Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Pihenőhelyek
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Pihenőhelyek

Szakértőre van szüksége a Pihenőhelyek kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatások
Mit tartalmaznak a fészer építési és javítási szolgáltatásai?
Ezek a szolgáltatások magukban foglalják mindazt, ami szükséges egy új szabadtéri fészer felépítéséhez a kertben vagy az udvaron, illetve egy meglévő fészer javításához is. Szolgáltatóink felmérhetik, hogy a javítás lehetséges-e és előnyös-e, vagy jobb lenne eltávolítani és szétszerelni a fészert. Portálunkon olyan szolgáltatókat találsz, akik segítenek egy új szerszámtároló felépítésében vagy a régi helyreállításában.
Fészerek értékelése és javítása
Ez a szolgáltatás egy olcsó lehetőség, amelyet célszerű fontolóra venned, egy régi fészer szétszerelése előtt. Szolgáltatónk megvizsgálhatja fészered, hogy felmérje, meg kell-e javítani és milyen javításokra van szükség. Ha csupán egyszerűbb javításokat igényel, pl. tetőjavítás, a szolgáltató megismertet az ajánlott javításokkal és a szükséges anyagokkal. Ha ezeket az anyagokkal ellátod őket, elvégzik a szükséges javításokat, és a szerszámtároló jobban ellenáll a jövőbeli károknak.
A régi fészer lebontása és ártalmatlanítása
Ha a fészer már nem használható, és a javítás nem segít, szolgáltatónk javasolhatja a lebontás és szétszerelés lehetőségét is. Célszerű ezt a lehetőséget választani, ha új fészer építése mellett döntesz. A szolgáltató lebontja és elszállítja a régi fészert, és lefekteti az új alapjait. Akkor is eltávolíthatja az alapokat, ha máshová szeretnéd helyezni az új fészert, vagy ha azok már használhatatlan állapotban vannak. A falakat, ajtókat, szigeteléseket és egyéb törmelékeket eltávolítják a területről, és hulladékgyűjtőkbe helyezik ártalmatlanítás céljából.
Új fészer építése
A fészer javításakor több lehetőség van annak felújítására. Lehet-e viszont fészert építeni a semmiből? Add meg azt a fészer-típust, amelyet szeretnél. Az előregyártott fészer könnyen összeszerelhető és olcsóbb, míg az összerakatlan fészer több időt, szerszámokat, felszerelést és szakembereket igényel, akik képesítéssel és tapasztalattal rendelkeznek az asztalosipar és az építőipar területén.
Utómunkálatok
Egyes szolgáltatók további szolgáltatásokat kínálhatnak az előregyártott fészer vonzóbbá tételéhez. Mit szólnál egy festéshez vagy tereprendezéshez a közelében? A Wilio-nál mindenhez szakértőket találsz!
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes a Wilio-n szakembert bérelni fészer/pavilon építésére?
Van egy régi, rozoga fészered / pavilonod, amelyet fel kéne újítanod? Szeretnél egy vadonatúj kerti pavilont megterveztetni eredeti kivitelezésben? A Wilio-n olyan mestereket találsz, akik minden kívánságodat teljesítik. Ezt a szolgáltatást tőlünk megrendelni pénzügyileg is előnyös, időtakarékos és kényelmes. A kerti kisházak javítása, beleértve az összeszerelést és az építést is, kihívást jelent. A Wilio azonban segít megtalálni az ezermestert, aki ésszerű időn belül meg tudja javítani vagy megépíti, így te minden másra összpontosíthatsz. Adj le kérést a platformunkon és hagyjad a munkát az egyik szolgáltatónkra. A lekérdezésben add meg az összes részletet, például a ház típusát, a címet és az ideális időkeretet. A szolgáltatók ingyenes árajánlatot kínálnak számodra, és a jóváhagyást követően azonnal megkezdik a munkát.
Milyen előnyökkel jár, ha megrendeljük a szolgáltatót egy fészer építéséhez és javításához?
Ha úgy döntesz, hogy előfizetsz egy szolgáltatóra, akkor már nem kell ezt a kihívást jelentő feladatot elintézned. Betervezhetsz más tevékenységeket is, hogy elkerüljed a nehéz tárgyak emelését és a szerszámok használata során felmerülő sérülés kockázatát.
Biztosítanom kell a szerszámokat és felszereléseket az építmény kivitelezéséhez és javításához?
Az eszközök és felszerelések biztosítása nem kötelező. A szolgáltatók gyakran a szerszámaikkal és felszerelésükkel érkeznek a szolgáltatás elvégzéséhez, és neked csak a javításhoz, telepítéshez vagy építéshez szükséges anyagot kell biztosítanod számukra. Ha azonban van olyan eszközöd vagy speciális felszerelésed, amely megkönnyítheti a munkájukat, kölcsönadhatod azokat a szolgáltatóknak.
Mennyi időbe telik a fészer építése vagy javítása?
A szolgáltatások teljesítéséhez szükséges idő a munka jellegétől és összetettségétől függ. Ha az építmény kisebb javításokat igényel, egy nap elegendő lehet. A bonyolultabb összeszereléshez a szolgáltatónak legalább egy hétre lesz szüksége.
Segíthet a szolgáltató a fészer építésében és javításában?
Igen, ha segítségre van szükséged egy építmény javításához vagy felépítéséhez, akkor felveheted valamelyik szolgáltatónkat segítségként. Ha üzleti tevékenységet folytat és maga kínálja fel ezeket a szolgáltatásokat, akkor is felveheted szolgáltatóinkat, amikor csak szakképzett munkaerőre van szükséged. A kérelemben mindig adjad meg, hogy milyen munkát igényelsz a szolgáltatóktól.
Miért fontos az építmény javítása?
Az építmény leromlik azáltal, hogy nincs karbantartva és ez költséges megoldásokat jelent a jövőre nézve. A rosszul karbantartott fészerben tárolt kerti szerszámokban és felszerelésekben gyakran kárt tesznek a házba befészkelő rovarok és rágcsálók.
Megjavíthatom magam is a fészert?
Igen, te is elvégezheted a fészer javítását, de csak akkor, ha rendelkezel a szükséges készségekkel, tapasztalattal és eszközökkel. Az építmény javítása rendben van, ha kisebb, és egy nap alatt elvégezhető, illetve nem esik az eső, ami esetleg megzavarná munkát. Ha túl nehéznek találod a munkát, vagy nincs időd rá, javasoljuk, hogy vegyél fel egy szolgáltatót.