Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Műszaki leírás, tervezők
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Műszaki leírás, tervezők

Szakértőre van szüksége a Műszaki leírás, tervezők kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók31 225 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Szilveszter C.

Egyéni vállalkozó
Bonyhádvarasd
5,0
Kőműves munkák

A 2017 Kft 2017 őszén lett alapítva. A célunk a hosszútávon működő, stabil háttérrel rendelkező látkép kialakítása a céges, illetve a lakossági ügyfeleinknek egyaránt. Fő tevékenység a műszaki irányítás, mélyépítésben illetve magasépítésben egyaránt. Műszaki irányítási feladatok Magas- illetve mélyépítési projektek organizációja, műszaki irányítása Geodézia Területek felmérése, kitűzése, lakossági és céges ügyfelek számára egyaránt, felmérési/kitűzési jegyzőkönyvvel, digitális rajzzal Földmunka Lakossági ügyfelek részére kisebb földmunkák elvégzése Tanácsadás Lakossági ügyfelek részére építkezés, felújítás, tereprendezés előtti tanácsadás, árajánlat összehasonlítás, látványterv készítés Kivitelezői ajánlások Céges és lakossági ügyfelek részére kivitelező ajánlása a legtöbb szakágra, az ország több pontjáról Burkolati munkák Céges és lakossági burkolati munkák kivitelezése, főképp térburkolatok készítése

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Sándor J.

vállalat
Jászfelsőszentgyörgy
5,0
Takarítás, tisztítás, fertőtlenítés

Tisztelt leendő munka adoim! Jakab Sándor vagyok 36eves 2gyermekes, házas férfi! Munkaimra igényesen, precízen oda figyelek és elvégzem a legjobb tudásommal lelkiismeretesen! A megrendelő elégedettsége a legfontosabb, hisz a pénzéért azt kell kapnia a megrendelőnek amit szeretne, és elegetettek legyünk teljesen! Kérem keressenek bizalommal! Előre is köszönöm! T: Jakab Sándor

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8
Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

István K.

Egyéni vállalkozó
Bicske
4,8
Kőműves munkák

Kertészeti munkákat, famunkákat az ácsszerkezettől a bútorokig, és kőműves munkákat vállalunk. Három főből álló brigádunk tagjai az építő ipar különböző területein jártasak, ezért komplett felújítási munkákat is vállalunk. Jól összeszokott csapat, gyors és pontos munkavégzés. A munkánkat gyakran segitik külsős szakemberek, például építő mérnök, így elkerülhető, hogy ne csak egy-egy szakterületen legyen minden hibamentes, hanem a teljes munka egyben is kifogástalan legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4
Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ferenc T.

vállalat
Budapest
4,3
Villanyszerelés

Cégünk 10 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt sikerel ötvözte a profeszionális és inonovatív megoldásokat a régi jól bevált módszerekkel.Munkáinkkat mindíg a minőség és a precizitás jellemzi, csapatunkaz pedig a megbízhatóság. Előszeretettel vállalunk General kivitelezési munkálatokat,de kifejezetten célirányos munkálatokat is gyorsan eltudunk végezni,megemlíteném itt pl.lakásfestés,villanyszerelés stb. Amenyiben felkeltettük érdeklődését,keressen bizalommal Bennünket.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Hasznos információAmit tudnia kell
Miért érdemes szakembert keresni a Wilio felületén?

Minden konstrukció elején van egy ötlet, amelyet tervező segítségével valósítunk meg. Egy ház, nyaraló, ipari csarnok vagy garázs leendő tulajdonosának ötletei a tervezési folyamat során születnek és fejlődnek. Az épületek tervezése lehetővé teszi, hogy alapvető képet kapjon az épület összetettségéről, a szükséges anyagokról, műveletekről és az árról. Az építtetőnek az egyéb dokumentációkkal együtt építtetőre is szüksége van az építési engedély és egyéb igazolások megszerzéséhez. Keressen szakértőket a területen még ma, hozzon létre egy megbízást a Wilio webhelyén. Hamarosan több tervezőtől is kap árajánlatot. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, és kapjon minőségi projektet számos fejlesztéssel, amelyeket egy tapasztalt tervező javasol majd Önnek.

Milyen munkát igényel az épülettervezés?

