Üdvözlünk a Wilioban!

A Wiliot nem bejelentkezett ügyfélként böngészed

Szolgáltatóra való átkapcsolás
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Az alkalmazásról
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Gyakori kérdések
Hogyan legyünk jobbak
Vegye fel velünk a kapcsolatot
A Wilioról
Bejelentkezni

Oktatás

Alkalmazzon a környékről képzett szakembert, oktatáshoz, kedvező áron!

Kínálat hozzáadása

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Oktatás

Szakértőre van szüksége a Oktatás kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!
Lásd még Oktatás ár

27 638 szakember

50 983 befejezett projektek

4,8 az 5-ből szakértőink átlagos értékelése

199 720 alkalmazásletöltések

Szolgáltatók

Legjobb szolgáltatók: Oktatás

Gyakran Ismételt Kérdések

Béreljen megbízható oktatókat a Wilio-val
Felvehet oktatókat, akik segítenek növelni ismereteit, készségeit az iskolában, egyetemen, vagy elsajátítani egy új készséget, például hangszeren játszani vagy idegen nyelven beszélni, olvasni, írni. Az előadó felméri az Ön képességeinek szintjét, és elkészít egy tanulmánytervet, amely segít Önnek a céljai elérésében. Segíthetnek a házi feladatok elvégzésében, létrehozhatnak egy egyéni tanulási tervet, amely segít elérni ambícióit. Keresse meg a legjobb oktatót a Wilio-nál. Tapasztalt előadók / oktatók vannak az Ön környékén, akik a különböző területeken szerzett speciális ismeretekkel segítenek. Keressen egy oktatót a tanterv követésére a középiskolában vagy az egyetemen. A Wilio oktatói elsősorban a következő oktatást kínálják: nyelvtanfolyamok, programozás, művészet, zene, rajz és még sok más!
Mit csinál az előadó?
Az előadó segít az oktatási célok elérésében, legyen az akadémikus vagy egész életen át tartó tanulás az ismeretek, készségek és kompetenciák fejlesztése érdekében. A tanárok általában az egyéni megközelítést részesítik előnyben, de néha a tanítás csoportos formáját is alkalmazzák.
Milyen esetben van szükség korrepetálásra?
Ha próbál lépést tartani osztálytársaival, és nem éri el a kívánt képzettségi szintet vagy ambícióinak megfelelő minőséget, akkor egy profi oktató segíthet. Ha Ö előtt van egy fontos vizsga, ahol nélkülözhetetlen, hogy sikeres legyen, akkor ne hagyjon semmit a véletlenre, és biztosítsa a sikert a Wilio-val. Ha olyan új készségeket szeretne magáévá tenni, amelyek nem feltétlenül akadémikusak, akkor felvehet egy oktatót, aki segít gyorsabban elsajátítani őket.
Milyen gyakran szükséges a korrepetálás?
Az Ön által lefoglalt korrepetálás gyakorisága a kezdeti tudásszinttől, képességektől, motivációtól és az oktatási cél eléréséhez szükséges időtől függ. A standard a heti legalább egy korrepetálás, gyakran ajánlott többször is. Jó, ha az előadóval együtt értékeli a helyzetét, és ennek megfelelően állítja be a korrepetálás intenzitását.
Milyen végzettséggel és szakmai tulajdonságokkal kell rendelkeznie az előadónak?
Az oktatók általában olyan tantárgyból korrepetálnak, amelyben rendelkeznek tapasztalatokkal, és többségük már rendelkezik pedagógiai egyetemi végzettséggel egy adott szakterületen, vagy tanulmányok útján próbálják azt megszerezni. Számos oktató - az általános és középiskolás diákok számára - középiskolák tanárai közül kerül ki, de a jelenlegi egyetemi hallgatók oktatói is. Sok egyetemi hallgató oktatója egyetemi tanár, rendelkezik egyetemi végzettséggel, vagy posztgraduális képzésben tanul.
A személyes vagy az online korrepetálás az eredményesebb?
Akár úgy dönt, hogy a személyes, vagy az online korrepetálást választja, ez mind az Ön életstílusától, költségvetésétől, tanulási stílusától és rugalmasságától függ. Gondolja át, hogy mi lenne Önnek a legjobb, és mi lesz a leghatékonyabb az Ön számára, legyen szó személyes kapcsolattartásról az előadóval vagy online korrepetálásról.
Mennyibe kerül a korrepetálás?
A korrepetálás költsége a tutor végzettségétől és tapasztalatától, a tantárgytól, az órák számától és az Ön tartózkodási helyétől függ. A korrepetálás költsége általában 1500-3500 Ft / óra, de abszolút Önön múlik, hogy oktatót alkalmaz-e a Wilio-n keresztül. A Wilio-nál több ajánlatot kap, amelyek közül kiválaszthatja a legjobb minőséget és árat.
Hogyan működik a korrepetálás?
A korrepetálás magában foglalja a tanítás és a coaching kombinációját, hogy segítsen Önnek vagy gyermekének elérni a kívánt tanulási eredményeket. Felvehet az általános és középiskolás diákok korrepetálására szakosodott oktatót gyermekei számára, vagy oktatót, aki idegen nyelveket tanít, az egyetemi tanulmányok és esetleg a külföldi szakmai gyakorlatok során elsajátított kreatív módszerek alkalmazásával. Gyakran alkalmaznak olyan tanárt, aki munkaidőn kívül oktat, akár online, akár személyesen. Felvehet egy oktatót egyéni vagy csoportos űrlappal, attól függően, hogy magának, gyermekeinek vagy egy munkahelyi csapat támogatására veszi fel.

