Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Villanykapcsoló és aljzat bekötése, javítása
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 248 szakember
4 404 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Villanykapcsoló és aljzat bekötése, javítása

Szakértőre van szüksége a Villanykapcsoló és aljzat bekötése, javítása kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók26 626 szolgáltató az Ön környékén
profile image

Richárd A.

Egyéni vállalkozó
Fót
5,0
Lámpák felszerelése

Kedves Olvasó! Mit láthatta "Ezermester" kategóriába soroltam magam. Ebbe nagyjából minden házban előforduló problémára találok megoldást. Így ha esetleg férfi kell a házhoz keressen bizalommal.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

István A.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Dugulás elhárítás 10 éve. WC, mosdó, konyhai lefolyók, fürdőszoba. A csöveket magasnyomású mosóval is átmossuk. Szükség esetén a lefolyók és csaptelepek cseréje is.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
ReferenciákElégedett vásárlóink ​​véleménye
profile image
Csaba K.
Egyéni vállalkozó
Minőség
5,0
Hozzáállás
5,0
Árszint
Alacsony
Villanyszerelő

Gyors egyeztetés és rövid felmérés után a megbeszélt időpontban pontosan érkezett Csaba. Kiváló és rendkívül precíz munkát végzett. Ügyelt arra is, hogy minimalizlaja a munkával járó port és zajt, valamint hogy tisztaságot hagyjon maga után. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.

Mario G.
Budapest
profile image
László C.
Egyéni vállalkozó
Minőség
5,0
Hozzáállás
5,0
Árszint
Közepes
Villanyszerelő

Megbeszélt időpontokat tartotta, egyeztetés végett elérhető volt, minőségi munkát végzett és rendet hagyott maga után. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, másnak is ajánlani fogjuk. Köszönjük szépen!

Fanni S.
Budapest
profile image
Tamás V.
vállalat
Minőség
5,0
Hozzáállás
5,0
Árszint
Közepes
Villanyszerelő

Tamás pontosan érkezett, tiszta, rendes munkát végzett, könnyű volt vele egyeztetni. Alaposan felmérte előzetesen a feladatot és készült megfelelő alkatrészekkel, szerszámokkal. Kreatív, probléma-megoldás fokuszú, segítőkész. Ajándékba még egy napelemes, mozgásérzékelő kültéri lámpát is kaptam. Mindenkinek ajánlom, forduljanak hozzá bizalommal.

Zsofia S.
Budapest
profile image
Csaba K.
Egyéni vállalkozó
Minőség
5,0
Hozzáállás
5,0
Árszint
Közepes
Villanyszerelő

Nagyon elégedett voltam Csaba munkájával, megbeszélt időben érkezett, nagyon alaposan és precíz volt még további javításokról is egyeztettünk.

Tamás S.
Budapest
Gyakran ismételt kérdések
Miért foglalj foglalat-és kapcsolótelepítést a Wilio-n keresztül?
Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően elhelyezett és szakszerűen telepített elektromos aljzataid és kapcsolóid legyenek, akkor professzionális villanyszerelőkre van szükséged, akik ismerik az áramkörök és az elektromos berendezések összetett rendszerét. A Wilio szakértőt biztosít a számodra. Adj le ingyenes kérést a Wilio-n! Akár házat újítasz fel, akár teljesen új házat építesz, mindig érdemes szakemberekre bízni az elektromos csatlakozók és kapcsolók felszerelését a biztonsági kritériumok teljesítése érdekében. A villanyszerelők garantálják a teljes folyamatot - a tervezéstől a telepítésig. Bár az aljzatokat és a kapcsolókat villanyszerelő szereli be, meg is tervezheti azok elrendezését. Te tudod a legjobban, mire van szükséged, számba véve a lehetséges jövőbeli változtatásokat is. Az aljzatok és kapcsolók telepítése után ellenőrzik a teljes működést és a biztonságot. Egyszerűen adj le megrendelést a Wilio platformon, és tudassad velünk, mikor és hol van szükséged ránk. Ingyenes és nem kötelező érvényű ajánlatokat fogsz kapni a környékeden lévő villanyszerelőktől. Már csak a megfelelő szakértő kiválasztása szükséges a megvalósításhoz.
Hol helyezzük el az elektromos kapcsolókat és aljzatokat az otthonunkban?
Az aljzatokat olyan helyeken célszerű elrendezni, ahol gyakran használsz elektromos készülékeket. A konyhában elegendő számú konnektort kell elhelyezni az összes készülék számára. A konnektorokhoz való megfelelő hozzáférés és elegáns kivitelezés érdekében több konnektor (kettős / hármas foglalat) használatát javasoljuk. Célszerű, hogy a konyha minden részében legyen elektromos csatlakozóaljzat. Még a konyhaszigettel kapcsolatban sem szabad elhanyagolni ezt az igényt - az elektromos aljzatok elhelyezhetők itt is, akár oldalról, akár közvetlenül a munkalapba szerelve. Turmixgép, kenyérpirító, gyümölcsprés vagy kávéfőző csatlakoztatásához az aljzat mindenképpen szükséges. A szakértők azt is javasolják, hogy konnektorokat a garázsba is helyezzünk el, hogy legyen hová csatlakoztatni a szükséges eszközöket, de a kényelem érdekében kint a teraszon is javasolt konnektorok telepítése.
Szükségem van-e szerszámokra vagy felszerelésekre a konnektorok és a kapcsolók beszereléséhez?
Nem szükséges. A Wilio villanyszerelői általában magukkal hozzák megfelelő eszközeiket az adott munkához. Azok az eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek konnektorok telepítéséhez, a hasítófogó és a Phillips csavarhúzó. Mindkettőnek gumival vagy műanyaggal ellátott fogantyúval kell rendelkeznie, amely megfelelően elektromos szigetelő. Szükség lesz fúrókra, kalapácsokra, csupaszító fogókra és fáziskeresőre is a feszültség jelenlétének megállapításához. Ha rendelkezel ezekkel, kölcsönadhatod a villanyszerelőnek.
Mennyi ideig tart a konnektor felszerelése?
Ha szakértő végzi, egy aljzat egyszerű telepítése körülbelül 30 percet vesz igénybe. Több aljzat összeszerelése és az új vezetékek (kábelek) telepítése hosszabb ideig tart, de ennek egy napon belül meg kell történnie.
Segíthet-e egy Wilio villanyszerelő megjavítani az aljzataimat és a kapcsolóimat?
Egyértelműen! Ha problémáid vannak a kimenetekkel, szikrákkal, a konnektor zümmögésével, laza érintkezőkkel, hibásan működő kimenetekkel, túlterhelt áramkörökkel vagy kiégett megszakítókkal, jobb, ha szakembert hívsz, aki rendelkezik a szükséges felszereléssel, nem beszélve arról, hogy a kimeneteket csak szakképzett villanyszerelő javíthatja és cserélheti ki. Ha a probléma helyrehozhatatlan, segíthetnek az aljzatok cseréjében vagy újratelepítésében is.
Szükségem van-e szakmai engedélyre a csatlakozók és kapcsolók telepítéséhez?
A megbízható és biztonságos működés érdekében az épület jelenlegi elektromos hálózatával szemben számos követelményt támasztanak. Az egyik követelmény a tűzbiztonság. (Az általános követelményeket a lakossági, polgári és mezőgazdasági épületek belső elektromos vezetékszereléséhez a MSZ 447: 2019 mértékadó szabványban olvashatod). Ügyelj arra, hogy konzultálj a szakértőkkel az elektromos szerelési megoldás kialakításáról, ez különösen fontos intelligens elektromos hálózat telepítése esetén. Ez megakadályozza a problémákat, illetve időt és pénzt takarít meg számodra. Ezután a projekt kidolgozása és az egész rendszer későbbi felülvizsgálata a következő lépés, amelyet képzett szakemberre kell bízni. Továbbra is tanácsos, ha a munkát szakképzett és biztosított villanyszerelő végzi.
Hogyan segíthet a Wilio más módon otthonom működésének javításában?
Az elektromos csatlakozók elrendezésén és beépítésén kívül a Wilio villanyszerelők segíthetnek az elektromos vezetékek javításában, elektromos készülékek csatlakoztatásában vagy internetkapcsolat telepítésében. A Wilio más szakemberei örömmel segítenek a belső tér újjáépítésében, új bútorok beszerelésében vagy a takarításban, otthonod működése és kényelme érdekében.
Szolgáltatások
Mit tartalmaznak az aljzatok és kapcsolók telepítésével kapcsolatos szolgáltatások?
Képzett villanyszerelők telepítik az aljzatokat és a villanykapcsolókat, és felelősek otthonod biztonságáért. Ez magában foglalhatja a vezetékezést, csatlakoztatást az áramforrásokhoz és azok működésének ellenőrzését. A Wilio-nál kapcsolók telepítésének foglalásakor a következőket választhatod:
Aljzatok felszerelése
A készülékek telepítése előtt biztosítani kell az áram támogatásához elegendő áramellátási pontot, az ún. tápegységeket. A villanyszerelők segíthetnek ennek megtervezésében, telepítésében, cseréjében vagy hozzáadásában, hogy maximalizálják az otthoni villamosenergia-lefedettséget. Először a hely ellenőrzésével és azoknak a helyeknek az azonosításával foglalkoznak, ahol valószínűleg szükség lesz erre. A telepítési folyamat általában magában foglalja a fedőlapok kicsavarását, további kábelek csatlakoztatását a meglévő elektromos aljzatokhoz, a és különböző helyeken történő huzalozást, az aljzatok összeállítását és az áramellátás újbóli tesztelését.
Villanykapcsolók telepítése
A villanykapcsolók az elektromos lámpákat áramforráshoz kötik. A Wilio örömmel segít a kapcsolók cseréjében. Segíthetünk új villanykapcsolók felszerelésében, ha új ház építésén, a fürdőszoba vagy a konyha felújításán dolgozol. Ez a folyamat általában a meglévő megszakítók újracsatlakoztatásából vagy új kábelek áramellátáshoz csatlakoztatásából és új megszakítók telepítéséből áll. Ha többcélú villanyvilágításra vágysz, kérheted egy fényerősség-szabályozással ellátott fényérzékelő beépítését, amelyek egy modern és dizájnos otthon részét képezhetik.
Külső konnektorok felszerelése
A profi villanyszerelők kültéri konnektorokat is felszerelhetnek az erkélyen, a teraszon vagy a kertben. Ez megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a készülékek - grill, nagynyomású tisztítógépek, dekoratív világítás - csatlakoztatását. Minden külső aljzatot és kapcsolót, pl. teraszon vagy medence mellett védeni kell a nedvességtől. Villanyszerelője tudja, hogy legalább IP44-es védettséget kell használnia. Ez vonatkozik a külső világításra is. Minden 20 A-ig terjedő aljzathoz (nem csak a fürdőszobában), további védelmet kell használnunk egy megszakítóval.