Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Szállítás és futárszolgálat
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Szállítás és futárszolgálat

Szakértőre van szüksége a Szállítás és futárszolgálat kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók27 925 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Áron H.

vállalat
Nagykőrös
5,0
Szobafestő, festő

Üdv! Vállalkozásunk épületgépészettel foglalkozik több mint 8 éves tapasztalattal. Az ipari létesítményektől, irodákon át a lakossági felhasználásig. Éttermek , szállodák is kereshetnek velük is van már tapasztalatunk legyen szó javitásról felújításról vagy akár karbantartásról.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Vivien V.

vállalat
Budapest
4,9
Asztalos

Évek alatt szerzett tapasztalataim: villanyszerelés, gipszkartonozás, viz szerelés és szerelvényezés, márka és méret független lapra szerelt bútorok összeszerelését és átalakítását vállaljuk🔧🔨🛠🔩🧰 Emellett egyedi bútorok, polcrendszerek kivitelezése. Háztartási textil varrása egyedi elképzelések alapján, pl babzsák fotel, függöny, törölköző, ágynemű, home decor párnák, kültéri/vízhatlan bútor párnák, napernyők készítése. Ha a felsoroltak között nem találod elképzelésed, írj nekünk Ingyenes helyszíni felmérés🔍📝 Munkáink rövid határidő alatt elkészülnek, akár hét bármely napján💣 Szabad időpontért keress minket bizalommal üzenetben📩 vagy telefonon☎️ #bútorszerelés #egyedibútor #textil #párna #homedecor #konyha #függöny

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8
Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

István K.

Egyéni vállalkozó
Bicske
4,8
Kőműves munkák

Kertészeti munkákat, famunkákat az ácsszerkezettől a bútorokig, és kőműves munkákat vállalunk. Három főből álló brigádunk tagjai az építő ipar különböző területein jártasak, ezért komplett felújítási munkákat is vállalunk. Jól összeszokott csapat, gyors és pontos munkavégzés. A munkánkat gyakran segitik külsős szakemberek, például építő mérnök, így elkerülhető, hogy ne csak egy-egy szakterületen legyen minden hibamentes, hanem a teljes munka egyben is kifogástalan legyen.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ádám J.

vállalat
Budapest
4,7
Szobafestő, festő

Üdvözlöm Jónás Ádám vagyok 7 éve foglalkozok lakasfelújítással. Komplett lakásfelújítas egy kézben, a bontástól a kapcsolóig. Egyéni vállalkozóként szerzőzédessel vállaljuk a kivitelezést.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Richárd S.

