Szolgáltatások
Hogyan működik?
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Üdvözöljük a Wilión!A Wiliót nem bejelentkezett megbízóként böngészi
Váltás szolgáltatóra
Navigáció
Szolgáltatások
Árlista
Rólunk
Alkalmazás letöltése
Hogyan működik
Miben fejlődjünk?
Kapcsolatfelvétel
Rólunk
Bejelentkezés
Ingyenes

Keress okos szakembereket

Zár javítása vagy cseréje
Projekt benyújtása ingyenes
Elégedett vásárló Remek kommunikáció, minden a megbeszéltek szerint zajlott, a megbeszéltek szerint pontosan időben érkezett a projekt helyszínére. Szép munka, nagyon kedves ember, ezért ajánlom :)
profile image
Peter Š.A vásárló
Miért Wilio?
8 272 szakember
4 439 befejezett projekt
4,5 az 5-ből szakembereink átlagos értékelése
260 000 + alkalmazásletöltés
Zár javítása vagy cseréje

Szakértőre van szüksége a Zár javítása vagy cseréje kategóriában? Csak írja be, hogy mit keres, és mi segítünk Önnek minőségi szakértőket találni korrekt árakon!

Lásd még:Ár
Szolgáltatók22 823 poskytovateľov vo vašom okolí
profile image

Áron H.

vállalat
Nagykőrös
5,0
Szobafestő, festő

Üdv! Vállalkozásunk épületgépészettel foglalkozik több mint 8 éves tapasztalattal. Az ipari létesítményektől, irodákon át a lakossági felhasználásig. Éttermek , szállodák is kereshetnek velük is van már tapasztalatunk legyen szó javitásról felújításról vagy akár karbantartásról.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

István A.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,9
Vízvezeték szerelő, vízszerelés

Dugulás elhárítás 10 éve. WC, mosdó, konyhai lefolyók, fürdőszoba. A csöveket magasnyomású mosóval is átmossuk. Szükség esetén a lefolyók és csaptelepek cseréje is.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ferenc L.

vállalat
Budapest
4,9
Szobafestő, festő

Üdvözlöm!Több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezem mint szobafestő mázoló és tapétázó.Ezen felül,hogy a munkám érvényesülni tudjon szinte az összes rokonszakmát elsajátítottam.Így teljeskörű minőségi szolgáltatást tudok nyújtani.A munkám egyben a hobbim is.Szeretem a kihívásokat.Egyedei megvalósítás számomra inspiráló.Minőségi szerszámokkal dolgozom.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

László C.

Egyéni vállalkozó
Gödöllő
4,9
Szobafestő, festő

Sziasztok 4-5 fős csapatommal foglalkozunk.... Lakás felujitasal ,ha érdekel vagy tudsz rá igényt jelezd 🙂 Belső külső munkák illetve szerkezet lakatos munkákat is vállalunk és bontásokat :) Amiket vállalunk.... Szerkezet lakatos munkák... - tolókapu,úszókapu csinálás - szerkezet hegesztések - fém festés...stb... Belső munkák ... - gletelés,festés - gipszkartonozás - kisebb burkolások - parkettázás - nyílászáró csere(felújítás) - kisebb falazások Kinti munkák... - térkövezés (szegélyezés) - betonozás (lépcső betonozás ) -szigetelés dryvit színezés - kerítés építése (festése) - tető javitás

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Gergely C.

Egyéni vállalkozó
Budapest
4,8
Szobafestő, festő

Fiatalos, csapat vagyunk. Rendezetten, tisztán dolgozunk. Igényes, szép munkát végzünk. Számlaképesen dolgozunk. Vállaljuk házak, lakások külső és belső teljes vagy részleges felújítását. Bútor össze szerelést. Javítási munkálatokat. Bontást, törmelék (sitt) elszállítást. Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot !

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
profile image

Ferenc T.

vállalat
Budapest
4,3
Villanyszerelés

Cégünk 10 éves múltra tekint vissza, mely idő alatt sikerel ötvözte a profeszionális és inonovatív megoldásokat a régi jól bevált módszerekkel.Munkáinkkat mindíg a minőség és a precizitás jellemzi, csapatunkaz pedig a megbízhatóság. Előszeretettel vállalunk General kivitelezési munkálatokat,de kifejezetten célirányos munkálatokat is gyorsan eltudunk végezni,megemlíteném itt pl.lakásfestés,villanyszerelés stb. Amenyiben felkeltettük érdeklődését,keressen bizalommal Bennünket.

Hitelesített
Okleveles
Legjobb szolgáltató
Projekt benyújtása ingyenes
Mutass többet
Hasznos információAmit tudnia kell

Miért a Wilión keresztül hívjon lakatost?