A professzionális tervezés több feladatot igényel. Kezdetben személyes konzultáció, ahol a tervező minden fontos információt megkap az építtetőtől. A konzultációk száma nem korlátozott, és elvileg érvényes – minél több, annál jobb. A tervező igyekszik megérteni az építtető szándékát, megoldási javaslatokat tenni, és kijavítani néhány olyan hibát, amelyet a kezdeti szakaszban gyakran elkövetnek, különösen a tapasztalatlan építők részéről. Az összes szükséges információ összegyűjtése után a tervező elkészít egy dokumentumcsomagot, amely alapján az építkezést vagy a rekonstrukciót elvégzik. Nem kell elmagyaráznia az építtetőknek, hogy mit és hogyan kell csinálni az építkezésen - minden megfelelően meg lesz jelölve a projektben.

Miért érdemes tervezőt keresni a Wilio felületén?

Egy projekt létrehozásához szakember végzettsége, tudása és tapasztalata szükséges. Számos szabvány, előírás és technológiai eljárás teszi szükségessé a tervező megtalálását. Ezen kívül egy tapasztalt szakember segít a kisebb változtatásoknál, fejlesztéseknél. Hozzon létre egy megbízást a Wilión keresztül még ma, és ne vesztegessen az idejét. A tervezővel folytatott konzultációk megtérülnek, és meg fog lepődni, hogy mennyi új lehetőség nyílik az építkezés vagy a rekonstrukció során.

Mennyi ideig tart egy épület tervezése?

A projektdokumentáció elkészítése általában több napot vagy hetet vesz igénybe. Kezdetben személyes konzultációkkal kell számolni, amelyek később átkerülnek a rajzokba, táblázatokba és számításokba. A szükséges idő az épület összetettségétől és területétől is függ. Végül az egész folyamat egy kicsit tovább tarthat az építtető utolsó pillanatban végzett beavatkozásainak köszönhetően. Ezért javasoljuk, hogy minden részlettel, változtatási javaslattal vagy kétértelműséggel időben konzultáljon a tervezővel. A projektdokumentáció több részből áll, és minden változtatás több helyen javítást igényel. Egy építészeti tanulmány, szimuláció vagy méretarányos modell elkészítése más időbe telik.

Hogyan találhatok minőségi tervezőt?

A Wilio weboldalán könnyen talál minőségi tervezőt. Hozzon létre egy megbízást a Wilio webhelyén. Hamarosan több tervezőtől is kap árajánlatot. Hasonlítsa össze több szakember ajánlatait. Olvassa el korábbi ügyfelei által a Wilio weboldalán hagyott ajánlásokat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szakembert.

Mit tartalmaz a projektdokumentáció?

A projektdokumentáció több részből áll. Családi házak és egyéb kisebb épületek esetében ún. egylépcsős projekt. Több különálló részt egyesít egy egésszé. Tartalmaz majd egy mellékelt jelentést, építési helyzetet, statikai felmérést, fűtési projektet, villanyszerelési projektet, klímaprojektet, tűzvédelmi projektet, gázszerelési projektet, az épület energetikai értékelését, egyéb mérnöki hálózatok projektjeit, külső projektet. Az említett részek többsége kötelező, néhány opcionális. 

Mennyibe kerül egy épület tervezése?

A projektdokumentáció végső ára függ az épület méretétől (egyszintes, többszintes), az épületelemek számától (ház, garázs, gazdasági és egyéb melléképületek, raktárak), a konzultációs időtől, ill. kiegészítő szolgáltatások vizualizációk stb. Családi ház építésekor a projekt ára 300 000 és 1 100 000 Ft között mozog. Az ár tartalmazza a helyi különbségeket is, és a nagyobb városokban magasabbak lesznek a projekt árai.

Tipikus munkák

Projektdokumentáció, szerzői felügyelet, konzultációk, szakvélemény, mérnöki hálózatok

Munkafolyamat

A projekt kidolgozása személyes egyeztetéssel kezdődik. Ötleteit, javaslatait átadja a tervezőnek, megismerteti a telek helyzetével és egyéb részletekkel. Megegyezik az együttműködés formájáról és természetesen a tervező munkájának hozzávetőleges áráról.

