú személyzetnek köszönhetően biztosíthatja vállalkozásának zavartalan működését, kényelmet és kellemes környezetet biztosíthat az ügyfeleknek. A rövid idejű alkalmazottak rendelkeznek azzal a végzettséggel és tapasztalattal, hogy képesek legyenek azonnal munkába állni, gyorsan tájékozódni és átvenni az irányítást akár a konyhában, akár az ügyfelek kiszolgálásakor.
Marketing személyzet
Rövid távú alkalmazottak promócióra és marketingre, illetve promóciós eseményekre történő felvétele nagyszerű módja az üzleti üzenet hatékony terjesztésének. Fogadjon olyan alkalmazottakat, akik promóciós ajánlatokkal, kóstolókkal és ingyenes ajándékokkal érik el az ügyfeleket, és ösztönözze őket arra, hogy együttműködjenek a vállalatával. Rövid idejű alkalmazottai akár online kutatással, piackutatással, telefonos felmérésekkel és az ügyfelekkel való kommunikációval is foglalkozhatnak. Keressen barátságos személyzetet, aki megközelíthető, magabiztos és minden szempontból megfelelő a márkájához.
BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery