Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Üveges, üvegezés
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 273 szakember
4 440 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Üveges, üvegezés

Szakértőre van szüksége a Üveges, üvegezés kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Gyakran ismételt kérdések
Miért érdemes üvegest bérelni a Wilio révén?
A Wilio-n professzionális üvegezőt egyszerű, kényelmes és problémamentes találni. Nem kell pazarolnod az időt arra, hogy vállalatokat keress a katalógusban. Egyszerűen írjad be a kérdést a Wilio oldalon, és mi segítünk megtalálni azokat a helyi üvegeseket, akik tapasztalattal rendelkeznek mindenféle üvegezéssel kapcsolatban, legyen szó lakóházakról vagy irodaházakról. Tudjuk, hogy az üveg törékeny és érzékeny mindenféle sérülésre, legyen szó mechanikai sérülésekről vagy szélsőséges időjárás miatti károsodásokról. Wilio üvegezőink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ablakok, ajtók és egyéb üvegfelületek üvegtáblái a te kényelmed és biztonságod érdekében működőképesek lehessenek. Amikor leadod kérésedet, ajánlatokat fogsz kapni a környéken található képzett üvegesektől. Kiválaszthatod azt, amelyik leginkább megfelel az igényeidnek és költségvetésednek. Akár az üvegezés cseréjéről, akár egy új hálószobaablakról legyen szó, te nyugodtan megpihenhetsz!
Milyen üvegfelületekkel dolgozhat egy üvegező?
Az üvegezők az üvegezési szolgáltatások és termékek széles választékát kínálják számodra. Minőségi szolgáltatásokat kínálnak üvegvágáshoz; ablakokat, üvegajtókat, kirakatokat, tükröket, üvegasztalokat és munkalapokat, belső falakat és még sok más elemet szerelnek vagy javítanak. Legyen szó házról, akár irodaházról, a professzionális üvegezés a legjobb és legbiztonságosabb módszer az üveg felhasználásával történő projektek kivitelezésére. A speciális üvegezők képzettsége és tapasztalata lehetővé teszi, hogy professzionálisan, időben és a te biztonságod veszélyeztetése nélkül végezzék el a munkát.
Milyen előnyökkel jár, ha üvegezőt rendelek a Wilio-n keresztül?
A Wilio professzionális üvegezőket kínál számodra, megfelelő készségekkel és tapasztalattal. A megrendelt munka kiváló minőségű, biztonságos és elfogadható áron valósul meg. Mindössze annyit kell tenned, hogy közzéteszel egy megrendelést munkaköri leírással, meghatározod saját ütemezésedet és pénzügyi költségvetésed.
Biztosítanom kell a saját eszközeimet vagy felszerelésemet az üvegezők számára?
Nem szükséges. A Wilio legtöbb üvegezője elhozza a szükséges szerszámokat és eszközöket, például üvegvágó szerszámokat, vákuum szívókorongokat, védőkesztyűt és még sok mást. Ha megvannak az eszközeid, felajánlhatod azokat egy Wilio üvegesnek. A megvalósításig folytassad a megbeszélést Wilio-n keresztül.
Mennyi ideig tart az ablakok cseréje duplaszigetelő üvegezéssel?
Ez az ablak típusától és az ablakok károsodásának mértékétől függ. Az alapvető javítások, például a faváz-repedések javítása egy-két órát vehet igénybe, míg az ablaktáblák vagy ablakkeretek teljes cseréje akár fél napot is. Ha pontos időbecslést szeretnél kapni az egyes javításokról, kérdezzed meg közvetlenül az üvegest a Wilio-n keresztül, aki szívesen elmagyarázza.
Egy Wilio üveges felszerelhet-e nekem tükröt?
Határozottan igen! A Wilio-nál különféle szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve a tükrök gyártását és felszerelését. Ha keresel valakit, aki segít a tükrök biztonságos felszerelésében a fürdőszobában, a hálószobában vagy az előszobában - egyszerűen adj le kérést a Wilio-n. Találunk a közeledben egy szakembert erre a feladatra.
Milyen egyéb ingatlanfenntartási szolgáltatásokat foglalhatok a Wilio-n?
A Wilio-nál gyakorlatilag bármilyen típusú ingatlan-fenntartási szolgáltatás lefoglalható - a befektetett eszközök műszaki értékelése vagy a javítások gyakorlati szempontjából. Legyen szó konyhafelújítási projektről vagy fürdőszoba-átépítésről minden megtalálható. Nem szükséges máshova fordulnod! Webhelyünkön vagy alkalmazásunkon keresztül gyorsan kapcsolatba léphetsz olyan szakemberekkel, akik problémamentesen és elfogadható áron el tudják látni a munkát.
Szolgáltatások
Mit tartalmaznak az üvegezési szolgáltatások?
Ha otthon vagy kereskedelmi helyiségekben szükséged van üvegezésre, bérelj professzionális üvegezőt a Wilio segítségével. Segítünk megtalálni egy olyan szakértőt, aki képes lebonyolítani az ablaküvegek, üvegajtók cseréjét és felszerelését. Rendeljed meg szolgáltatásainkat, és foglalj helyi üvegezőt a Wilio-n keresztül.
Ablakok cseréje duplaszigetelő üvegezéssel
A dupla üvegezésű ablakok két párhuzamos üvegtáblájú ablakok, amelyeket gyakran szigetelő üvegnek hívnak (dupla üvegezés, hármas üvegezés), és számos előnyük miatt az évek során népszerűek voltak a vásárlók körében. Ezen előnyök közé tartozik a magasabb kényelem, az alacsonyabb zajszint, a biztonság és az energiatakarékosság - mindez növeli az ingatlan értékét. Ha bármilyen sérülést, párásodást vagy páralecsapódást észlelsz az ablakaidon, ideje duplán/háromszorosan szigetelt ablakokra cserélni a meglévőket. A Wilio segítséget nyújt a folyamat során - kezdve az ablak méretének levételétől, a sérült alkatrészek biztonságos cseréjétől, a későbbi befejező munkákig és a feltakarításig. Semmi más miatt nem kell aggódnod, mert professzionális üvegezőink biztonságosan és egyszerűen pótolhatják a dupla üvegezést.
Kárelhárítás
Legyél akár betörés áldozata, netán üvegablakaid, ajtóid vagy kirakataid véletlenül megsérültek, sürgősségi üvegezést rendelhetsz, amely során a szakembereink újból biztonságossá teszik otthonodat vagy vállalkozásodat. A sérült üveg azonnali kockázatot jelent a biztonságodra. Ezért használd a Wilio szolgáltatást - üvegezőink a lehető legrövidebb időn belül elvégzik a munkát. Csak adj le egy kérést a Wilio-n, és a környékbeli helyi üvegezők felveszik veled a kapcsolatot. Legyen az törött ablaktábla vagy törött ajtóüveg, a Wilio üvegezői kijöhetnek hozzád, felmérhetik a kár súlyosságát, és gyorsan, hatékonyan elvégezhetik a szükséges munkát.
Tükör és üveg
A dupla üveg cseréje és üvegvágás mellett a Wilio-nál is kérhetsz olyan üvegezést, amely tükörrel is dolgozik. Nem kell semmilyen kockázatos házi megoldással bajlódnod! Segítséget kérhetsz a tükrök, zuhanyajtók, üvegasztalok, homlokzatok és egyéb elemek kivitelezéséhez (vágásához), javításához vagy felszereléséhez. Sötétített üvegeket, biztonsági üvegeket vagy edzett üvegeket is felszerelhetnek, hogy védelmet nyújtsanak, és új életet leheljenek az ablakokba és más üvegfelületekbe. A műszaki paraméterektől és céltól függetlenül professzionális üvegezőink együtt dolgozhatnak veled személyre szabott üveg vágásához otthonod vagy vállalkozásod számára.