A szakértő személyi vizsgálatot végezhet azon a helyen, ahol a jövőben építkezik. Olyan változtatásokat is javasolhat, amelyeket később beépítenek a projektdokumentációba.

A tervező ezután elkészíti Önnek a projekt és a vizualizáció első verzióját. Jelenleg más dokumentumok még nem készülnek. A megrendelő és a tervező egyeztet a kezdeti tervezéssel, változtatásokat hajtanak végre. Lehetőség van arra, hogy az építtető minél jobban tisztázza elképzeléseit és újabb javaslatokat, észrevételeket tegyen. Mindent meg lehet változtatni. A válaszfalak eltolódnak, a szobák, teraszok zsugorodnak, bővülnek. A tervek szerint nyílászárók, ajtók, falakon kapcsolók, belső és külső világítás kerül elhelyezésre. Ez a fázis a legigényesebb az ügyfél számára, de egyben a legkreatívabb is. Ne féljen felvenni a kapcsolatot a tervezővel változtatási kérésekkel vagy tanácsokkal. Egy tapasztalt szakember szívesen ad tanácsot, hogy hatékonyabban és olcsóbban építhessen.

Az összes tervezési megoldás egyeztetése, valamint az új ötletek és fejlesztések beépítése után a tervező elkezd dolgozni számos dokumentumon a számításokkal együtt, amelyeket a projekt különböző részein mutatnak be. Projekt készül a fűtésre, statikai felmérésre, villanyszerelési projektre stb. A dokumentáció egyes részei más szakértőre is rábízhatók - leggyakrabban külső fejlesztésű statikai projekttel találkozunk.

A teljes folyamat végén a tervező átadja a teljes munkát a megrendelőnek, és elmagyarázza az egyes részeket. A nagy tervező cégek építési engedélyeket és tanúsítványokat is szerezhetnek a megrendelő számára. Azt is tudják, hogyan kell a teljes építkezést kulcsrakészen elvégezni. Tehát sok lehetőség van. Ez az ügyfél igényeitől és közös megegyezésétől függ.

Tanácsok és tippek:

1. Ne végezzen önkényes változtatásokat
Ideális esetben minden ötletet és változtatást egyeztetnek a projekt előkészítési szakaszában. Előfordul azonban, hogy az építtető a projekt átadása után vagy a kivitelezés során kisebb módosításokat végez. Kerülje el a projektbe való önkényes beavatkozást, és minden módosítás esetén konzultáljon a tervezővel. Károsodhat a statika, és az épület veszélyessé válik. Az sem jó, ha az utolsó pillanatban változtatunk a vezetékeken, és nem vesszük észre sehol. 

2. Keressen tapasztalt szakembert
Ha megfelelő tervezőt keres, összpontosítson egy tapasztalt szakértő megszerzésére. Ezek olyan hozzáadott értéket jelentenek, amely biztosítja, hogy az építkezés minőségi és biztonságos legyen. Egy tapasztalt tervező tanácsot ad Önnek apró, de nagyobb változtatásokról is, amelyek előremozdítják a projektjét.

3. Szánjon rá időt
Ne rohanjon a projekt végrehajtása során és konzultáljon a tervezővel. Érthető, hogy az új lakások víziója gyors döntésekre készteti az építtetőt, de a gyakorlatban egy ilyen eljárás nem kifizetődő. Szakértő segítségével őszintén és türelmesen tervezze meg a teljes építkezést. A projekt előkészítésének siettetése az építési folyamatban bekövetkezett változások, módosítások megoldását jelenti, és katasztrófát jelent. A zavaros és kaotikus építkezés rémálom minden érintett számára.

4. Kommunikáció a hatóságokkal
Egy jól megtervezett projekt szolgálja Önt magában az építkezésben és a hatóságokkal való kommunikációban is. Ne feledje, hogy a projektet annak minden részével együtt az építésügyi hatóság megköveteli Öntől az építési engedély kiadása céljából. A projekt további részeire a mérnöki hálózatok megvalósítása során lesz szükség. Végül, vannak bankok, amelyek a projekt értékelése alapján segítenek a jövőbeni építkezés finanszírozásában – az építkezés még nem létezik. Számítson rá, hogy több másolatot kell készítenie a projektről.