 • Biztonságos otthon vagy munkahely. Ha nemrég költözött új családi házba/lakásba vagy vásárolt üzleti célra ingatlant, fontolja meg az ajtó- és ablakzárak cseréjét, mivel a kulcsok esetleg illetéktelen tulajdonban is lehetnek.
 • Ezenkívül lakatosaink a korábbinál jobb zárakat vagy ajtókat is felszerelhetnek az Ön számára, amellyel növelhetik ingatlana biztonságát. A vagyonbiztosítás megkötéséhez a biztosítótársaságok bizonyos szintű biztonsági ajtókat követelnek meg. Ha meg szeretné tudni, hogy otthona zárai megfelelnek-e a biztosító által támasztott követelményeknek, igénybe veheti egy biztonságtechnikai szakember segítségét, aki felméri otthonának biztonsági szintjét, és ha szükséges, a biztosítótársaság által megkövetelt szintre emeli. Szükség esetén megerősítheti ajtóinak és ablakainak védelmét is. A szakember megfelelő biztonsági felszereléssel az Önnek és ingatlanának segíthet abban, hogy az épület védve legyen a tolvajok, a tűzesetek és egyéb veszélyhelyzetek ellen.
 • Nem tud bemenni az ingatlanába (pl. elhagyta a kulcsot). Nem kell berúgni a bejárati ajtót, egyszerűen hívjon profi lakatost és hagyja, hogy végezze a dolgát! Hamarosan bejuthat otthonába.
 • Betörtek az ingatlanba. Reméljük, soha nem történik meg Önnel, de ha valaki mégis betör az otthonába, számíthat ránk, hogy minél előbb kijavítjuk a megrongálódott zárat.
Sürgős lakatos szolgáltatások, biztonságtechnikai megoldások és egyéb, zárakkal kapcsolatos munkák
 • Biztonságossá teheti ingatlanát nemzetközi vagy európai gyártók által készített biztonsági zárakkal és hevederekkel (Mul-T-Lock, EVVA, KABA és GEGE). A zárat megfizethető áron lecseréltetheti egy megbízható és profi lakatossal.
 • Zárjavítás. Bármilyen típusú zárat megjavíttathat. A lakatos szakember szempillantás alatt rendbehozza a szerkezetet!
 • Zárkinyitási szolgáltatások. A zár típusától függetlenül a szakember segítségével hamarosan bejuthat otthonába vagy irodájába. Rémisztőnek tűnhet, amikor a a kulcs beletörik a zárba, de nem kell aggódnia, mert könnyen és gyorsan rendbehozható!
 • Zár beszerelése. Bármilyen típusú zárról is legyen szó (szabványos, tűzálló vagy intelligens) szakembereink készségesen segítenek felszerelni bármilyen ajtóra.
 • CCTV telepítés/javítás/szerviz. Biztonságtechnikai szakembereink minden típusú kamerát és biztonsági rendszert ismernek. Akár magán, akár üzleti célokra, vagyontárgyai védelmében szereltetne fel kamerarendszert vagy javíttatná meg a meglevőt, rájuk mindenben számíthat! A Wilio szakértői ezen felül karbantartási tervet is készíthetnek az Ön rendszeréhez.
 • Riasztó beszerelése és javítása. A piacon elérhető összes típusú és márkájú riasztó közül szabadon válogathat.
 • Beléptető rendszerek telepítése és javítása (elektronikus és mechanikus beléptető rendszerek).
 • Biztonságos zárnyitás. A lakatosok mechanikus és elektronikus széfeket, páncélszekrényeket is kinyitnak.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehetek biztos abban, hogy garanciális és diszkrét szolgáltatásokat nyújtanak a Wilión?

A Wiliónál úgy gondoljuk, hogy otthona az Ön vára, ahol biztonságban érezheti magát, a nyugalom szigete, ahol megpihenhet egy hosszú nap után. Mindezért nagyon gondosan és bizalmasan kezeljük az ingatlana biztonságával kapcsolatos esetleges problémákat. Ezen felül hat hónap garanciát kap az elvégzett munkára. Nagyon fontosnak tartjuk az otthon védelmét, a felelősségvállalást és éppen ezért diszkrét szolgáltatást nyújtunk. A Wiliónál minden szakember képzett, tapasztalt és ami legfontosabb, hogy megbízható.

Vészhelyzet van! Milyen gyorsan ér ide lakatos?

Ez a lakatos rendelkezésre állásától függ. A Wilión mindenképpen jelezze, hogy sürgős szervizre van szüksége!

A lakatosoknak van biztosításuk?

Ne aggódjon, minden lakatos/biztonságtechnikus felelősséggel tartozik az okozott kárért. Ha a munkája sérülést okoz az Ön ajtajában, a biztosítás fedezi az okozott károkat.

A lakatos/biztonságtechnikus biztosít minden szükséges szerszámot és felszerelést a munka elvégzéséhez?

Igen, a választott szakember minden eszközt biztosít a helyszínen, amire szükség van a munka befejezéséhez.

A lakatos a zárak mellett más biztonsági rendszereket is beszerelhet? 

Igen, sok biztonságtechnikus a lakatos szolgáltatás mellett komplett biztonsági rendszerekkel foglalkozik. Ha ilyen igénye van, mindenképpen említse meg a Wilión a megbízásában!