Szolgáltatások

Matematikai és természettudományi oktatás
Sok hallgató a matematika vagy más természettudományi tantárgy oktatójának szolgáltatásait választja, hogy segítsen nekik megérteni a terület összetett fogalmait, elvégezni a házi feladataikat vagy felkészíteni őket a vizsgákra. A tanulmányi szintjétől függően szükség lehet olyan oktatóra, akinek speciális képességei és ismeretei vannak a területen. Néhány általános szakterület például az algebra, a fizika, a kémia és a biológia. Az oktatók segítenek a tananyagok feldolgozásában, diagnosztizálják hiányosságait, stratégiailag eligazítják, annak érdekében, hogy tovább építsék tudását, javítsák képességeit és növeljék önbizalmát.
Idegen nyelvi korrepetálás
Az angol világnyelv, és manapság minden ambiciózusabb embernek képesnek kell lennie ezen a nyelven beszélni. Noha az angol már a legtöbb általános és középiskolás diák számára általános tantárgy, a tanítás minősége gyakran nem megfelelő. Gyakori, hogy sok diák angol vagy más idegen nyelvű korrepetálást, szakmai segítséget kér a házi feladatok elvégzéséhez, a szövegolvasás javításához, a társas beszélgetések fejlesztéséhez, hogy magabiztosabbak legyenek a nyilvánosság előtt. Idegen nyelvű oktatója felméri az Ön idegen nyelvi szintjét, és kitűzi a célokat, a tartalmat és az oktatási módszereket. Ez segít a feladatok megírásában és a fejlődés nyomon követésében. Az angol mellett más népszerű idegen nyelvek: német, spanyol, olasz és francia.
Oktatás az egyetemen
Számos egyetemi tanfolyam heti előadásokat tart és aktív szemináriumokat. A tanítási folyamat főként csoportos formában zajlik, és a tanár kevesebb időt szentel az egyéni oktatásra. Ha további segítségre van szüksége az előadásokon hallott fogalmak megértéséhez, a feladatok megoldásához vagy a vizsgákra való felkészüléshez, az egyetemi tanárok segíthetnek a korrepetálásban. A Wilio-nál például felvehet egy gazdasági előadót, mérnöki előadót vagy egy biokémiai előadót, akik segítenek a félév sikeres zárásában.
Zeneoktatás
Szeretne fejlődni egy hangszeren? A zenetanár segíthet ebben. Meghatározza céljait, felméri jelenlegi készségszintjét, és elkészít egy olyan tervet, amely segít hatékonyabban gyakorolni és gyorsabban haladni egy hangszeren. A Wilio segítségével megtalálja azokat a zenetanárokat, akik zongora, hegedű, ének, gitár, fuvola, klarinét, dob, cselló és basszusgitár órákat kínálnak. Használja ki az ideális lehetőséget zenei tehetségének fejlesztésére.

Képtár

Szolgáltatóink kivitelezésének bemutatása

BútorgyártásIstván
ElektromosJózsef L.
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
ÉpítkezésLászló G.
ÉpítkezésLászló G.
Tervezés, építészet, projektek és egyéb szolgáltatásokJános
Lakás / ház rekonstrukciójaÁdám J.
Szolgáltatások az Ön számáraZoltán B.
Bútor összeszerelésBalázs K.

Töltsd le a Wilio alkalmazást
Android és iOS-hoz egyaránt

App Store
Google Play
AppGallery