vállalat
Dunakeszi
4,4
Kőműves munkák

Jó napot! Én és kollégáim több éves gyakorlattal rendelkezünk. Megbízható, precíz munkát végzünk. Forduljanak hozzánk bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Szolgáltatások
Mit foglal magába a futárszolgálat?
Számos lehetőség közül lehet választani, és nem szükséges a nagy futárcégekre korlátozódnia. Az alábbi szállítási lehetőségek közül választhat:
Expressz szállítás
Ha sürgősen el kell juttatnia a megrendelést az ügyfélhez, vagy fontos jogi dokumentumokat kell aláíratnia, az expressz futárszolgálat segít Önnek. Az expressz szolgáltatásokat általában olyan sürgős tételeknél használják, amelyek könnyen átvehetők és kézbesíthetők. A legtöbb futár 2-3 órás kézbesítési időt kínál az Ön tartózkodási helyétől függően. A futár házhoz megy, felveszi a csomagot, és a lehető leghamarabb eljuttatja a rendeltetési helyre.
Városon belüli kézbesítés ugyanazon a napon
Az ugyanazon napon történő városi kézbesítés megfelelő megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik valamilyen oknál fogva nem tudják aznap elvinni a csomagot. Használhatja ezt a szolgáltatást élelmiszer szállítására vagy bútorok mozgatására is. A futár minden bizonnyal több átvételi és szállítási időt kínál Önnek.
Másnapi kézbesítés
Ez a fajta kézbesítés megfelelő választás lehet, ha küldeményének nem kell gyorsan A pontról B pontra eljutnia. A másnapi szállítás olcsóbb, mint az expressz szállítás. Főleg bútorok, szőnyegek vagy autóalkatrészek szállítására szolgál. A nap folyamán általában egy meghatározott átvételi és szállítási idő lesz, attól függően, hogy hova szállíttat.
Nemzetközi szállítás
Egyes szolgáltatók saját nemzetközi szállítókkal rendelkeznek, vagy nemzetközi futárszolgálatokkal működnek együtt annak biztosítása érdekében, hogy a csomag időben megérkezzen a kívánt helyre. Az árut felveszi Öntől a helyi szolgáltató, elviszi egy raktárba, majd ezután kerül sor a kézbesítésre. A csomagok kézbesítése a szállítás helyétől függően néhány naptól kezdve akár egy hétig is eltarthat.
Tengerentúli szállítás
Online üzlete van, vagy esetleg egy tengerentúli családtagnak szeretne kedveskedni? Ebben az esetben Önnek a külföldi futárszállítási szolgáltatás lesz a megfelelő. Átvétel előtt megállapodhat a futárral a csomagok árát és súlyát illetően, hogy tisztában legyen a szállítással járó költségekkel. Egyes tengerentúli szolgáltatások esetében szükség lehet a szállítmány raktárba való küldésére a továbbszállítás céljából.
Gyakran ismételt kérdések
Miért a Wilio-n rendeljen futárszolgálatot?
Csomagot szeretne kézbesíteni, de nincs ideje a városba menni? Nemzetközi vagy tengerentúli termékeket kell feladnia? Már nem kell a postára vagy a fuvarozó cégekre támaszkodnia a nagyobb csomagok szállításakor: a legjobb futárszolgálatok a Wilio oldalán találhatók! Egyszerűen adja le kérését, és vegye fel a kapcsolatot egy megfizethető futárszolgáltatóval, aki odaszállítja a csomagot, ahova csak szeretné.
Speciális engedéllyel rendelkező futárra van szüksége?
Bizonyos típusú szállítmányokhoz szükség lehet olyan futárra, aki speciális szállítmányozási engedéllyel rendelkezik. A szolgáltatás igénybevétele előtt ellenőrizze, hogy a futár rendelkezik-e a megfelelő engedéllyel és biztosítással.
Mit foglal magában a futárszolgálat?
A futárszolgálatok leveleket, dokumentumokat, kisebb nagyobb csomagokat vesznek át és szállítanak. Az árukat az Ön lakóhelyéről vagy üzleti címéről veszik fel, és a megfelelően kiválasztott és felszerelt járművel szállítják a rendeltetési helyre.
Milyen árukat szállítanak leggyakrabban futárszolgálaton keresztül?
A futárok szinte bármit el tudnak szállítani. A leggyakoribb tárgyak a különféle jogi dokumentumok, ajándékok, irodaszerek, könyvek, autóalkatrészek és hangszerek. Néhány futár nagy tárgyakat is szállíthat, például bútorokat vagy nagyobb mennyiségű árut. Van azonban egy lista azokról a cikkekről is, amelyeket a futár nem szállít Önnek. Ide tartoznak például az élő állatok, a lőfegyverek vagy a veszélyes áruk.
Milyen előnyökkel jár ezen szolgáltatás bérlése a Wilio oldalán egy futárcéggel/postával szemben?
Ha szállítási szolgáltatást vesz igénybe a Wilio-n keresztül, akkor pontosan megszabhatja az átvételi és a szállítási időt, nem úgy mint a posta/futárszolgálat esetében.
Hogyan készítsem elő a csomagot a futár számára?
A megfelelő csomagolás elősegíti a küldemények biztonságos és sértetlen kiszállítását. Válasszon megfelelő méretű dobozt, és töltse ki az üres részt csomagolóanyaggal az áru védelme érdekében. Ha több elem van a csomagban, a jobb védelem érdekében csomagoljon minden elemet külön-külön. Zárja le a dobozt és rögzítse mindegyik oldalát, hogy szállítás közben ne nyíljon ki. A szállítási adatokat (név, lakcím) jól láthatóan fel kell tüntetni.
Mennyi ideig tart a szállítás?
Az oldalon kiválaszthatja az Önnek megfelelő szállítási időkeretet. A legtöbb szolgáltató aznapi, másnapi vagy normál kézbesítést kínál. Egyes futárok többletdíjat számíthatnak fel, ha az árut korábban kell leszállítani.
Mennyibe kerül a futárszolgálat?
A végső ár a csomag méretétől, a szállítási helyszíntől és a kézbesítés idejétől függ.